Bildirim
rom fix nasıl atılır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
yok mu bi bilen arkadaş -
Rom yükler gibi recoveryden yükleyeceksin wipeları yapmayacaksın -
cevabın için teşekkürler kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: onur4154
Rom yükler gibi recoveryden yükleyeceksin wipeları yapmayacaksın
tesekkurler benımde ısım yaradı -
quote:
Orijinalden alıntı: burdurluuu15
merhaba arkadaşlar bende 16 gb gm discovery var. buna ben root atıp rom yükledim ama romda bazı hatalar var.romun yapımcısı rom için fix yüklemiş ama ben fix i nasıl atacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
hocam hani rom babamın telefonu için rom arıyorum baya kasmaya başladı stock rom ile -
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek
quote:
merhaba arkadaşlar bende 16 gb gm discovery var. buna ben root atıp rom yükledim ama romda bazı hatalar var.romun yapımcısı rom için fix yüklemiş ama ben fix i nasıl atacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
hocam hani rom babamın telefonu için rom arıyorum baya kasmaya başladı stock rom ile
arkadaşım babanın telefonu discovery ise sana burakgon hocanın nexus v2.0 yada gidgat plus önerebilrim ikiside çok iyi romlar. -
quote:
quote:
quote:
hocam hani rom babamın telefonu için rom arıyorum baya kasmaya başladı stock rom ile
arkadaşım babanın telefonu discovery ise sana burakgon hocanın nexus v2.0 yada gidgat plus önerebilrim ikiside çok iyi romlar.
teşekuurler downloadlarini başlatiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşım babanın telefonu discovery ise sana burakgon hocanın nexus v2.0 yada gidgat plus önerebilrim ikiside çok iyi romlar.
teşekuurler downloadlarini başlatiyorum
Önemli değil begenmessen yeni romlarda onerebilirim.2 günde bir ROM değiştiren biri olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X