Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.137
Cevap
14
Favori
109.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Strootman eylüle kadar yetiştirilmeye çalışılıyor. Durumu iyi. Benatia ise Udinese'yi özlediğini söyledi.

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

San ‏@Zizouology 19 dk.

AS Roma are favorites to sign Abner and Nathan - 2 of the biggest 17-year-old talents in Brazil. Abner's injured now, though.

2 si içinde çoook büyük potansiyeli var diyorlar gerçekten altyapıya çok yatırım yaptı Roma bu yıl Dünya üzerinde bir sürü genç yetenek aldı bunlar umarım olumlu yansır 4-5 yıl sonraya gerçi Rudi Garcia uzun vadeli kalacaksa hepsini hazırlar teker teker

sanırım çoğu fransız hocada olan bi özellik yetenekli bi oyuncuyu hazırlamak

• Bu akşam 21:45'te Atalanta'yı konuk ediyoruz. Hedef 3 puan. AVANTI ROMA!
  • Roma'da doğmadım. Maalesef gitmişliğim de yok. Ama bu takıma ve şehre ölümüne bağlıyım. İnsan görmeden sever ya, işte öyle. Galibiyette veya mağlubiyette, sevinçte veya üzüntü de; FORZA ROMA SEMPRE! GRAZIE RAGAZZI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 12 Nisan 2014; 23:51:29 >

http://www.soccermagazine.it/serie-a/video-incredibile-torino-3-reti-9-minuti-immobile-e-cerci-segnano-2-goal-super-nel-finale-186752/

Atalanta maçının golleri;

Hocam bu nasıl bir spiker resmen çıldırdı adam
    Acaba fazladan bir ön liberonuz varsa alabilir miyiz

Orijinalden alıntı: Brondby IF

İmreniyorum size ya , oynadığınız futbol gerçekten çok güzel.

Hocam hepsi değerli oyuncular. Verebileceğimizi sanmıyorum Şu imzandaki Inter logosunu, PS'yi ilk kurduğum ve şimdiye göre çömez olduğum (Şuan da da pro ps ci değilim, ama eskisinden iyiyim yine) zamanlarda yapmıştım. Bir ara daha güzelini yapıp konununuza koyacağım unutturmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

İmreniyorum size ya , oynadığınız futbol gerçekten çok güzel.

Hocam hepsi değerli oyuncular. Verebileceğimizi sanmıyorum Şu imzandaki Inter logosunu, PS'yi ilk kurduğum ve şimdiye göre çömez olduğum (Şuan da da pro ps ci değilim, ama eskisinden iyiyim yine) zamanlarda yapmıştım. Bir ara daha güzelini yapıp konununuza koyacağım unutturmayın

Nainggolan ve pjanic en az 12500 kere istedim , her yere yazdım. Almadılar.
    Şimdi sadece iç geçiyorum.

Eyvallah ben hatırlatırım da , avatarımda ki logo asla eskimez. Ben amblem değişse bile bunu kullanmaya devam edeceğim.

• Bugün Udinese bir sürpriz yapar mı

Orijinalden alıntı: cass19

Bugün Udinese bir sürpriz yapar mı

İnşallah

NO AL NUOVO STEMMA! YENİ LOGOYA HAYIR!

Görmek istediğimiz manzaralar. Susma Romanista!

Yeni aldığım bilgilere göre; Jackson Martinez Roma'ya gelmek istiyor. Porto ise dünya kupasından sonra satmak istiyormuş.

Çakallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 15 Nisan 2014; 17:12:12 >

Orijinalden alıntı: Ambarad

Porto'nun forveti Jackson Martinez ile prensipte anlaştığımız söyleniyor. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir açıklama gelebilir.

Yeni aldığım bilgilere göre; Jackson Martinez Roma'ya gelmek istiyor. Porto ise dünya kupasından sonra satmak istiyormuş.

Çakallar.

Çok iyi transfer olur bakalım ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    “Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur”

Süleyman Seba
  • Martinez'i izlemedim ama şimdi videolarına bakayım dedim. Hızlı ve fırsatçı bir oyuncuya benziyor

Ama yine de Cerci veya Immobile iyi olurdu be
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.