Şimdi Ara

rogue/warlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bi çılgınlık yapıp rogue/warlock bi char açmak istiyorum sizce nasıl olur ??? 2sindede güzel taktikler var önce warlock la phy raze ve imponent atarım sonra crossbow ile kd ve son olarak dagger la mortal woundsla yatırım die düşünüyorum nasıl olur? yorumlarınızı bekliyorum?

• kasmıştım bir zamanlar yüksek lvde iyi iş görüyor
    Ben pek tavsiye etmiyorum ama fantazi yapmak istiyorsan ilginç bir char
    rehber hazırlamıştım istersen bir göz atıver

http://www.silkroadmax.com/forum/rogue-xbowdagger-warlock-rehberi-t6005.0.html
  • sen düşünmüşsün işte ama bnce cok ii olur özellikle uniq konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

sen düşünmüşsün işte ama bnce cok ii olur özellikle uniq konusunda
    Uniqde tam bir rezil sadece pvp ve toplu savaşlarda iyi gerisi yalan

Uniq için rogue_bard veya rogue_cleric tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Uniqde tam bir rezil sadece pvp ve toplu savaşlarda iyi gerisi yalan

Uniq için rogue_bard veya rogue_cleric tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    nie rezil olsun ki ? phs Raze üstüne bide bi cakar özellikle crit olursa offf ne olcağınu tahmin edebiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

nie rezil olsun ki ? phs Raze üstüne bide bi cakar özellikle crit olursa offf ne olcağınu tahmin edebiliyor musun?

Alıntıları Göster
    rehber için teşekkürler ama hayla karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Fronto-

rehber için teşekkürler ama hayla karar veremedim

Alıntıları Göster
    hayır sakın acma cunku rogueler str yanı mana az acma warlockdan 2-3 buyu basarsın sonra roguedekı buyulerı kullanıcak manan kalmaz pek tavsiye etmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AA4ABDB6D

hayır sakın acma cunku rogueler str yanı mana az acma warlockdan 2-3 buyu basarsın sonra roguedekı buyulerı kullanıcak manan kalmaz pek tavsiye etmıyorum

Alıntıları Göster
    Neresi çılgınli ki?? Öle yapan çok kişi gördüm ama tavsiye etmem sen debuffları atana kadar indirirler seni aşağı.Tank olmadığın için.WArlock 1h yada 2h yanında olmalı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Neresi çılgınli ki?? Öle yapan çok kişi gördüm ama tavsiye etmem sen debuffları atana kadar indirirler seni aşağı.Tank olmadığın için.WArlock 1h yada 2h yanında olmalı bence

Alıntıları Göster
    2h\warlock öneririm hem debuflari atacak kdr dayanmiş olursun hemde yan buflarindan yararlanirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: EricTheodoreCartman

2h\warlock öneririm hem debuflari atacak kdr dayanmiş olursun hemde yan buflarindan yararlanirsin...

Alıntıları Göster
    Rogue / Warlock çok güzel PvP ve Unıque Charı olur. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Rogue / Warlock çok güzel PvP ve Unıque Charı olur. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    herkes farklı yorum yapıo bi ortak noktada birleşinde kararımı veriim

İYİ mi olur KÖTÜ mü ?
  • quote:

İYİ mi olur KÖTÜ mü ?

Alıntıları Göster
    Öncelikle amacın ney pvp mi eger pvp ise 1 vs 1 de işe yarayabilir ama tam farm olucaksın fakat ben 2h+warlock kasıyorum sorun şu ki 1vs 1 yalan olmuş bu oyunda bulaşan bulaşana ayrıca hunter vs thief kapısmasındada öyle o yuzden celirc en iyisi bende celirc e döndürecegim charı 300 sn sana 1.5 k hp basan sikil var 1800 sn phy 150 mag 300 defans sikiller var bless var 45 sn daha ne olsun. warlock açarsan oyundan sogursun benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Öncelikle amacın ney pvp mi eger pvp ise 1 vs 1 de işe yarayabilir ama tam farm olucaksın fakat ben 2h+warlock kasıyorum sorun şu ki 1vs 1 yalan olmuş bu oyunda bulaşan bulaşana ayrıca hunter vs thief kapısmasındada öyle o yuzden celirc en iyisi bende celirc e döndürecegim charı 300 sn sana 1.5 k hp basan sikil var 1800 sn phy 150 mag 300 defans sikiller var bless var 45 sn daha ne olsun. warlock açarsan oyundan sogursun benden söylemesi

Alıntıları Göster
    Uniqde ne işinize yarıycak ki zaten lord-shaitan hariç uniqleri bulan kesio lord ve shaitanda da zehir atarsan diğer playerlarda yararlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Uniqde ne işinize yarıycak ki zaten lord-shaitan hariç uniqleri bulan kesio lord ve shaitanda da zehir atarsan diğer playerlarda yararlanır.

Alıntıları Göster
    o zaman warior/warlock mu warlock/cleric mi bn uniqe istemiorum 1 vs 1 ve bota bırakabilceğim bi char istiorum hangisi daha uygun olur ?
  • quote:

o zaman warior/warlock mu warlock/cleric mi bn uniqe istemiorum 1 vs 1 ve bota bırakabilceğim bi char istiorum hangisi daha uygun olur ?

Alıntıları Göster
    warior/warlock a karar verdim peki 1h mi açıcam 2h mi yada 2h deki maddening ile kd skillini açsam 1h nin de tüm atack skillerini açsam olurmu ? PvP de warlock debuff larını attıktan sonra 2h ile maddening vururum yatmazsa kd yaparım sonra 1h ye geçip hallederim diye düşünüorum mantıklı mı yoksa ikisinidemi açıcam ? Elle kasmayı düşünmüyorum plvl yada taxi ile kasıcam charımı 1h/warlock olsa daha mı güzel olur ?

Çok soru sordum

• quote:

İYİ mi olur KÖTÜ mü ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ayberk54

İYİ mi olur KÖTÜ mü ?

İYİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

İYİ mi olur KÖTÜ mü ?

İYİ

Alıntıları Göster
    warior/warlock larda dark mentalist serisindeki skilleri açıcakmıyım örn: curse breath açmalımıyım çokmu az vururlar str olucağım için ?

• quote:

warior/warlock a karar verdim peki 1h mi açıcam 2h mi yada 2h deki maddening ile kd skillini açsam 1h nin de tüm atack skillerini açsam olurmu ? PvP de warlock debuff larını attıktan sonra 2h ile maddening vururum yatmazsa kd yaparım sonra 1h ye geçip hallederim diye düşünüorum mantıklı mı yoksa ikisinidemi açıcam ? Elle kasmayı düşünmüyorum plvl yada taxi ile kasıcam charımı 1h/warlock olsa daha mı güzel olur ?

Çok soru sordum

Alıntıları Göster
    quote:

Çok soru sordum

1h warrior / warlock benimde hayal charlarımdan biri. kesinlikle iş yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

quote:

Çok soru sordum

1h warrior / warlock benimde hayal charlarımdan biri. kesinlikle iş yapar

Alıntıları Göster
    bnm de öyle düşünüyorum ama arkadaşlarım hep az vurur 2h aç diolar hayla karasızım her ne kadar 1h ağır bassada 2h deki maddening (40lv de gelen şu bağıran skill)den vazgeçemiyorum. Kafam çok karışık yardım lütfennn

• quote:

bnm de öyle düşünüyorum ama arkadaşlarım hep az vurur 2h aç diolar hayla karasızım her ne kadar 1h ağır bassada 2h deki maddening (40lv de gelen şu bağıran skill)den vazgeçemiyorum. Kafam çok karışık yardım lütfennn

Alıntıları Göster
    Yahu arkadas afedersin ama bunda tereddüte düsecek birsey yok..eğer avrupa mastery'lerine asina isen sende bilirsin ki ; 1 handed ve 2 handed zaten ayni mastery ağacinda..yan skill konusunda warlock'ta karar kilmissin..her 2 buildin skillerini de ac olsun bitsin..ong farmi plvl vs vs demissin..extradan farminida yapicaksin zaten..tereddüte hic gerek yok..

not : bir kac video izledim 1 handed+warlock iyi damage veriyor debufflari yedirince..
    2 handed'mi ? ; 90 lvl bladerde 27k hp varken debuff yedirerek 30k crit atti..

Son bir sey daha ; her iki buildi de ac..warlock'uda yan skill ver..bak keyfine..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.