Şimdi Ara

Rom attım imei uçtu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben samsung gt-i9000 / s1 telefona rom attım aslında daha önce çok kez rom attım cm serisi ama hiç böyle bir olay başıma gelmemişdi rom attıkdan sorna hat çekmez oldu içini söktüm anteni falan kontrol ettim tekrar rom attım düzelmedi nette imeinin gidebileceğini okudum *#06# yaptım imei 0049 la başladı şok oldum bende daha önce yılbaşı hindisinin içine üşmüş artık çalışamayan fakat arka kapağında imeisi yazan sorgulattığımda imeisi kayıtlı çıkan bir telefon var o imei benim s1 e atabilir miyim mümkün mü bu birsürü program öğrendim fakat demdedim telefon komple bozulur diye varmı bilen biri bu iş mümkün mü telefponu ikinci el 180 tl ye almıştım şimdi sadece ekranı 150tl ye satabileceğim arkadaşım var ekranını satıp para katıp tekrar s1 alsam daha mı kârlı olur yoksa kendim imei atabilir miyim

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:38:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • |erdem| | kullanıcısına yanıt
    Hocam odin ile orjinal roma geri çevirdim imei geri geldi tekrar cwm attım cm9 kurdum gene gitti imei cm 10 attım oda da yok imei sonra mini ics diye bişey buldum onu kurdum 4.0.3 çok kasıyor telefon menüye girerken bile donuyor ama en azından imei var telefon acayip kasıyor sanırım parçalayarak satacağım ve s2 civarı birşey alacağım adam gibi rom yokki htc picco var birde bende onda da cm9 var 4.0.4 süper hiç kasma yok buna ne attıysam az çok kasıyor
  • Arkadaslar bende dark evo x5 telefonuma rom atarken imei silinde

uzun ugraslar sonucunda su saat itibariyle - 01:25 -

emegimin karsılıgını aldım ve ron atarken silinen imeilimi geri yüklemeyi basardım..

Nasıl yaptıgıma gelınce " IMEI&SN Writer V1.5.3 " programı sayesınde yaptım.

% 100 kesin çözümüdür bilginize..

Yapılısını Anlatıyorum ..

1- Programı internetten aratıp kuruyoruz...

2- Programı acınca ekranda " platformu " soruyor orda " smart phone " yapıyoruz.

3- Baglantıyı " usb " seciyoruz.

4-" Write item " ekranından imei 1 ve imei 2 yi işaretlıyoruz sadece obilgiler degişicek telefonda..

gecerlı olan orjinal imei yazıyoruz oralara..

5- bunları yaparken telefon bilgisayara baglı olmıycaktı..

6- şimdi imeilimizi yazdıktan sonra programa..

7- telefondan bataryayı ve sım kartımızı cıkartıyoruz.

8- programdan starta basıyoruz.

9- usb kablomuzu telefona takıyoruz. 5-10 sanıye beklıyoruz. telefon tanınıyor.

10- sonra bataryamızı telefonumuza takıyoruz..

11- beklıyoruzz.. ekranda imei yadıgımız yerlerde yeşill yazılar yazıyor ve bingoo işlem tamamdır.

12- usbyı cıkartıp telefonumuzun bataryasınıda cıkartıyoruz ve tekrardan takıp acıyoruz telefonumuzu ..

13- hadı gemış olsun......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.