Şimdi Ara

rome 2 totalwar sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben rome 2 tatalwar ı aldım.İlk 3 gün sıkıntısız bir şekilde oynadım.İki gün önce sefer modunda oyuna girdiğimde gemi savaşı yapacakken hiçbir hata vermeden rome 2 total war çalışmayı durdurdu dedi. Oyunu steam dan tamir ettirdim.Şimdi sefer modu tam yüklenirken rome 2 total war çalışmayı durdurdu diyor.özel muharebe veya coklu oyunculu muharebe yaparken hiç bir sıkıntı vermiyor. ne yapacağımı bilmiyorum LÜTFEN YARDIM EDİN!

• Eğer oyun dosyalarında bir değişiklik yaptıysan bundan dolayıdır. Oyunun orjinal mi ddeğilse ilaç değiştir Çok farklı sebepten o hatayı verir bendede total warın başka bir oyununda aynı hatayı veriyordu sebebide bilgisayarımın kaldırmamasaydı ordu fazla olunca savaşa giremiyordum
  • General00 kullanıcısına yanıt
    OYUNUM ORJİNAL. ÖN SİPARİŞ VERDİĞİMDEN DOLAYI EK DLC VARDI SADECE ONU ETKİNLEŞTİRDİM. OYUNUN DOSYALARINA HİÇ BİR ŞEY YAPMADIM.
    @General00 @General00
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoro

OYUNUM ORJİNAL. ÖN SİPARİŞ VERDİĞİMDEN DOLAYI EK DLC VARDI SADECE ONU ETKİNLEŞTİRDİM. OYUNUN DOSYALARINA HİÇ BİR ŞEY YAPMADIM.
    @General00 @General00

Patch yapinca(steam'den tamir et deyince otomatik yapmistir) eski save'lerin bozuldugunu yazmisti birkac arkadas hocam. Yeni sefer baslatmak durumundasin yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassin's Creed 2 Fps Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.