Şimdi Ara

Rom nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler elimde Avec AV-070 bir tablet var(muhtemelen çin malı ve garanti belgesinde Piranha yazıyor.). GTA 3 oynarken filan kasıyor.Birisine sordum dedi ki swap alanı oluştur ve rom yükle.Swap'ı zaten Ram Expander ile SD Kartıma yaptım ancak rom hakkında hiçbir bilgim yok.biri beni aydınlatabilir mi? nedir bu Rom, Nasıl kurulur, Bu tablet için mümkün müdür?

Arkadaşımda Piranha Business 3 9.0 tablet var.Benimkiyle özellikleri aynı okuduğuma göre ancak onda gta vc bile kasmazken bende GTA 3 kasıyor.Bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Marston -- 19 Ocak 2013; 23:30:40 >

Orijinalden alıntı: Mr. Marston

Evet beyler elimde Avec AV-070 bir tablet var(muhtemelen çin malı ve garanti belgesinde Piranha yazıyor.). GTA 3 oynarken filan kasıyor.Birisine sordum dedi ki swap alanı oluştur ve rom yükle.Swap'ı zaten Ram Expander ile SD Kartıma yaptım ancak rom hakkında hiçbir bilgim yok.biri beni aydınlatabilir mi? nedir bu Rom, Nasıl kurulur, Bu tablet için mümkün müdür?

Arkadaşımda Piranha Business 3 9.0 tablet var.Benimkiyle özellikleri aynı okuduğuma göre ancak onda gta vc bile kasmazken bende GTA 3 kasıyor.Bunun sebebi nedir?

Doğrudur swap alanı oluşturmak için root yetkisi sahip olmak gerekir ki bunun en kolay yolu root edilmiş bir custom rom yüklemektir.

"Bütün dünya bilmeli ki; kaşıimızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftir; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının(haysiyet) yok olduğunu ilan eylemektir." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
  • Root veya swapla bi sorunum yok sadece rom ile ilgili sorularıma cevap gerek.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.