Şimdi Ara

Ronaldinho Alınabilirliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çoğunuz facebook'taki Galatasaray Gazetesi'ni bilir.
    Neyse bu arkadaşlar, Katar takımı Al Sadd SF menejerleri olarak kendilerini tanıtmışlar. Ronaldinho menejeri ile temasa geçmişler. Daha sonra bonservis ve yıllık ücret sormuşlar. Bonservis makulmuş abartılı değilmiş yani alınmayacak gibi. Hatta palmeiras kulübü Ronaldinho'ya teklif yapmışlar. Yıllık 6 Milyon Euro kabul etmiş Ronaldinho ancak. Bonsevis olarak Palmeiras ödemeyecek durumda olduğundan bu transferden vazgeçmişler. Ronaldinho'nun menejeri Katar'a getirmek istiyorsanız yıllık ücrette düşük teklif yapmayın vs. demiş. Neyse arkadaşlar alınabilirliğini denemişler. Yani birinci ağızdan öğrenmişler oldular..

Bu olaydanda anlaşılacağı üzere Ronaldinho'yu abartmamak gerekir bize yada feneri gelir mi bilemeyiz oda ayrı konu
    Galatasaray Taraftarı Arkadaşlar Bilginize.

• Elleri değmişken Hazardınkinide öğrenselermiş karşılaştırma yapardık. Bu ne böyle Football Managerde görüşmüş olması o arkadaşlar menejerle...
  • Şimdi Ronaldinho nun menajerinini kandırmışlar Ronaldinho nun fiyatını öğrenmişler demeki hmm yıllık 6 ya oluyr diyor ama bonservise ne demiş niye yazmamışlar ??10-15 milyon euro .Bizim takım bu parayı verebilse bile keseyi sonuna kadar açsa bile bu adama verirmi Rijkaard kabul edermi hiç sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardian

Elleri değmişken Hazardınkinide öğrenselermiş karşılaştırma yapardık. Bu ne böyle Football Managerde görüşmüş olması o arkadaşlar menejerle...

arkadaşları hafife almayalım
  • Bende Messinin menajeriyim. Teklifleri bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Player

Bende Messinin menajeriyim. Teklifleri bekliyorum

çok komik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

the player pm e bak
  • Leo Franco'yu bile göndermekte zorlanırken, transfere ek kaynak yaratmak adına Arda'yı bile satma ihtimalimiz varken bana alınabilirliği imkansız gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsmx

quote:

çok komik

Sana Böyle bir şeyin gerçek olduğunu inanıyorsan ya makara yapıyorsun ya da çok safsın ki hiç sanmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rsmx

quote:

çok komik

Sana Böyle bir şeyin gerçek olduğunu inanıyorsan ya makara yapıyorsun ya da çok safsın ki hiç sanmıyorum

hocam şimdi kulağa gelince komik geliyor inandırıcı gelmiyor olabilir ama bu elemanlar gerçekten sağlamdır
    yoksa deli saçmasıdır gülüp geçmek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.