Bildirim
ROLEX SAAT FİYATLARI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
...quote:
Orijinalden alıntı: truehawk
Arkadaşlar rolex marka saatler var ve gayette kaliteli olduğunu duydum. Bu markanın en ucuz saatleri ne kadar acaba. İnternette araştırmamda hiçbir sonuca ulaşamıyorum hep ikinci el var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truehawk -- 24 Ocak 2012; 15:33:18 > -
En ucuz seri bildiğim kadarıyla Air King serisi, fiyatlarının da 6.000 CHF civarında olacağını tahmin ediyorum.
Professional serisinden bazı saatlerin fiyatları şöyle:
Explorer 2: 8.880 CHF
GMT Master 2 : 9.000 CHF
Submariner: 9.120 CHF
Daytona: 12.480 CHF -
Konunun uzmanı Polemik birazdan buradaki mağaza liste fiyatlarını aklındaki listeden sıralayacaktır.
Edit: Bu kadar olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 24 Ocak 2012; 15:17:04 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
En ucuz seri bildiğim kadarıyla Air King serisi, fiyatlarının da 6.000 CHF civarında olacağını tahmin ediyorum.
Professional serisinden bazı saatlerin fiyatları şöyle:
Explorer 2: 8.880 CHF
GMT Master 2 : 9.000 CHF
Submariner: 9.120 CHF
Daytona: 12.480 CHF
hocam peki sahibinden.com'da rolex daytona diye adam orjinal kutusunda saat diyor 170 tl'e. o zaman o çakmadır değil mi ? -
Kimbilir Artık birisi hayrına orjinal Rolex'ini o fiyata koymadıysa
-
quote:
Air King'in aşağıdaki modeli de oldukça hoş geliyor gözüme. Biraz çapları küçük bu serinin ama. En azından bir 38-39 mm olsaydı.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eddy
170tl'ye Daytona'nın kordonundan iki bakla sanırım alınabilir
Bir tane bile alınabileceğini sanmıyorum.
Anladım hocam ben casio'ya yönleneyim o zaman...Hocam casio'dan önerebileceğiniz çelik saat varmı ?
-
İsterseniz bunu var olan "Casio Saatler" başlığı altında sorun, daha çok yardım alabilirsiniz. -
-
Tek fark seiko diver 100 herkezin alıp kullanabileceği bi fiyatta aynı zamanda da çok sağlam ve kaliteli olduğudur. Mesela ben rolexi almayı düşünmüyorum benim bütçemi aştığı için, ama seiko diver hayalimdeki modellerden birisi enaz rolex takmış kadar keyif alacağım bi saat -
Satıcı orjinal kutusunda demiş ama kutusunun orjinal olma ihtimali çok zayıf... -
Dostum onlar replicası yani çakması . Orjinal Rolex saatler 5.000 tl den başlar 150.000-200.000 tl ye kadar var . Lüx saatler kategorisi istiyorsan tecnhomarıne bakabilirsin fiyatları uygun . -
la bi gidin allahın fukaraları seikola rolex aynı kalite olurmu . bişey pahalıysa boşuna değil bi siz akıllısınız demi . alabiliyosanız verin parasını alın -
-
yanlış mı gördüm ,bilmem ama SEIKO'da Takvim var...Rolexde yoh -
quote:
Orijinalden alıntı: asderty
Satıcı orjinal kutusunda demiş ama kutusunun orjinal olma ihtimali çok zayıf...
Orjinal kutusunda demis, saat orjinal dememiski. Demek ki sadece kutu orjinal:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
marka olmak bu işte bişey yok ama -
Omega Watches
Efsane saat Omega Geneve 166.0163 gerçekten ''number one'', ömrümde bunun kadar güzel bir saat görmedim, gördükleriminde hiç birini bunun kadar beğenmedim. Fabrikasına mail attım tekrar üretmelerini önerdim, malesef empatiden yoksun oldukları için ikna olamadılar.
Örneğin 38 mm kasa ve Omega 8500 mekanizmayla üretimi mümkün olsa muhteşem olurdu.
BU LİNKE BAKABİLİRSİNİZ.http://market.watchprosite.com/?page=photo.raw.forum&msid=23496618&imgid=2790428&fi=712&pi=5290343&ti=789533&s=0&size=raw
Benzer içerikler
- diesel saat hangi ülkenin
- güvenilir saat siteleri
- breitling saat orjinal nasıl anlaşılır
- bisaat güvenilir mi
- vostok saat nereden alınır
- redmi watch 5 özellikleri
- honor watch 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X