Hıc Ban Felan Yazmayın Yardımcı ArkadasLar yardım edeın
Roll Back Ne demek?
roll yuvarlanmak back geri ama burdaki anlam server ın geriye alınması yani 1 hafta önceki lvl ve % dene döneceksin demek mesela tabi 2 haftalık olursa 2 hafta sonrasına
Tmm Ben Sımdı Kendı Charımdan Itemlerı Ezık Bı Charıma Aktardım Baska Sıfredı Ordan aktardıgım Itemler sıLınırmı yanı gıdermı ?
mesela anlatayım gece pazar kurdun loboyu koydun 999 a ..sabah kalktın lobo satılmıs sen tabi sevincten 4 kose sora gittin item aldın skill sıfırlattın gittin aposta lvl aldın fln sora bi dahaki sabah giriosun bakıosun lobo duruo para gitmiş satmadan onceki halindesin ama skiller aynıişte buna rollback denilio 2 gun oncesine geri sarım istersen baska chara koy yine sende olucak
Sımdı ark dedı bana aL ıtemler senın oLsun oyunu bırakıom dedı sag oLsun 2 tane md +1 rebırt vardı
ben onları bugun kendı charıma gecırdım pekı o ıtemler tekrar oyunu bırakaan arkadasın charına mı gıtcek?
arkadaş rollbackın tanımını yapmış.Aslında bu çok gereksiz birşeydir.İnsanların emeğini çalan.Mesela bir hafta öncesine rollback alınacak,o oynalınan hafta geçersiz sayılır,o hafta içinde yaptığın HİÇ birşeyin geçerliliği yoktur.Usko gibi her yeniliğinde bug oluşan acemi yöneticilerin hemen başvurduğu bir yoldur.
Ya Sımdı Itemler Bende Mı Kalcak Ondamı?
Cvp?
bu zamanın ne kadar geriye gideceğine bağllı sen arkından itemleri ne zaman aldın
Bugun
eeeeeeee CvP ?
bende bilmiyodum ama kötü bişiymiş roll back daha zor 52 oldun üstüme +7 fp aldım yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme