Şimdi Ara

Romanyalı birinin pcsisini çökerttim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda hack kullanıyordum eu serverinde birisi skype verdi link istedi bende yarım yamalak ingilizcemle adamı oyalayıp pc çökertme kodu hazırladım not defterinden .bat uzantısıyla adama attım skyptan birden skyptan düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Çükülop -- 4 Temmuz 2014; 15:36:06 >

• tamam

Romanyalı birinin pcsisini çökerttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FastFantastik -- 4 Temmuz 2014; 15:37:09 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll knk
  • Hll knk spr dwm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ananın bacının pc sini de çökertselerdi hoşuna gider miydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Ananın bacının pc sini de çökertselerdi hoşuna gider miydi ?

Bide pc çökertme koduna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bak o not defteri olan dosyayı adama attın ama şimdi bak adamın ilk önce onu açması gerekiyor sonra uygulama gibi bişiye izin vermesi gerekiyor zaten öyle bişey yaptıysa yeni kullanıcıdır.Birde pc çökertme kodu ne la :D hadi desen ki pc kitleme kodu anlarız pcyi çökertmen için pcdeki windowsa zarar vermen gerekir onu da yapman çok zor sistem dosyalarına erişmen gerekiyor bunun içinde trojan vb virüs türevleri gerekiyor.(2yazılım dili biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

şimdi bak o not defteri olan dosyayı adama attın ama şimdi bak adamın ilk önce onu açması gerekiyor sonra uygulama gibi bişiye izin vermesi gerekiyor zaten öyle bişey yaptıysa yeni kullanıcıdır.Birde pc çökertme kodu ne la :D hadi desen ki pc kitleme kodu anlarız pcyi çökertmen için pcdeki windowsa zarar vermen gerekir onu da yapman çok zor sistem dosyalarına erişmen gerekiyor bunun içinde trojan vb virüs türevleri gerekiyor.(2yazılım dili biliyorum)

adam çevrimdışı png felan koydum ikona tıklamıştır thx yazdı skypdaydı hemen kesildi halada açık değil büyük ihtimal çöktü

• tıklar tıklamaz içinde eger trojan vb türevli bişey olasaydı saniyesinde bilgisayar çökerdi ama o adam birşey yazdıysa büyük ihtimal ya kitledin ya da süre koyarak pc çökertme süsü verdin
  • Donanımgaberin aradığı yazılımcı senmişsin bilader
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.