< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Dostum interneti kullanmayı bilmiyor musun sen? Her seferinde düzeltmek zorunda kalıyorum. Guardiola-Klopp karşılaştırmasında da yanlış bilgiler veriyordun.
15/16: Roma: 2 maç 2 gol 1 asist(Roma diye gülme elenenler var.) Wolfsburg: 2-0'ın rövanşında hattrick maç sonucu 3-0. ManC: İlk City maçında sakattı. ![]() 16/17: İşine gelmediği için yazmamışsın ben yazayım. Napoli: 2 maç 1 asist Bayern: 2 maç 5 gol ATM: 2 maç 3 gol Juve: Final 2 gol Yani 7 maç 10 gol 1 asist 17/18: PSG: 2 maç 3 gol 1 asist Juve: 2 maç 3 gol 1 asist Bayern-Liver: - Yani 7 maç 6 gol 2 asist Gayet yeterli ve iyi istatistikler. |
Ronaldo, kotu oynadigi maclarda bile kurnazligiyla, yaptigi topsuz kosularla, pozisyon almasiyla rakip savunmalarin dengesini bozup, tedirgin ediyordu.Takimi ateslemesinden, sahane bir lider olmasindan bahsetmiyorum bile.
Messi kotu oynarken takimi yavaslatiyor sadece, lakin, Ronaldo, kotu oynarken dahi faydali. Ronaldo dede olduktan sonra, Ronaldoyu kotuleyip Messiyi sisirmeyi dogru bulmuyorum.Messiyi Ronaldonun 32 yasindaki haliyle karsilastiralim. |
-Konu Messi v. Ronaldo değil Ronaldo'nun CL büyük maç performansı.
-Ronaldo büyük maçlarda coşması son 4-5 senedir olan bir olay zaten. -Ronaldo'nun da Messi'yi elemişliği var CL'de. https://www.transfermarkt.com.tr/spielbericht/index/spielbericht/90903 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 11 Aralık 2019; 18:37:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 11 Aralık 2019; 19:18:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 11 Aralık 2019; 20:3:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|