Şimdi Ara

Ron's +7 / Woe +7 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mage Ardream charı duzuorum ancak ron's +7 mi yoqsa woe +7 mi alayım karar veremedim ardream da bu itemleri kullanmıslar yardım ederse cok sevinirim..

şimdiden teşekkurler...

• WOE flame damagi yüksek bir staftır apsi düşüktür . flame damage pek etki etmez vslerde .. Ben diesde mageyim elimde +8Garp var 42 ile adamlara 300-320 çakıyorum ortalama . Warriorlar bile en fazla 350-400 vuruyor . Tavsiyem garp , elsium gibi silahlar al gerçekten memnun kalıcaksın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 30 Aralık 2007; 12:09:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

WOE flame damagi yüksek bir staftır fakat flame damage pek etki etmez vslerde .. Ben diesde mageyim elimde +8Garp var 42 ile adamlara 300-320 çakıyorum ortalama . Warriorlar bile en fazla 350-400 vuruyor . Tavsiyem garp , elsium gibi silahlar al gerçekten memnun kalıcaksın ...

teşekkürler ap onemli diorsun yani?
  • ardream da 2 45 accaksan rons tek skillse woe
  • quote:

Orjinalden alıntı: _:::MuSTy:::_

ardream da 2 45 accaksan rons tek skillse woe

tesekkürler
  • günceL
  • bence kesinlikle woe aL çünkü ardreamda bence flame gibi skıl yoq, ron's staf bütün dmgleri veriyor ama azar azar veriyor hiç işine yaramaz, woe gibi silah tanımam yarı paper olmak çok güzel ardreamda

ringlerinide dual flame ring alırsan işin iş demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 30 Aralık 2007; 12:37:43 >
  • woe bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®

woe bence

ty
  • Woe +7
  • tabiki woe +7

lv +70 olmadıkça rons kötüdür bence
  • bence en iyi mage silahı apı cok olandır Woede 78 damage var ama çöpe at derecede bir silah
    onun için

+7 Scorchingi tavsiye ederim cok mükkembel bir silah anti def 5 ve hp 5 verior daha ne olsn
    ben kullandım mükkembel woe çöpe at +7 elixer daha iyi
  • garp elisiyum hell blood gibi silahlar bence alma 42 staf dısında bir işe yaramazlar fiziksek attacda yani işe yararlar flame damage yüksek oldugu yani büyü gücü cok odlugu icin magic attaclarda her zman +7 woe
  • rons staff +70 den sonra çift noca accaksan alınır
    +7 woe
    +8 linen set
    dd25
    ve güzel takılarla çok harika işler yapabilrisnn
    -70 forever elixir ver erenion stafflar
  • itemlerine ve 1 inferno mu açıcaksın yoksa 2 tane mi ona göre değişir ..

bence woe +7 al itemlerinide buna göre diz yoksa ks charı olmaktan öteye gitmessin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieMaSt3r

tabiki woe +7

lv +70 olmadıkça rons kötüdür bence

gayet acık ve net yazmış arkadaş
    +7woe al
    yada +8 elixir
  • ardream olcaksan erorion ailesini öneririm ama ardreamda glacier tavsiye etmemflame olursan woe al light olursan le al
  • woe...rons +70 olunca iyi olur sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.