Şimdi Ara

ROK tv8'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ROK tv8 de arkadaşlar. Bu adamı çok seviyom çok koyu GS'li ve hep gerçekleri konuşuyor çok doğru konuşuyor.

- Fatih hocanın telefonlara çıkmaması ne demek? Mesajlara cevap vermemesi ne demek diyor. Başkana resmen seni adamdan saymıyorum demektir diyor. Şu an yapılan doğrudur diyor.

• Tamam sen sev yeter.
  • hay o rok'un r'si b olsun inşallah..
  • oh be sonuna yetişmişiz neyse ki tam açtım program bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sevmem.
  • bitmemiş sanırım el salladıkları için umutlanmıştım bir an şimdi mecbur izleyeceğiz :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav kaç kere dil döktüm, şu ROK denen şahsın ağzıyla kimseyi eleştirmeyin diye. İsteyen Terim'i, isteyen Aysal'ı gene eleştirsin ama arkadaşlar lütfen ROK'un ağzıyla eleştirmeyin kimseyi. "Kaynağım, dayanağım ROK" demek içinize siniyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitti ya adam son cümlesinde dediki

- Sen istersen genelkurmay başkanı ol 3 savaş kazanmış ol daha sonra Başbakan'a seni tanımıyorum sen kimsin diyemezsin dedi. Helal olsunnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mancinik

ROK tv8 de arkadaşlar. Bu adamı çok seviyom çok koyu GS'li ve hep gerçekleri konuşuyor çok doğru konuşuyor.

- Fatih hocanın telefonlara çıkmaması ne demek? Mesajlara cevap vermemesi ne demek diyor. Başkana resmen seni adamdan saymıyorum demektir diyor. Şu an yapılan doğrudur diyor.

TV 8 derken Telegol de mi.

Eğer öyleyse iyi kadro

Erman Toroğlu
    GOKMAN
    ROK
    Kaya Çilingiroğlu

Veeeeeeeeeeeeeeee

Serhaaat Uluerennnnnnnnnnn

• Gereken yapıldı ipi çekildi YD nin kader ortağının, daha da uzatmanın anlamı yok.Galatasaray lı olduğunu iddia edenler takımına hocasına sahip çıksınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.