Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.137
Cevap
14
Favori
109.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Bu italyan takımlarına harbiden güven olmuyomuş. 7+ oynarız 2-1 biter. 0 oynarız 6 gol olur.

Bugün maçı izlediysen görmen lazımdı. 5 dakika da 4 gol, biri ofsayt

Tutte le strade portano a Roma. La nostra squadra ha vinto la partita!
    (not: google translate kullanmadım)

• İtalyanca ile içli dışlıyım uzun süredir. Takıldığım sayfalarda çok uzun birşey yazmayacağım sürece, İtalyanca yazmaya özen gösteriyorum. Umarım bir gün cümle kuracak seviyeye de gelirim. Helal olsun

Bu arada Parma maçının golleri. Tabiki Carlo Zampa'nın anlatımıyla;

http://tatoeba.org/tur/ >>> Profesyoneller tarafından çevrilmiş cümleler var
    http://www.interpals.net/ >>> Arkadaşlık, Dil geliştirme sitesi. Şuanda İtalyan bi kız sardı bana İstanbul'u çok merak ediyormuş

Ayrıca bu gün Maltepe Kitabevinde italyanca grammer kitabına biraz göz attım. Gayet anlaşılırdı. İlgin var zaten tavsiyem işin yoksa aban bu dile sonra turizm bakanlığından kokartını da alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 3 Nisan 2014; 19:33:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Google translate kullanmadım ama yardım aldım tabii ki

http://tatoeba.org/tur/ >>> Profesyoneller tarafından çevrilmiş cümleler var
    http://www.interpals.net/ >>> Arkadaşlık, Dil geliştirme sitesi. Şuanda İtalyan bi kız sardı bana İstanbul'u çok merak ediyormuş

Ayrıca bu gün Maltepe Kitabevinde italyanca grammer kitabına biraz göz attım. Gayet anlaşılırdı. İlgin var zaten tavsiyem işin yoksa aban bu dile sonra turizm bakanlığından kokartını da alırsın

Şu an benim için İtalyanca öğrenmenin önemi, İngilizce'den kat be kat daha fazla. İtalyanca kaynakları okuyabilmek, bilgiye daha çabuk ulaşabilmek, taraftarlarla daha iyi iletişime geçebilmek açısından öğrenmem lazım. Sadece takım açısından değil, İtalya'nın geneline ilgim alakam var. Tarih olsun, kültür olsun, her şeyiyle severim. Bu güne kadar İtalyanca'yı azcık dahi öğrendiysem, Translate sayesindedir. Tabi sağlıklı olsun diye "Türkçe-İtalyanca, İtalyanca-Türkçe" değil, "İngilizce-İtalyanca, İtalyanca-İngilizce" olarak yardım alıyorum bende. Hatta bi cümleyi yazmadan önce, başka dillerde de ne anlama geldiğini mutlaka teyit ediyorum. Türkçe Vikipedi gibi, Türkçe Translate'de kaliteli sonuç vermiyor ne yazık ki.

Basım olarak Türkçe-İtalyanca, İtalyanca-Türkçe sözlüğü de edinmem lazım mutlaka. Maltepe'de otursam bakardım da, Çorlu'dayım hocam. Ama burada da bulunur mutlaka. Bulunmasa bile, bana getirtecek birilerini bulurum elbet. Teşekkür ederim

• Çok iyiymiş. Dediğim gibi özellikle "Interpals" sitesi baya işini görür hocam. Orada kriterlere göre üye araması yapabiliyorsun(ülke, konuştuğu diller, cinsiyet vs)
    Bu şekilde İtalya'dan arkadaş çevrende genişler. Mesela bu sitede şu var ülkelere blok atabiliyorsun. Abaza erkeklerimiz sağ olsun çoğu yabancı -kız- Türkiyeyi engellemiştir.
    Fakat gördüğüm kadarıyla İtalyanlarda, Türklere karşı bir nefret yok. Ne demek, Rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 3 Nisan 2014; 20:21:46 >

Haftaya Cumartesi 21:45'te, evimizde Atalanta ile oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 6 Nisan 2014; 18:05:18 >
  • Juventus yarın akşam en iyi ihtimal berabere kalsa, puan farkı 6'ya düşecek. Haftaya biz Atalanta'yı yensek, puan farkı 3'e düşecek. Haftaya, Udinese'nin kendi evinde Juventus'tan 3 veya 1 puan alması lazım. Matematiksel olarak hala şampiyonluk şansımız var. Puan farkı kapandıkça, Juventus strese girer. Bu da bizim işimize gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 6 Nisan 2014; 20:51:27 >

Orijinalden alıntı: Asmodian

Hiçbir takım Juventus'a çelme takamıyor ki arkadaş Roma'nın bir şansı olsun.

4 hafta üstüste beraberlik yaşamasaydık, şu an liderdik. Destro'nun formsuzluğu ve Totti'nin sakat oluşu, bizi zayıf düşürmüştü.

Orijinalden alıntı: Ambarad

Juventus yarın akşam en iyi ihtimal berabere kalsa, puan farkı 6'ya düşecek. Haftaya biz Atalanta'yı yensek, puan farkı 3'e düşecek. Haftaya, Udinese'nin kendi evinde Juventus'tan 3 veya 1 puan alması lazım. Matematiksel olarak hala şampiyonluk şansımız var. Puan farkı kapandıkça, Juventus strese girer. Bu da bizim işimize gelir.

Sanmam bu vakitten sonra şampiyonluğu bırakacaklarını o beraberlik döneminde 2 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi alınsa bile kardı Sassoulo maçı idi herhalde son saniyede atmışlardı hala aklımda o maç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    “Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur”

Süleyman Seba
  • roma bu sene çok iyi toparlandı. 1 senede anca bu kadar olur. sakatlıklar olmasaydı şampiyonluk çok yakın olurdu. hala umut var

seneye sadece birkaç takviye ile şampiyonlar liginde taş gibi bi roma izlenebilir.

rudi garcia sempatim nedeniyle roma nın başarılı olmasını istiyorum

bu arada gervinho ile çalıştığı 3. takım. yani deyim yerindeyse bebekliğini biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 7 Nisan 2014; 10:49:27 >

• 4 beraberlik bozdu bizi.

biraz zor ama şampiyon olabiliriz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.