Şimdi Ara

Ronaldonun 3 sezon üste üste Cl şampiyonluğu karnesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015/2016 sezonu Ronaldo 12 maçta 16 gol 4 asist. Sadece istatistik olarak bakınca gayet iyi görünüyor.

Peki kime ne kadar atmış o sezon?

Grup maçları:

6 gol 1 assist içerde dışarda Malmo FF.
    5 goals 2 assist Shakhtar D. Toplam 2 maçta.
    Psgye karşı içerde dışarda 0 gol 0 asist.

Yarı final:

Man city her iki maçta da 0 gol 0 asist.

Final:

Final herkesin malumu Ramos çıkıp tek başına aldı maçı.

2017/2018 sezonu:

13 maçta 15 gol 3 asist. Yarı finale kadar çok etkileyici görünüyor.

Bayern Münih’e karşı yarı finalde 2 maçta da 0 gol 0 asist

Liverpool’a finalde 0 gol 0 asist.

Sonuç: ronaldo büyük maçları alıyor miti itinayla çürütülmüş olup aksine büyük maçlarda ortadan kaybolduğu görülmüştür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum interneti kullanmayı bilmiyor musun sen? Her seferinde düzeltmek zorunda kalıyorum. Guardiola-Klopp karşılaştırmasında da yanlış bilgiler veriyordun.

15/16:
    Roma: 2 maç 2 gol 1 asist(Roma diye gülme elenenler var.)
    Wolfsburg: 2-0'ın rövanşında hattrick maç sonucu 3-0.
    ManC: İlk City maçında sakattı. 2.si de sakatlıktan sonraki ilk maçıydı.

16/17:
    İşine gelmediği için yazmamışsın ben yazayım.
    Napoli: 2 maç 1 asist
    Bayern: 2 maç 5 gol
    ATM: 2 maç 3 gol
    Juve: Final 2 gol

Yani 7 maç 10 gol 1 asist

17/18:
    PSG: 2 maç 3 gol 1 asist
    Juve: 2 maç 3 gol 1 asist
    Bayern-Liver: -

Yani 7 maç 6 gol 2 asist

Gayet yeterli ve iyi istatistikler.
    Ronaldo, kotu oynadigi maclarda bile kurnazligiyla, yaptigi topsuz kosularla, pozisyon almasiyla rakip savunmalarin dengesini bozup, tedirgin ediyordu.Takimi ateslemesinden, sahane bir lider olmasindan bahsetmiyorum bile.

Messi kotu oynarken takimi yavaslatiyor sadece, lakin, Ronaldo, kotu oynarken dahi faydali.

Ronaldo dede olduktan sonra, Ronaldoyu kotuleyip Messiyi sisirmeyi dogru bulmuyorum.Messiyi Ronaldonun 32 yasindaki haliyle karsilastiralim.
  • Dostum interneti kullanmayı bilmiyor musun sen? Her seferinde düzeltmek zorunda kalıyorum. Guardiola-Klopp karşılaştırmasında da yanlış bilgiler veriyordun.

15/16:

16/17:

17/18:

Yani 7 maç 6 gol 2 asist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 11 Aralık 2019; 18:37:18 >
  • Böyle konular görünce tansiyonum düşüyor artık yeter Allah aşkına yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Dostum interneti kullanmayı bilmiyor musun sen? Her seferinde düzeltmek zorunda kalıyorum. Guardiola-Klopp karşılaştırmasında da yanlış bilgiler veriyordun.

15/16:

16/17:

17/18:

Yani 7 maç 6 gol 2 asist

isterse 100 gol atsın juveye bayerne

Messiyle 3 kere karşılaştılar cl de , raconu messi kesti.

Gene karşılaşsınlar tekrar keser biletini ronaldonun

onun havası messiyi görene kadar,gitsin buffona neuere simeoneye şov yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

isterse 100 gol atsın juveye bayerne

Messiyle 3 kere karşılaştılar cl de , raconu messi kesti.

Gene karşılaşsınlar tekrar keser biletini ronaldonun

onun havası messiyi görene kadar,gitsin buffona neuere simeoneye şov yapsın

Alıntıları Göster
    -Konu Messi v. Ronaldo değil Ronaldo'nun CL büyük maç performansı.
    -Ronaldo büyük maçlarda coşması son 4-5 senedir olan bir olay zaten.
    -Ronaldo'nun da Messi'yi elemişliği var CL'de.
    www.transfermarkt.com.tr
    Manchester United - Barcelona, 29 Nis 2008 - UEFA Şampiyonlar Ligi - Maç raporu
    https://www.transfermarkt.com.tr/spielbericht/index/spielbericht/90903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 11 Aralık 2019; 19:18:46 >

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    cr nin golü asisti falan yoktu, kendisi de ortada yoktu zaten o maçlarda

Scholes un kazara golü turu getirdi. Zaten sonraki barca manu eşleşmelerinde hep dağıttı barca

Ronaldo büyük maçlarda coştu evet, ben messi için küçük maçların adamı yazanlara cevaben yazıdm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 11 Aralık 2019; 20:3:50 >
  • quote:

Dostum interneti kullanmayı bilmiyor musun sen? Her seferinde düzeltmek zorunda kalıyorum. Guardiola-Klopp karşılaştırmasında da yanlış bilgiler veriyordun.

15/16:

16/17:

17/18:

Yani 7 maç 6 gol 2 asist

Kapak daha ilk mesajda gelince konuyu açtığına pişman oldu çocuk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    ronaldonun 16 17 performansı cidden çok iyi , sonuna kadar hak ettiği bir sezon o. ama onun dışı o kadar etkileyici değil , hatta biraz istatistik kasma . almanya 10.su wolfsburga 3 gol atması filan tamam turu getirdi inkar etmiyorum ama büyük maç olarak nitelemek saçma. juve finali hariç iyi oynadığı hatta vasat oynadığı tek bir final yok . üzgünüm ama gerçek bu. bu arada 16 17 ve 17 18 deki skandal hakem kararlarını da görmezden gelmemek lazım
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Juve dışında iyi performans yok diyorsun da hocam 4 CL finalinin 2'si ATM'ye karşıydı. Kaleye daha yakın bir oyuncu olduğu için etkisiz kalması bence normal. Liverpool finali de olsun o kadar.

• quote:

cr nin golü asisti falan yoktu, kendisi de ortada yoktu zaten o maçlarda

Scholes un kazara golü turu getirdi. Zaten sonraki barca manu eşleşmelerinde hep dağıttı barca

Ronaldo büyük maçlarda coştu evet, ben messi için küçük maçların adamı yazanlara cevaben yazıdm.
    3 kere denk geldiler diyince unuttuğunu düşündüm 2008'i. Saydığın 3 maçın birinde de Messi'nin de gol asisti yoktu ondan ekledim.

• Ronaldo, kotu oynadigi maclarda bile kurnazligiyla, yaptigi topsuz kosularla, pozisyon almasiyla rakip savunmalarin dengesini bozup, tedirgin ediyordu.Takimi ateslemesinden, sahane bir lider olmasindan bahsetmiyorum bile.

Messi kotu oynarken takimi yavaslatiyor sadece, lakin, Ronaldo, kotu oynarken dahi faydali.

Ronaldo dede olduktan sonra, Ronaldoyu kotuleyip Messiyi sisirmeyi dogru bulmuyorum.Messiyi Ronaldonun 32 yasindaki haliyle karsilastiralim.

• Katılıyorum

• 2015/2016 sezonu Ronaldo 12 maçta 16 gol 4 asist. Sadece istatistik olarak bakınca gayet iyi görünüyor.

Peki kime ne kadar atmış o sezon?

Grup maçları:

6 gol 1 assist içerde dışarda Malmo FF.
    5 goals 2 assist Shakhtar D. Toplam 2 maçta.
    Psgye karşı içerde dışarda 0 gol 0 asist.
    Yarı final
    Man city her iki maçta da 0 gol 0 asist.
    Final:
    Final herkesin malumu Ramos çıkıp tek başına aldı maçı.
    11 gol oluyor 5i nerde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Ronaldo, kotu oynadigi maclarda bile kurnazligiyla, yaptigi topsuz kosularla, pozisyon almasiyla rakip savunmalarin dengesini bozup, tedirgin ediyordu.Takimi ateslemesinden, sahane bir lider olmasindan bahsetmiyorum bile.

Messi de dede değil mi?

• quote:

Sırf barçalılar seni uyuz ediyor diye messi kötüleyip ronaldo övüyorsun. Eskiden böyle değildin hatırlıyorum yorumlarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Sırf barçalılar seni uyuz ediyor diye messi kötüleyip ronaldo övüyorsun. Eskiden böyle değildin hatırlıyorum yorumlarını.

Alıntıları Göster
    Alakasi yok.Ben hep objektif yorumlamaya calisiyorum.Ronaldonun azmi,hirsi,liderligi takdir edilecek seviyede.Birisi 32, digeri neredeyse 35 yasinda.ikisini karsilastirmak haksizlik.Bende bundan bahsettim.

Messiyi kotulemedim.Messi, yetenek olarak gelmis, gecmis en yetenekli topcu.lakin, Ronaldodaki o hirs, o azim ve liderlik Messi de yok.Dogruya dogru.

• quote:

Messi de dede değil mi?

Alıntıları Göster
    Messi de dede de, 2.5 yas genc olma avantaji var.Buyuk avantaj.

• quote:

Alakasi yok.Ben hep objektif yorumlamaya calisiyorum.Ronaldonun azmi,hirsi,liderligi takdir edilecek seviyede.Birisi 32, digeri neredeyse 35 yasinda.ikisini karsilastirmak haksizlik.Bende bundan bahsettim.

Messiyi kotulemedim.Messi, yetenek olarak gelmis, gecmis en yetenekli topcu.lakin, Ronaldodaki o hirs, o azim ve liderlik Messi de yok.Dogruya dogru.

Alıntıları Göster
    Kardeşim yaşla ne alakası var konunun

Sanki biri 28 diğeri 34 falan.

Arada 2 yaş fark var,bu adam realden çıktığı anda silindi piyasadan.Noldu aylar içinde yaşlanıp dede mi oldu?

Geçiniz bunları.Ronaldo en iyi zamanlarını 29 undan sonra yaşadı,sanırsın gençliğinde ronaldo ortalığı yıktı geçti de yaşlandı diye messi 1 numara oldu.

Ronaldo messinin gerisinde kalınca mutlaka bir bahane çıkıyor zaten.

Önceden messi ortalığı dağıtırken xavi-iniesta muhabbeti vardı, şimdi de yaş muhabbeti

Bu yaş muhabbeti nedense Ronaldo-Messi toplam gol sayılarında bahsedilmiyor mesela, Ronaldo başarısız olunca ortaya çıkıyor.

• Bu istatistikler Messi'yi aklamaz maalesef onun da pek farkı yok son senelerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim yaşla ne alakası var konunun

Sanki biri 28 diğeri 34 falan.

Arada 2 yaş fark var,bu adam realden çıktığı anda silindi piyasadan.Noldu aylar içinde yaşlanıp dede mi oldu?

Geçiniz bunları.Ronaldo en iyi zamanlarını 29 undan sonra yaşadı,sanırsın gençliğinde ronaldo ortalığı yıktı geçti de yaşlandı diye messi 1 numara oldu.

Ronaldo messinin gerisinde kalınca mutlaka bir bahane çıkıyor zaten.

Önceden messi ortalığı dağıtırken xavi-iniesta muhabbeti vardı, şimdi de yaş muhabbeti

Bu yaş muhabbeti nedense Ronaldo-Messi toplam gol sayılarında bahsedilmiyor mesela, Ronaldo başarısız olunca ortaya çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Futbolda yasin onemi buyuk.2.5 yas avantaji, ozellikle 32 yas uzeri topcularda buyuk avantaj.

31 yasindaki Ribery yardiriyordu, 33,5 yasindaki haliyse bitikti.Cavani, neredeyse 33, bitik halde.2.5 sene once, dunyadaki en iyi 9lardan biriydi.Xavi ve iniestanin 31 ve 33,5 yaslarindaki hallerini karsilastir.35 yasinda kale ve stoper haric, hic ust duzey oynayan topcu gordun mu? Zira, kale ve stoperde yas diger mevkilere gore daha az onemlidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.