Kanka eğer bir devlet zengin ise bu devletin kerametinden degil devleti oluşturan halkın, bireylerin başarısından kaynaklanıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Roket yaptık uzaya çıkıyoruz -Ama dolar 8 Doğu Akdeniz'deki hakkımızı yedirmedik -Olsun dolar 8 İHA alanında dünyada ilk 3'teyiz -Dolar 8!!!!!!!!!!!! CE-HA-LET |
Millet uzaya çıkıyo anasını satim, biz.. Bi dakka lan? |
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anladıkta benim mesajıma muhalefet edecek bir durum göremedim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İsterse 1923 de kurulsun ülke güçlü olmadıkça bunlar yapılamazz , milli piyade tüfeği niye şimdilerde yapıldı çelik yeni mi icat oldu yapılsaydı ya mke yeni mi kuruldu (1921) , Tüm savunma sanayii mevcut hükümet sayesinde gelişti ,Selçuk Bayraktar açıklamıştı , 2015 de SİHA için askeriyeden , atış denemesi için izin vermeyiz demişler sen hala zaten hangi hükümet gelse yapılırdı diyorsun makinalı bir piyade tüfeği bile üretememişsin 1921 de kurulan MKE de, yapılsaydı ya kaç hükümet geldi geçti, şimdi üretiliyor |
Asıl ce-ha-let dolarla olayları karıştırmak 2013 dolar 1,78Tl , faiz 4.75 aynı hükümet ,ama o zaman SİHA ların yoktu Hergün bomba hergün basılan karakol verilen şehit haberleri duyuyordun Bunlar kesildi mi kesildi , Suriyede çoğalıp gelebiliyorlar mı yok abd rusya istediği gibi at koşturuyor mu yok Libya da var mısın varsın ,doğu akdenizi parselledin mi parselledin , fransa kuyruğunu kıstırıp gitti mi gitti ,natoyada şikayet etti fransız gemisini istese batırır kitlediler diye :) Ermenistan kılını kıpırdatıyor mu yok ,neden biz varız , Diğer sayfalarda milletin 300-400binlere araba aldığını göre göre açız öldük bittik diyosun 90 ları görmediğin belli Evet ekonomi 2013 gibi zirvede değil ,darbe sonrası 2018 gibi bile değil ama istediğini bulabildiğin dünyanın pandemiyle kavrulduğu dönemde araba alma kuyruklarında avm kuyruklarındasın anlamasan da aslında savaş ekonomisindesin ve bu atılımlar yapılmasaydı keşke dolar 100Tl olsaydı da vatanım olsa diyecektin ,nasıl 2001 krizi sonrasını bunlar sarıp ülkeyi ayağa kaldırdıysa yine düzelir belki 5 sene sürer ama toparlanır arapça nutuk dağıtanlar mı doları düşürecek :)) Biz artık oyun kurucuyuz varsın dolar 10Tl olmuş ,Dedelerimiz kanlarını canlarını vermiş kardeşlerimiz şehit olmuş sen kalkmışın dolara takmışın isterse 20Tl olsun ama kimse bize yan bile bakamasın ben bundan yanayım ne fransa ne rusya ne abd , anca ekonomiden saldırırlar artık savunması zayıf Türkiye yok .. |
Ülkenin gücüyle teknolojisinin ne alakası var ? Bu ülke zaten silah üretiyordu, lisanslı üretiyordu ama üretiyordu. Bir şeyi sıfırdan üretmek basit iş değil, çok bilgi gerektirir. İzin verilmemesi belki de o zaman cemaat problem olduğundandır, 1 yıl sonra darbe gördü bu ülke. |