Şimdi Ara

Ronaldo mu Messi mi tartışmalarının çığrından çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor medyası Ronaldo ve Messi emekli olunca ne yapacak çok merak ediyorum. Gün geçmiyor ki Ronaldo vs Messi muhabbeti yapılmasın. Bu rekabet her şeyin önüne geçti. Artık Kupaymış, Barcaymış, Realmiş, Juveymiş kalmadı. Ronaldo mu Messi mi kaldı. Eskiden bu tarz tartışmalar yapılırken ikisi de harika oyuncular derdi millet şimdi ise herkes taraf olmuş durumda. Rekabetleri o kadar büyük bir şekilde pazarlandı ki ter Stegen, Modric, Neymar, Ramos gibi başarıların mimarları göz ardı ediliyor. Bu ikilinin olduğu takımlarda sadece bu ikisi konuşuluyor, diğerleri çöp ilan ediliyor. İnkar etmiyorum ben Messiciyim. Onun tarihin en iyisi olduğunu düşünüyorum ama bu sırada diğer oyunculara sırf Messi’yi aklamak için saldırmıyorum. Aynı şekilde Ronaldo’nun fanları da Ronaldo’yu aklamak için Ronaldo hariç herkesi suçluyor. Sosyal medya dışında en aktif forumlardan biri burası belki de en aktifi. Ama şu Ronaldo vs Messi muhabbetinden gına geldi artık. Sadece forum değil sosyal medya ve gerçek hayattaki futbol muhabbetleri de bunun üzerinden dönüyor. Futbol romantiklerini sevmediğimi herkes bilir ama eskiden ne güzel muhabbetler dönerdi. Futbol eskisi gibi olmayacak çünkü medya Ronaldo ve Messi bırakınca başka bir rekabet çıkaracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten messi güzel bir hareket yaptımı messi be kardeşim bir numara. Messi kötü olunca valverde.nin suçu.
    Messi kötü gününde oldu mu hiç çekilmiyor Ronaldo kötü olsa dahi ekstrem goller atabiliyor. çapa olup takımı geri çekmiyor.
    Yinede her iki oyuncu aktif oyuncular içinde 1 ve 2 dir. İzleyin keyfini sürün.
  • Olayı asıl senin gibiler abartıyor. Yani millet Messi - Ronaldo tartışması yapınca ne oluyor ? Hayır gören de siz başka konularda dünya'yı kurtarıyorsunuz sanacak hepimiz buraya makara yapmaya, futbol tartışmaya geliyoruz. Ha rahatsızsan konuya girmezsin olur biter. Futbol takip eden herkes normal olarak Messi ve Ronaldo'yu tartışacaktır tarih böyle istatistikli oyuncuların aynı anda oynadığını görmedi. Ayrıca saydığın tüm topçular Ronaldo ve Messi sayesinde o kupalardan seri halde aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afonso54 -- 20 Aralık 2019; 21:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Olayı asıl senin gibiler abartıyor. Yani millet Messi - Ronaldo tartışması yapınca ne oluyor ? Hayır gören de siz başka konularda dünya'yı kurtarıyorsunuz sanacak hepimiz buraya makara yapmaya, futbol tartışmaya geliyoruz. Ha rahatsızsan konuya girmezsin olur biter. Futbol takip eden herkes normal olarak Messi ve Ronaldo'yu tartışacaktır tarih böyle istatistikli oyuncuların aynı anda oynadığını görmedi. Ayrıca saydığın tüm topçular Ronaldo ve Messi sayesinde o kupalardan seri halde aldılar.
    Bana kalırsa da Ronaldo ve Messi kadar büyük oyuncu yok o ayrı konu. Mesela geçen el clasico vardı, sosyal medyada geziniyorum tüm muhabbetler Ronaldo ve Messi üzerine. Ronaldo, Real Madrid'den ayrılalı 1.5 sene olmuş hala bu konu üzerinden muhabbeti yapılmasını ben anlamıyorum. Yoksa tabi isteyen istediği gibi tartışsın. Ben de giriyorum tartışmalara çünkü futbolun zevkli yanı bu ama tartışmaların artık her zaman döndüğünü diğer her şeyi gölgede bıraktığını anlatmaya çalışıyorum. Belki de gölgede bırakması doğaldır, ben yanlış düşünüyorumdur.

• ya velet misiniz 10 sene önce yapıldı bunların muhabbeti zaten adamlar yaşlandı 2 3 sene sonra emekli olacaklar.

son senelerini keyifle izleyin be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

ya velet misiniz 10 sene önce yapıldı bunların muhabbeti zaten adamlar yaşlandı 2 3 sene sonra emekli olacaklar.

son senelerini keyifle izleyin be kardeşim.
    Fikrine katılmayan kişiler velet oluyor sanırım? Yaşım Brezilyalı Ronaldo'yu izlemeye de yetti ama hiç böyle bir muhabbet olmamıştı.
  • Abartıp bokunu çıkaranlar fanboylar ve fanatikler özellikle Messi ve Barça fanatikleri bitmiş tiki takayı ve Barçayı halen EN İYİ olarak görüyorlar bitti kardeşim bitti finiş finito yani İspanya domineliği bitti uzun bir süre olmayacak sebebiyse eski elit topçuların yetişmemesi ve yeteneği dayalı futbolun devri bitti artık atletik ve tempolu olan kazanacak futbol değişti yani Simione Mou nun otobüse dayalı futbolunun bittiği gibi Terim in 20 sene önce ki futbolunun bittiği gibi artık çağ yenilik çağı çalışmayan koşmayan futbolcu ve takımlar nal toplayacak bilme anlatabildim mi ??

Konumuz değil küçük bir durum tespitiydi gelelim bu CR vs LM mevzusuna bu tartışma biri emekli olursa bitebilir aktif olarak sürdüğü için bitmez bitmemelide ödül töreninde CR ne dedi o beni ben onu en iyi olmaya zorladık dedi eğer bu 2 adam sönük performans verseydi bu kadar konuşulmazdı bence emekli olana dek versus devam etmeli futbol böyle zevkli.

Nerde bi yazı video bir şey görsem Messi fanları orayı basmış bi sakin kardeşim Allah gibi tapmayın şu adama fanı ve büyük hayranı olabilirsinde karına laf söylenmiş gibi savunma iyiyse iyi kötüyse kötüdür abartmanın alemi yok futbol 10 yıldır yok ne topçular ne efsaneler gördü Messi o isimlerinde arasında kendini görüyorsa bu bir ayrıcalıktır yakın dönemde kolay efsane olunmuyor hatta 2020 lı yıllarda efsane diye bir şey olmayacak bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: HayeMakerr

Abartıp bokunu çıkaranlar fanboylar ve fanatikler özellikle Messi ve Barça fanatikleri bitmiş tiki takayı ve Barçayı halen EN İYİ olarak görüyorlar bitti kardeşim bitti finiş finito yani İspanya domineliği bitti uzun bir süre olmayacak sebebiyse eski elit topçuların yetişmemesi ve yeteneği dayalı futbolun devri bitti artık atletik ve tempolu olan kazanacak futbol değişti yani Simione Mou nun otobüse dayalı futbolunun bittiği gibi Terim in 20 sene önce ki futbolunun bittiği gibi artık çağ yenilik çağı çalışmayan koşmayan futbolcu ve takımlar nal toplayacak bilme anlatabildim mi ??

Konumuz değil küçük bir durum tespitiydi gelelim bu CR vs LM mevzusuna bu tartışma biri emekli olursa bitebilir aktif olarak sürdüğü için bitmez bitmemelide ödül töreninde CR ne dedi o beni ben onu en iyi olmaya zorladık dedi eğer bu 2 adam sönük performans verseydi bu kadar konuşulmazdı bence emekli olana dek versus devam etmeli futbol böyle zevkli.

Nerde bi yazı video bir şey görsem Messi fanları orayı basmış bi sakin kardeşim Allah gibi tapmayın şu adama fanı ve büyük hayranı olabilirsinde karına laf söylenmiş gibi savunma iyiyse iyi kötüyse kötüdür abartmanın alemi yok futbol 10 yıldır yok ne topçular ne efsaneler gördü Messi o isimlerinde arasında kendini görüyorsa bu bir ayrıcalıktır yakın dönemde kolay efsane olunmuyor hatta 2020 lı yıllarda efsane diye bir şey olmayacak bence.
    bi cr fanboyu fakeye bak messiye tapmayın diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biten bir tartışmayı açmaya çalışmanın anlamı yok. 1 Ronaldo 2 Maradona 3....
    El clasico gecesinde dahi Ronaldo konuşuldu. Adamın gölgesi bile el clasico.dan büyük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    El classiconun konuşulmamasının sebebi tarihin belki de en sıkıcı el clasico maçlarından biri olması ve 0-0 bitmesinden kaynaklanıyor olabilir mi süper zeki arkadaşım

O maçta konuşulacak ne vardı anlat bilelim

• yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Zaten messi güzel bir hareket yaptımı messi be kardeşim bir numara. Messi kötü olunca valverde.nin suçu.
    Messi kötü gününde oldu mu hiç çekilmiyor Ronaldo kötü olsa dahi ekstrem goller atabiliyor. çapa olup takımı geri çekmiyor.
    Yinede her iki oyuncu aktif oyuncular içinde 1 ve 2 dir. İzleyin keyfini sürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

bi cr fanboyu fakeye bak messiye tapmayın diyor.

Alıntıları Göster
    Oğlum alıntı yapma 2 hesapta da bloklusun Barça ve Messi fanatikleriyle işim yok Futbol ilaho bücüre tapınmaya devam edin belki prim alırsınız.

• quote:

El classiconun konuşulmamasının sebebi tarihin belki de en sıkıcı el clasico maçlarından biri olması ve 0-0 bitmesinden kaynaklanıyor olabilir mi süper zeki arkadaşım

Koskoca el clasico'nun ronaldo'nun attigi golden daha az konusulmasinin tek aciklamasi bu olmamali.

• 60'larda Pele 80'lerde Maradona şimdi de Ronaldo. Şuanda en çok konuşulan isim Ronaldo ise 2000'li yılların ikonu Ronaldo'dur. Bunu hiçkimse inkar edemez.
  • quote:

şey olabilir messinin 6 pas önünde top ıskalaması.Aynı gün ise ötekinin 2.55 metre mesafedeki topu kaleye sokması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.