Arkadaşlar tamam Messi iyi futbolcu. Fakat Messi’nin oynadığı bütün takımlarda yıldızlar var. Xavi, Iniesta vb. Eminim Xavi, Iniesta olmasa idi Messi o golleri atamazdı. Bu bir gerçek. Şimdi ise Fransa liginde. Yanında gene Neymar, Mpappe, Ramos vb. oyuncular var. Böyle olmasına rağmen geçen sene çöp idi gol atamadi ki Fransa ligini biliyoruz. Ayrıca Messi yaş olarak Ronaldo’dan büyük. Ronaldo’yu söylemeye gerek yok. Açık ara Messi’den iyidir. En büyük liglerde şampiyonluk yaşamıştır. Geçen sene 37 yaşında iken dünyanın en prestijli ve zor liginde gol sıralamasında 3. sırada bitirdi. Man Utd zaten söylemeye gerek yok. Dünyanın en çok gol atan oyuncusu, şampiyonlar liginin ve milli takımların en çok gol atan oyuncusu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ronaldo vs Messi
-
-
Bu Penaldocularda yemin ediyorum iki gram akıl yok diyeceğim ve 2 hafta ban yiyeceğim şimdi muhtemelen. Ula Messi Xavi Iniesta ile oynarken Ronaldo Mersin İdman Yurdu'nda kanat forvet miydi? Dünyanın en büyük kulübünde Ronaldo Messi hariç son 15 yılda Ballon D'or kazanmış tek isim olan Modric, o dönem dünyanın en iyi defansif orta sahalarından olan Casemiro, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncularından olan Sergio Ramos, dünyanın en iyi kanat beki olan Marcelo, Bale, Benzema, Kross falan ohooo. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz lan? Ronaldo Real'den ayrıldıktan sonra ne başarı elde etti? Sonra neden dalga geçiyorsun oluyor, e nasıl geçilmesin şu tiplerle...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Man Utd zaten söylemeye gerek yok
söylemeye gerek olmayan şey nedir? Man Utd takımı Ronaldo gelmeden önceki sene ligi ikinci sırada bitirdi.
Man Utd ligi ikinci bitirdikten sonraki transfer sezonunda ciddi bi oyuncu kaybı yaşamadı. tersine, Ronaldo'yu aldılar.
Man Utd bu sene başında Ronaldo'nun oynadığı maçları kaybedip Ronaldo'nun yedek bırakıldığı maçları kazandı.
Ronaldo'yu severim. bence tarihin en iyi oyuncusu C Ronaldo'dur. ama Man Utd takımına sürekli haksızlık yapılıyor olduğu için bunları yazmak zorunda kaldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Epl'ye en zor lig diyenlerin yorumlarını ciddiye almamak harika olay. Futboldan anlayan/anlamayan tayfayı tespit etmek için müthiş bi filtre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Premier Lig o kadar zor ki Haaland 7 maçta 12 gol attı. Penaldo ise 0 gol 0 asist... PL sadece Ronaldo için zor.
-
SON DAKİKA:
Ronaldo Premier Lig gol krallığında şu an 0 gol ile 109. sırada ve eğer bir gol atarsa 43. sıraya yükselecek.
-
Asist krallığında da Jordan Pickford'ın gerisinde.
Bu Messiciler sanırım akpli.
Sen kimin feykisin bakayım? Kenshin oğlum açıp açıp durma artık da.
Burak Bey
Todo
sen.
Şu forumda Pessi propagandasi yapan fake hesaplarin sahibi 3ünüzden başka kimse olamaz.Todo trollük yapiyor da diğer ikiniz aşiri Pessi fanatiğisiniz.
Senin fake hesabini ortaya çikardim ya sen de önüne gelenin benim fake hesabim olduğunu iddia ediyorsun. Şaka gibisin.
Teknik ve taktik bilgimle Pessi fanlarinin hepsine yeterim merak etme. Fake hesap açmaya ya da desteğe ihtiyacim yok.
Hepsini çözdüm de bu Yurtsever 1453 kimin fakei onu anlamadim. Todonun mu senin mi? Çoğu kişi anladi zaten siz ikinizi de.
Pessi, 35 yaşinda farmers ligde açik ara en iyi kadroyla ligin çöpün çöpü takimlarina karşi öyle harika oynamiyor, fakat iş bitiriyor bir şekilde. Ronaldoysa 38 yaşinda dünyanin en zor liginde oynuyor, hazirlik kampi yememiş, hazir değil. Ronaldo-Pessi tartişmalari seneler önce bitti. 38 yaşina gelince Pessiyi de göreceğiz.
Dünya kupasinda göreceğiz, ŞL elemelerinde göreceğiz, 38 yaşindaki halini de göreceğiz. Boşuna algi oyunlari oynuyorsunuz.
Pessim 28 yaşindan beri ŞL kazanamiyor, Bu hasret bu sezon son bulacak mi? Ne dersiniz Pessi fanlari? Bulmaz, Pessi o kadar bitik ki, onun çapi City gibi takimlara yetmez. Tokadi Pessiye koyunca otururlar.
-
Ne benim ne de todonun priv hesabı yok. Senin bu forumda gördüğün hemen hemen herkesle aynı whatsapp grubunda dönem dönem bulunduk. Bizim kim olduğumuzu, adımızı, yüzümüzü neredeyse bütün dünyadan futbol bölümü biliyor. Bu gruba gelmeyi bi sen bi de tsu kabul etmedi ne hikmetse, bak sen şu tesadüfe ya Bana özelden numaranı at seni gruba alayım. Ya da herhangi bi sosyal medya hesabından iletişime geçebiliriz. Eğer gerçekten 40 küsür yaşında çoluk çocuk sahibi bi adamsan özel konu açıp senden özür diliycem. Hadi bekliyorum görelim kim olduğunu
yuregi olan gelsin gruba oyle arkadan sallayarak olmuyo.madem biseyi iddia ediyor gelsin kokune kadar ispatlayalim
Ne zaman böyle cevap veremeyeceği şeyler yazsam görmemezlikten geliyor futbol gurmesi
Tek hesabım budur. Bırak algı yapmayı artık. Arada Donnaruma nicklı hesabınlada yaz. Ekitite'yi Messi "dedenin" yerine falan koymanı özledik.
Edit: Yazmışsın yine Donnaruma ile. Şimdi gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 2 Ekim 2022; 18:23:26 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne benim ne de todonun priv hesabı yok. Senin bu forumda gördüğün hemen hemen herkesle aynı whatsapp grubunda dönem dönem bulunduk. Bizim kim olduğumuzu, adımızı, yüzümüzü neredeyse bütün dünyadan futbol bölümü biliyor. Bu gruba gelmeyi bi sen bi de tsu kabul etmedi ne hikmetse, bak sen şu tesadüfe ya Bana özelden numaranı at seni gruba alayım. Ya da herhangi bi sosyal medya hesabından iletişime geçebiliriz. Eğer gerçekten 40 küsür yaşında çoluk çocuk sahibi bi adamsan özel konu açıp senden özür diliycem. Hadi bekliyorum görelim kim olduğunu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X