Şimdi Ara

[ROM] Mlora V 1.0 J.B. Temalı Aurora 5.0 upt.17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir haftadır kullandığım romu sizle paylaşmak istedim. Status barı ekran kilidi kamerası ve bikaç özelliği J.B. görünümüne sahip. Rom Apex launcher'la beraber geliyo arayüzü gayet akıcı, most wanted gibi ya da 30 40 mb boyutlu google play oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum, kısaca denemenizi tavsiye ederim.

Ben rom'la beraber gelen OTA Updater ile V 1.01a güncelledim bi kaç saat içerisinde de aşağıdaki linkte V 1.0 uploadı tamamlanmış bi şekilde olacaktır.

http://code.google.com/p/mlopik/downloads/list

• Bu romu yüklemiş ve bir sorundan dolayı kaldırmıştım ama ne sorun çıkmıştı hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer188

Bir haftadır kullandığım romu sizle paylaşmak istedim. Status barı ekran kilidi kamerası ve bikaç özelliği J.B. görünümüne sahip. Rom Apex launcher'la beraber geliyo arayüzü gayet akıcı, most wanted gibi ya da 30 40 mb boyutlu google play oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum, kısaca denemenizi tavsiye ederim.

Ben rom'la beraber gelen OTA Updater ile V 1.01a güncelledim bi kaç saat içerisinde de aşağıdaki linkte V 1.0 uploadı tamamlanmış bi şekilde olacaktır.

http://code.google.com/p/mlopik/downloads/list

hocam herhangi bir partition dosyası falan yok dimi direkt indirip yüklüyorum =)

• partition yapilmali diye biliyorum xda da oyle yaziyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partition isteyen bir rom bu da, daha download sayfasında son sürüm yok son sürümü bekle öyle kur derim ben V 1.0, son sürüm bugün yayınlandı bende bir hatası yok
  • quote:

Partition isteyen bir rom bu da, daha download sayfasında son sürüm yok son sürümü bekle öyle kur derim ben V 1.0, son sürüm bugün yayınlandı bende bir hatası yok

tahmini bir zaman var mı yeni sürüm için ?
  • http://d-h.st/znv

xda da biri koymuş bu mudur hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler "rom manyağı" biri olarak denediğim romlar içerisinde en stabil ve en akıcı ve en sorunsuz rom diyebilirim.2 haftadan fazla oldu kullanalı herhangi bir sorun yok.TSF launcher kullanıyorum(tüm widgetleri ile) boş ram 70 lere indiği halde (yüklü Apex ile kullanırsanız 180-200 den aşağı boş ram olmuyo) inanılmaz akıcı,seri. Kesinlikle tavsiye ederim .

Bu arada yüklemeden önce partition yapmayı unutmayın.....
  • evet bu linkteki,bende ota updaterı var eski sürümünü kullanıodum ordan yükselttim direk,biri de benim gibi ota updater ile indirp upload etmiş
  • bende tsf shell+tsf shell'in 28 mblık temasıyla kullanıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

Beyler "rom manyağı" biri olarak denediğim romlar içerisinde en stabil ve en akıcı ve en sorunsuz rom diyebilirim.2 haftadan fazla oldu kullanalı herhangi bir sorun yok.TSF launcher kullanıyorum(tüm widgetleri ile) boş ram 70 lere indiği halde (yüklü Apex ile kullanırsanız 180-200 den aşağı boş ram olmuyo) inanılmaz akıcı,seri. Kesinlikle tavsiye ederim .

hocam komik gelicek belki fakat status barı nasıl çıkarıyoruz yukarda yok =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

quote:

Beyler "rom manyağı" biri olarak denediğim romlar içerisinde en stabil ve en akıcı ve en sorunsuz rom diyebilirim.2 haftadan fazla oldu kullanalı herhangi bir sorun yok.TSF launcher kullanıyorum(tüm widgetleri ile) boş ram 70 lere indiği halde (yüklü Apex ile kullanırsanız 180-200 den aşağı boş ram olmuyo) inanılmaz akıcı,seri. Kesinlikle tavsiye ederim .

Est. birader niye komik gelsin .Status bar'dan kastın power widget sanırım.Ayarlar/Bildirim Çekmecesi-->"Power widget'i göster" seçeneğini(değilse) aktif et..

İnşallah yardımcı olmuşumdur.Zira bu sorun bende olmamıştı,yanlışlıkla bu seçeneğin tık'ını kaldırmış olabilirsin belki...

• quote:

bende tsf shell+tsf shell'in 28 mblık temasıyla kullanıorum

TSF bence launcherlerin geleceği son nokta. Her seferinde 1 adım ileriye taşıyor kendini TSF. Bu arada 1.7.9.1 versiyou var şu an en son sanırım...
  • quote:

quote:

quote:

Est. birader niye komik gelsin .Status bar'dan kastın power widget sanırım.Ayarlar/Bildirim Çekmecesi-->"Power widget'i göster" seçeneğini(değilse) aktif et..

İnşallah yardımcı olmuşumdur.Zira bu sorun bende olmamıştı,yanlışlıkla bu seçeneğin tık'ını kaldırmış olabilirsin belki...

aktif hocam fakat hala gözükmüyor :S

• quote:

quote:

bende tsf shell+tsf shell'in 28 mblık temasıyla kullanıorum

TSF bence launcherlerin geleceği son nokta. Her seferinde 1 adım ileriye taşıyor kendini TSF. Bu arada 1.7.9.1 versiyou var şu an en son sanırım...

1.9.7.4 versiyonu var bnde blackmarkdan yükledim geçen hafta :)
  • jb görünümlü statusbardan bahsediosan o v 1.0 versiyonuyla gelio eski versiyonlarda yok
  • quote:

jb görünümlü statusbardan bahsediosan o v 1.0 versiyonuyla gelio eski versiyonlarda yok

hayır hocam yukarda status bar komple yok gözükmüyor
  • quote:

quote:

jb görünümlü statusbardan bahsediosan o v 1.0 versiyonuyla gelio eski versiyonlarda yok

evet xda'da da biri görünmediğinden bahsetmiş ama orda cvp yok :/ bnde var statusbar sorun nedir bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

evet xda'da da biri görünmediğinden bahsetmiş ama orda cvp yok :/ bnde var statusbar sorun nedir bilmiyorum

gitti bizi buldu şimdi bu sorun stock partition la yüklemeyi denesem bir sorun olurmu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gitti bizi buldu şimdi bu sorun stock partition la yüklemeyi denesem bir sorun olurmu ?

olur büyük ihtimalle romun boyutu büyük, sen en iyisi benim verdiğim adresteki dosyayı bekle onu kur wipe işlemlerini yaparak, bende statusbar bu şekilde

[ROM] Mlora V 1.0 J.B. Temalı Aurora 5.0 upt.17

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.