Şimdi Ara

ROLEX SAAT FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
45.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rolex marka saatler var ve gayette kaliteli olduğunu duydum. Bu markanın en ucuz saatleri ne kadar acaba. İnternette araştırmamda hiçbir sonuca ulaşamıyorum hep ikinci el var.

• quote:

Orijinalden alıntı: truehawk

Arkadaşlar rolex marka saatler var ve gayette kaliteli olduğunu duydum. Bu markanın en ucuz saatleri ne kadar acaba. İnternette araştırmamda hiçbir sonuca ulaşamıyorum hep ikinci el var.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truehawk -- 24 Ocak 2012; 15:33:18 >
  • En ucuz seri bildiğim kadarıyla Air King serisi, fiyatlarının da 6.000 CHF civarında olacağını tahmin ediyorum.

Professional serisinden bazı saatlerin fiyatları şöyle:

Explorer 2: 8.880 CHF

GMT Master 2 : 9.000 CHF

Submariner: 9.120 CHF

Daytona: 12.480 CHF
  • Konunun uzmanı Polemik birazdan buradaki mağaza liste fiyatlarını aklındaki listeden sıralayacaktır.

Edit: Bu kadar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 24 Ocak 2012; 15:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

En ucuz seri bildiğim kadarıyla Air King serisi, fiyatlarının da 6.000 CHF civarında olacağını tahmin ediyorum.

Professional serisinden bazı saatlerin fiyatları şöyle:

Explorer 2: 8.880 CHF

GMT Master 2 : 9.000 CHF

Submariner: 9.120 CHF

Daytona: 12.480 CHF

hocam peki sahibinden.com'da rolex daytona diye adam orjinal kutusunda saat diyor 170 tl'e. o zaman o çakmadır değil mi ?
  • Kimbilir Artık birisi hayrına orjinal Rolex'ini o fiyata koymadıysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Replika Diesel Saat alınacaktır
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

En ucuz seri bildiğim kadarıyla Air King serisi, fiyatlarının da 6.000 CHF civarında olacağını tahmin ediyorum.

Air King'in aşağıdaki modeli de oldukça hoş geliyor gözüme. Biraz çapları küçük bu serinin ama. En azından bir 38-39 mm olsaydı.

ROLEX SAAT FİYATLARI
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eddy

170tl'ye Daytona'nın kordonundan iki bakla sanırım alınabilir

Bir tane bile alınabileceğini sanmıyorum.

Anladım hocam ben casio'ya yönleneyim o zaman... Hocam casio'dan önerebileceğiniz çelik saat varmı ?
  • İsterseniz bunu var olan "Casio Saatler" başlığı altında sorun, daha çok yardım alabilirsiniz.

• ne fark var hee ne fark var
  • Tek fark seiko diver 100 herkezin alıp kullanabileceği bi fiyatta aynı zamanda da çok sağlam ve kaliteli olduğudur. Mesela ben rolexi almayı düşünmüyorum benim bütçemi aştığı için, ama seiko diver hayalimdeki modellerden birisi enaz rolex takmış kadar keyif alacağım bi saat
  • Satıcı orjinal kutusunda demiş ama kutusunun orjinal olma ihtimali çok zayıf...
  • Dostum onlar replicası yani çakması . Orjinal Rolex saatler 5.000 tl den başlar 150.000-200.000 tl ye kadar var . Lüx saatler kategorisi istiyorsan tecnhomarıne bakabilirsin fiyatları uygun .
  • la bi gidin allahın fukaraları seikola rolex aynı kalite olurmu . bişey pahalıysa boşuna değil bi siz akıllısınız demi . alabiliyosanız verin parasını alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

ne fark var hee ne fark var

hihihiihhihihi

• yanlış mı gördüm ,bilmem ama SEIKO'da Takvim var...Rolexde yoh
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Satıcı orjinal kutusunda demiş ama kutusunun orjinal olma ihtimali çok zayıf...

Orjinal kutusunda demis, saat orjinal dememiski. Demek ki sadece kutu orjinal:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marka olmak bu işte bişey yok ama
  • Omega Watches

Efsane saat Omega Geneve 166.0163 gerçekten ''number one'', ömrümde bunun kadar güzel bir saat görmedim, gördükleriminde hiç birini bunun kadar beğenmedim. Fabrikasına mail attım tekrar üretmelerini önerdim, malesef empatiden yoksun oldukları için ikna olamadılar.

Örneğin 38 mm kasa ve Omega 8500 mekanizmayla üretimi mümkün olsa muhteşem olurdu.

BU LİNKE BAKABİLİRSİNİZ.http://market.watchprosite.com/?page=photo.raw.forum&msid=23496618&imgid=2790428&fi=712&pi=5290343&ti=789533&s=0&size=raw

ROLEX SAAT FİYATLARI

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.