Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.137
Cevap
14
Favori
109.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: mericgenc

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

quote:

Takımımın Roma olması dışında, Roma tarihine de ilgim ve alakam vardır. Her şeyiyle seviyorum Roma'yı anlayacağın. Kuponlara yazık olmuş

Hocam Roma'ya gittin mi? Ayrı bi güzelliği var şehrin ya. Ha ben Juventus'luyum ama

Gitmedim malesef. Elimde imkan olsa, bir saniye bile durmayacağım. Takım bir yana, görmediğim gitmediğim bir yere bu kadar bağlıysam, gidince ne olur merak ediyorum

Umarım o imkan elinize geçer hocam. Biz gitmişken Roma Olimpiyat Stadı'nı da görelim dedik ama şehir merkezine uzak, ulaşım da bizim bildiğimizin dışındaydı. Siz giderseniz bir şekilde oraya da gidersiniz artık, maçını izlemeden olmaz

Eğer olur da, hayalimi gerçekleştiremeden göçüp gidersem, size vasiyetimdir; Beni Roma'ya gömün

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takımımın Roma olması dışında, Roma tarihine de ilgim ve alakam vardır. Her şeyiyle seviyorum Roma'yı anlayacağın. Kuponlara yazık olmuş

Hocam Roma'ya gittin mi? Ayrı bi güzelliği var şehrin ya. Ha ben Juventus'luyum ama

Gitmedim malesef. Elimde imkan olsa, bir saniye bile durmayacağım. Takım bir yana, görmediğim gitmediğim bir yere bu kadar bağlıysam, gidince ne olur merak ediyorum

Umarım o imkan elinize geçer hocam. Biz gitmişken Roma Olimpiyat Stadı'nı da görelim dedik ama şehir merkezine uzak, ulaşım da bizim bildiğimizin dışındaydı. Siz giderseniz bir şekilde oraya da gidersiniz artık, maçını izlemeden olmaz

Eğer olur da, hayalimi gerçekleştiremeden göçüp gidersem, size vasiyetimdir; Beni Roma'ya gömün

• GOOOOOOOOOOOLLLLLLLL FLORENZI!!!!! 90+1 2-1

Torino bugün kızamayacağım şeyler yapıyor. Pas muazzam, vuruş muazzam. Immobile boş bırakılmaz.

immobile felaket gerçekten attığı golden sonra dondum kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: realasim

quote:

Torino bugün kızamayacağım şeyler yapıyor. Pas muazzam, vuruş muazzam. Immobile boş bırakılmaz.

immobile felaket gerçekten attığı golden sonra dondum kaldım

Önümüzdeki sezon, Immobile için kapışma ihtimalimizin olacağını düşünüyorum transfer anlamında. At fava bekle

Orijinalden alıntı: Mishakal

Her hafta şuraya gelip "" yapmaktan başka birşey yapmıyorsun. Maçları dahi izlemiyorsun dimi? Bırak şu Feneri de, özüne dön

• Maçın özeti;

ROMA TARAFTARLARI |

ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI | ROMA TARAFTARLARI |

• Bu proje olmamış sanki. O köşedeki açıklığı niye koymuşlar onu da anlamadım.

Kulübümüzün tarihini, kültürünü yansıtan bir proje daha güzel olurdu.

Edit: Aslında karışık duygular içindeyim. Bi tarafım kaptana saygı için iyi bir karar derken, öteki tarafım 10 numaralı formanın, futbol ve futbolcular için önemli olduğunu, her genç futbolcunun giyme hayali olduğunu düşünüyor. Kaptanın da kabul edeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 28 Mart 2014; 0:31:19 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    “Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur”

Süleyman Seba
  • Stadın tasarımını pek beğenmedim açıkçası. Cass19'un da dediği gibi, kulübün kültürünü yansıtan bir tasarım olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Örnek verecek olursam; AEK'in yeni stadı "Hagia Sophia", İstanbul Surları'ndan esinlenerek tasarlanmış.

ROMA TARAFTARLARI |
  • Yarın 13:30'da, deplasman da Sassuolo ile karşılaşıyoruz.
  • Büyük bölümünü tek kale oynadığımız maçta, Sassuolo'yu Destro ve Bastos'un golleriyle 2-0 mağlup ettik. Haftaya bugün, saat 16:00'da Cagliari deplasmanındayız. FORZA ROMA SEMPRE!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.