Undead rogue kasıyom lvl 14 şu an. Kasarken bir şey dikkatimi çekti. Eviscerate attığımda verdiği dmg topladığım combonun bir eksiği kadardı. Bu neden böyle anlamadım. Mesela 3 combo point topladıysam eviscerate attığımda 2 combo point kadar dmg veriyo. Rogue bilen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
vurdugun moblarin armori var da ondan. ne kadar cok armor o kadar az damage.
hayır eviscratein formulu değişti attack powerla alakalı artık o yuzden yuksek vurmuyor
eskiden kaç vuruyodu ki?
ben mail giyenlere 5 cp 2k crit buluyorum.
roguecraft ın videosunda eviscrate i cıplak vurdugu halde 1k vuruyordu...
level 60'da sağlam ekipmanla 2500 vurduğum clothlara, level 70'de daha fazla ap, yeni rank evis ve çok daha sağlam silahlarla da 2500 civarı critliyor..sucks :D
Ap la alakali olmasi gerek son gunlerde vurdugum damage ler artis gostermeye basladi :) Setlerde ap olmasina dikkat ediyordum crit vursun diye .Ama normal damage larada ufakta olsa artis war.
Ben 21 0 40 oynuyordum . direkt adamı kitlediğimde 5 cp +evis çakıyodum (cold blood+ hemo)3 k yı zor görüyorum arenada .AP lar düşürüldü iyice ,artık stamina vs resil. yüklenip dayanıklı olmak lazım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme