Geçtiğimiz hafta Brezilya Kupası'nda oynanan Flamengo-Macae mücadelesinde son dakikada penaltı kaçıran Brezilyalı yıldız, taraftarları tarafından yuhalandı.
Katıldığı bir programda o anları gözyaşları içerisinde anlatan Ronaldinho'ya en büyük destek hocası Luxemburgo'dan geldi.
Tecrübeli teknik adam, "Ronaldinho, bu takımın başarısında en büyük pay sahibi olan kişidir. Taraftarın üzülmesi normal, ancak bu tepki çok fazla oldu" diye konuştu.
Roni Fenere Roni Fenere
Yapmayın bunu Ronaldinho'ya
Ulan Ronnie nerden nereye geldin hala en sevdiğim futbolculardan ama bir aklını kullanamadın, zirvedeyken düşüşünün de bu kadar hızlı olacağını kimse tahmin edemezdi herhalde.
Aklıma Kežman geldi..
bi adam bukadar formdan nasil duser anlamiyorum bikac sene oncesine kadar dunyanin en iyi oyuncusuydu hayranlari milyonlari asiyordu oynamadigi reklam filmleri yoktu simdi gel de su adamin dustugu duruma bak,istikrar olmadigi surece futbolda bir hicsin aslinda futbol boyle birsey iste bigunde dunya yildizisin oburgun o yildiz sonmus buluta karismis..
Messinin barcelona daki ilk maçında gol attırmıştı nereden nereye
acaba temel sorunu ne?
uyuşturucu mu kumar mı sevgilileri mi? çok merak ediyorum...
uyuşturucu mu kumar mı sevgilileri mi? çok merak ediyorum...
G.t kalkması.
Hayatım boyunca izlediğim en büyük futbolcu.. Hala öyle ve hep öyle kalacak.. Temel sorun ise Scolari.. Dünya Kupası 2006'da Kaka, Robinho, Ronaldo, Adriano, Ve Ronaldinho ile 11'e başlardı. Ronaldinho hayatı boyunca ilk defa ozaman oyun kurucu oynadı. Ama yapadı. İtalya kupayı aldığında ise Ronaldinho'nun Brezilyadaki heykeli yıkıldı.. İşte herşey orda başladı. 2007 sezonunde 80 küsür idmana alkollü uykulu ve geç geldi.. Hiç birinede katılmadı.. Rijkaard'da ceza veremedi ve Ronaldinho Real Madrid mağlubiyeti sonrası Deco ile ıslıklandı.. İşte bunlar Ronaldinho'nun kafasını yitirmesin neden olanlar.. Daha sonra zaten alkol kadı ve bar düşkünlüğü olan Ronaldinho yaşanan bu olayların ardından kendini PsG zamanına döndürdüve bir daha toparlayamadı..
yazık. hayatımda izlediğim en büyük yetenek. adamı yuhalıyorlar. ne dilerdim bizim takımda oynasın
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
yazık. hayatımda izlediğim en büyük yetenek. adamı yuhalıyorlar. ne dilerdim bizim takımda oynasın
Bursa,G.Saray,Beşiktaş,Trabzon hangisi?
quote:
Orijinalden alıntı: vatansever_kartal
Geçtiğimiz hafta Brezilya Kupası'nda oynanan Flamengo-Macae mücadelesinde son dakikada penaltı kaçıran Brezilyalı yıldız, taraftarları tarafından yuhalandı.
Katıldığı bir programda o anları gözyaşları içerisinde anlatan Ronaldinho'ya en büyük destek hocası Luxemburgo'dan geldi.
Tecrübeli teknik adam, "Ronaldinho, bu takımın başarısında en büyük pay sahibi olan kişidir. Taraftarın üzülmesi normal, ancak bu tepki çok fazla oldu" diye konuştu.
yuhalayanlara yuh dıyorum başkada bişey söylemeye gerek yok