Şimdi Ara

Rogue Kasmaya Değer Bir Char mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 46 Lvl rogue bi charım var hesapladım 320k ya yakın sp gerekiyor istediğim özelliklere göre 80 olunca bu kadar farma değer mi?

• guiLd savaşLarında heLe yeni serverLarın iLk günLerinde serverın kraLı oLan çar yapıLandırması oLuyoLar bi crossbow cu tek başına bir guİld savaşında hiç öLmeden gözümün önünde 9 tane +70 lwl china çarını kesti o an içimden dedim ben kesin herada crossbow cu acıcam diye
  • kendi lvlinin 10 lvl üstünde charları alabilen bir build, bence kasılması en gerekli charlardan birisi
  • VALLA AGA KASMASI OLDUKCA ZOR AMA GERCEKTN KASMAYA DEĞER Bİ CHAR
    PCP Sİ COK ZEVKİ 15 LWL ÜSTÜ STR CHARI BİLE YIKABİLİ,YOSUN
    ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DERSEN

BENDE Bİ TANE VAR 45 LWL MARS DA COK HARİKA SATILIK MSN:taha_661@hotmail.com

• kasması bi dert farmı ayrı dert ama videolar da çok iş yapıo görünüor.
    şaksen yavaş olmasa 2h warrior derdim.
  • Valla max lvl 62 bir rogue kullanmış olarak tavsiye ederim bu buildi eğer eu charlarını seviyorsan.Ben mesela sevmiyorum euları.Ama seven biri isen kasılmaya değer.
  • Sadece Rogue Degil Bütün eu charları gevur parasınla 5 para etmez

1 vs 1 de çok etkili olabilir ama savaşta yan gelir.

defans yok pot 15sn aralıkla basıyo atak hızı yavaş... bence en kötü buildlerden biri

diğeri için bknz. wizard
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

Sadece Rogue Degil Bütün eu charları gevur parasınla 5 para etmez

defans yok pot 15sn aralıkla basıyo atak hızı yavaş... bence en kötü buildlerden biri

diğeri için bknz. wizard

Defans yok mu ? sen bari yapma Defansın alası var ama çekicilik yok.
    Arkasına cleric alamayan guildler gwda bişey yapamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 17 Ocak 2008; 20:46:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

Sadece Rogue Degil Bütün eu charları gevur parasınla 5 para etmez

diğeri için bknz. wizard

Defans yok mu ? sen bari yapma Defansın alası var ama çekicilik yok.
    Arkasına cleric alamayan guildler gwda bişey yapamıyorlar.

80 lvl bi rogue nin max defans kaç olur sence buff basmadan ?

tmm rogue herkese tek atıyo ama herkeste ona tek atıyo ne anlamı var

• Hımm sen rogue için demişsin ben eu charların geneli için demiştim pardon :) evet roguede defans yok.Tabi 1 cleric herşeyi değiştirebilir.Örneğin bende 76 light spear charım varken 78 lvl bi glavierle pvp yapıyordum üstüm +3 +4 str 3 vs. itemler kötü.Arkamda bir clreci vardı sadece 40 lvl.Onun tek buffuyla benim 7500 hpmin yarısı doluyordu.Kaç dkika adama dayandım.Sadece 40 lvl cleric sayesinde :)Küçümsenemeyecek kadar sağlam buffları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 17 Ocak 2008; 20:55:40 >
  • 80 sağlan nukeri veya glavie i değişmem hiç bişe ye bahsedilen char benim konuda açamıyordum konu sağolsun crazy açtı yerime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 17 Ocak 2008; 20:57:18 >
  • benim yan çar war 33 lvl roggue crossbow artık kendi lvl lerimi geçtim 40-45 arası chineselere özellikle intcileri tekte alıyorum
  • rogue guzel ama ben alısamadım bi türlü €u ya bırakıp glavieme dondüm mutluyum
  • dual axe kas daha ıyı rogue den
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

dual axe kas daha ıyı rogue den

En fazla 10lvl a kadar kastın sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.