Şimdi Ara

Roleplay ruhunu yaşatan server ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nerde o eski nebula zamanındaki playerlar .. 2000 - 2002 senesi arasında hayatımın en büyük hazını aldığım zamanlardı ultimadan .. hiç seviyesiz insan görmezdim,küfür bile nadir görürdüm ... expert mage olunca havaya zıplardık sevinçten,grandmasterları gördüğümüzde ohaaa yaa nasıl kasmış derdik =) Kasmak çok zordu ama okadar keyifliydiki,herhalde o sıralar internet kafeye verdiğimiz evdeki 146,superonline verdiğimiz paralarla şuan altımda mükemmel derecede araba olurdu =) abartmıyorum ... Özlüyorum o günleri.. Işte bu ruhu bana yaşatıcak server lazım .. adam akıllı playerları olan,kasması zevkli olan,böyle abuk subuk skill dummy,alanları olmuyan,Herşeyin sade ve güzel,quest aktivitelerinin olduğu bi yer arıyorum ...
    Bana demeyin ''Nebulayı tarif ettin kardeşim,nebulaya gelmen gerek'' Çünkü nebula benim için 2006 da bitti yani ... halada öyle gözümde o eski nebula değil şuanki ...
    Bu tür server varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim,hatta beraber başlıyalım ...







  • Dargath ML "Osi Clone"
    Osi clone olan bir serverimiz var. Rp olarak tokuno adasında Mokota şehrinde [DAS] guildindeki tüm playerlerle rp yapabilirsiniz. Ph osi ile paralel oranda. Ve nerdeyse osi clone bir server. Bekleriz.



    Saygılarımla.
  • Yeni sistemleri olan bir serversınız,gerçektende osi clone =) ama yeni sistemleri hiç bilmiyorum ve aşırı karışık geliyor bana,ben eski sistemleri olan bir server istiyorum size bakmıştım teşekkürler ..
  • Anlaşılan böyle bir sunucu yok sanırım =/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank08

    Yeni sistemleri olan bir serversınız,gerçektende osi clone =) ama yeni sistemleri hiç bilmiyorum ve aşırı karışık geliyor bana,ben eski sistemleri olan bir server istiyorum size bakmıştım teşekkürler ..

    bence dene..nedeni ise Dengeler cok iyi ayarlanmış oluyor..Senin icin ultimayı yeniden keşfetmek olucak..
  • merhaba frank,

    senın begenılerıne sahıp bellı bır yasa ulasmıs oyuncu sayısı cok fazla dargath ıcerısınde, buyuk bır kısmı da yenı yapıları ve dengelerı bılmıyorlardı ılk basladıklarında.
    gerek forumlardakı rehberlerımızden gerekse oyun ıcı dıger oyuncularla ıletısıme gecerek bu durumu sorun olmaktan cıkartıp guzel vakıt gecırebılıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank08

    Anlaşılan böyle bir sunucu yok sanırım =/

    Aslında var Revolutionuo 2 sene önce nebula oyuncularını bünyesinde barındırdı ama şuan oda inişe doğru geçiyor eğer uo dan zevk almak istiyorsanız runuo serverlarında oynayın shper uo şuan bitmiş durumda Türkiye'de şuan tek server var Revolution bir iki tanede işi ticarete vurmuş olan pvp serverları var unutmadan Revoda oyunu ticarete dökmeye başladı.Uo da diğer oyunlardan farklı olarak gerçek parayla bir alakası yoktu ama son günlerde reklam alamamadan dolayı server sahipleride(ownerlar)
    işi paraya döktü guild kurumları ,premiumlar vb. bundan dolayı eğer şu zamanda uo oynamak istiyorsanız runuo serverları en iyi tercih...
  • Frank kardeşim bir başka konuna da yazmıştım senin.

    Tam olarak yaklaşık 5 ay önce senin gibi bir durumdaydım. Çok yakın ultima aşığı bir arkadşımla beraber server aranıyoruk ki Revolution Uo yu keşfettik. Eh baktık Online player sayısıda iyi hemen daldık olaya. Aslında ne yalan söyliyeyim başlarda zevkliydi oyun. Hmm böyle bir 2 hafta falan craft char kastık birlikte. Ev aldık tower aldık 1 ay sonra. Aksiyon karakterlerimi kastık başladık aksiyona. İşte tamda burada koptu olay. Pure mage oynatmak imkansız hale gelmiş. Adeta bonus gibi dolaşıyorsun etrafta pure mage sen. WArlock adam geliyor elinde +15 zehirli katana ile bir çakıyor abicim abartısız söylüyorum 80 hp alıyor. Birde üstüne üstlük zehirlisin hadi bakalım şimdi toparla kendini toparlayabilirsen. Hadi toparladın bu adamla nasıl savaşırsın ?

    Neyse Revolution da aksiyon sıkmaya başladı bir süre sonra ve sphere zaten çok kısıtlı bir sistem. Sonra bir runuo server ı aranmaya başladık. Bu safhada Uo Arbeit i keşfettik. Ayrıca şunu da söylemeliyim ki hayatımda hiç runuo bir sistemde ultima oynamamıştım. Yani Uo Arbeit bizim için runuo ile tanışma gibi oldu. Şuan kasıyoruz server da player lar falan çok kaliteli yaş ortalaması yüksek sanırım o yüzden. Gerçi online player sayımız revo kadar değil ama az olsun öz olsun be abi. Bence gel bir dene Uo arbeit i eğer runuo seviyorsan. Çok değişik quest leri sistemleri var adamların gerçekten çalışmışlar. Ha mesela Levle sistemi var çok zevkli. Ya abi nasıl diim diablo ultima karışı bir oyun olmuş :) Biz şahsen runuo da ve arbeit de ultima ya bir daha aşık olduk :)

    Söylemek istediklerim bunlardır. Denemek istersen ekleyebilirsin yardımcı olurum lacrymae-rerum@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacrymae -- 27 Nisan 2010; 15:42:23 >




  • Lacrymae öncelikle yazılarımı okuduğun ve gelip buraya ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sana =) ..
    Ama bilmiyorum Runuo dendiği zaman bir adım geri atıyorum çünkü hiçbilmediğim birsürü sistem var ve Karakterimi nasıl açıcağımı bilebilmiyorum çünkü bir çok yeni yetenek ve skill var diye biliyorum .. Alışma sürecininde uzun sürer belki diye korkuyorum o yüzden başlamak istemiyorum .. Ha bir yandanda evet başlamak istiyorum çünkü klasik artık Sphere sunucularında konsept hep aynı oldu herşeyi biliyoruz yabancılık cekmiyoruz .. Pure mage,warlock,warrior,craft veya tame kasılcak charların skilleri hep belli yapılcak şeyler belli .. Runuo ya başlarsam,başlıyanların dediği gibi ''Ultimaya sanki tekrardan başladım'' diceğimi düşünüyorum .. bilmiyorum kararsızım =) ..
  • Ben bu oyunu 2001 -2002 yıllarında başladım 2007 yılında bıraktım artık eskiden aldığım zevki alamaz o hoş sohbetleri bulamaz olmuştum.Gittiğim internet cafede ozamanlar 35 yaşlarında bir abimiz vardı adı berk idi
    ve benim yaşlarımda gençler toplanır muhabbet eder oyun oynardık.Daha sonraları cafeden ayrıldı berk abi ve
    bizde cafeye uğramamaya başladık dağıldık bir nevi ama birbirimizi görmemezlikte etmedik sadece oyundan soğuduk ama benim için unutulmaz günlerdi bazen bir kaç arkadaş eski günleri konuşuruz özleriz doyumsuz bir haz duyarız eski günlere karşı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HellLord_gs

    Ben bu oyunu 2001 -2002 yıllarında başladım 2007 yılında bıraktım artık eskiden aldığım zevki alamaz o hoş sohbetleri bulamaz olmuştum.Gittiğim internet cafede ozamanlar 35 yaşlarında bir abimiz vardı adı berk idi
    ve benim yaşlarımda gençler toplanır muhabbet eder oyun oynardık.Daha sonraları cafeden ayrıldı berk abi ve
    bizde cafeye uğramamaya başladık dağıldık bir nevi ama birbirimizi görmemezlikte etmedik sadece oyundan soğuduk ama benim için unutulmaz günlerdi bazen bir kaç arkadaş eski günleri konuşuruz özleriz doyumsuz bir haz duyarız eski günlere karşı..

    Ehüeüe Bizim HErmesus Olmasın bu..yabancı gelmedi..Şimdi izmirde Evlendi..Cocugu oldu Cocukluk arkadasım benim :p..HErme Saglam adamdır..Ultima dünyasında türkiye De Cok sey vermiş bir palyerdır.Onla birlikde 1996 da benim gazımla İlk osiye girdik..Bir ara işleri falan cok kötü gitti onun sansız dönemi vardı simdi atlattı..Eskisi gibi Güclendi..Hermesus un unutulmaması güzel bişi..Ender Klas adamlardan biridir..Cok şey Görmüş..A kalite düşünce yapısına sahip Cok eski dostumdur..HErmeye linki atıyımda Okusun bari :P..




  • Second Age var ama onda fazla player yok.
  • SecondAge te oynadım 4 kişi görmüştüm sadece .. Ayrıca sanki serverla bir ilgi falan yoktu hiç bırakmışlar açıp .. Yok arkadaşlar bana göre Ultimanın o sadeliğini koruyan,kaliteli playerları olan bir server yok ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank08

    SecondAge te oynadım 4 kişi görmüştüm sadece .. Ayrıca sanki serverla bir ilgi falan yoktu hiç bırakmışlar açıp .. Yok arkadaşlar bana göre Ultimanın o sadeliğini koruyan,kaliteli playerları olan bir server yok ..

    Var şuanda Türkiyede en sade uo serverıwww.revolutionuo.net playerları oturmuş 5,6 senedir hep aynı playerlar bırakanlarda 1,2 ay sonra tekrar dönüyor sade bir server renk cümbüşüde yok o yönden çok güzel bayada en iyi server seçildi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.