Şimdi Ara

### ROGUE ( CROSSBOW) + (CLERİC) REHBERİ ### (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
174.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her uplayıs noise lwli artar o lwl onemli ona bakman lazim noise 1 lwl de 20e kadar dalmazlar 2 lwlde 30 a kadar vs...
  • lvl 32 ıkı defa upladım ama vuruyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

her uplayıs noise lwli artar o lwl onemli ona bakman lazim noise 1 lwl de 20e kadar dalmazlar 2 lwlde 30 a kadar vs...
  • noise kac lwlde bide kac lwllerde kaıson noise 2 lwl uptaysa 30 lwle kadar dalamazlar 10 ar 10 ar artıo her uplayıs mesala onu bi up daha yaparsan 40 a kadar dalamazlar anladınmi

• tamda bu rehberi arıyordum...

sen bir harikasın kardesim
  • bence bard acıp sadece noise ve hızlı kosma skillerini acarsanız hem sp den tasaruf etmis olursunuz hemde bu skillerin cok faydalarını gorursunuz.bu arada arkadaş rogue bir int katilidir demisbir wizard rogue uzagından ona bi skill caksa kim kimin katili oluyor gorursunuzama yakınında ise isler degise bilir. neyse emege saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMaster666 -- 9 Şubat 2008; 11:17:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameMaster666

bence bard acıp sadece noise ve hızlı kosma skillerini acarsanız hem sp den tasaruf etmis olursunuz hemde bu skillerin cok faydalarını gorursunuz.bu arada arkadaş rogue bir int katilidir demisbir wizard rogue uzagından ona bi skill caksa kim kimin katili oluyor gorursunuzama yakınında ise isler degise bilir. neyse emege saygı

sadece pvm icin dusunuyorsunuz.
    pvp'de ve savaslarda cleric-rogue gayet guzel olur..

• Ty super bi paylasım cok saol
  • Emeye saygı.Kardeşim ellerin dert görmesin
  • çok güzel bi rehper olmuş eline sağlık

eğer [dagger - xbow] sanız cleric de açmak isterseniz.. ama zaten açın
    sp de çok harcamak istemiyorsanız sadece pvp lerde ve tek kasarken işe yarasın istiyorsanız bu 2skill i açın.

### ROGUE ( CROSSBOW) + (CLERİC) REHBERİ ###

kırmızıyla gösterilmiş bu 2 skill i açmanız yeterlidir.

1.skill: bir süreliğine defans ı çok yüksek arttırır [24lwlde açılır]
    2.skill: sadece kendine ata bilirsin kendine habire hp basar çok kullanışlı bi skill kolay kolay ölmezsiniz [40lwlde açılır]

• En gerekli 2 skill bunlar zaten.Ayrıca arkadaşın kırmızıyla işaretlediği skilli kendime bir türlü basamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

çok güzel bi rehper olmuş eline sağlık

eğer [dagger - xbow] sanız cleric de açmak isterseniz.. ama zaten açın
    sp de çok harcamak istemiyorsanız sadece pvp lerde ve tek kasarken işe yarasın istiyorsanız bu 2skill i açın.

### ROGUE ( CROSSBOW) + (CLERİC) REHBERİ ###

kırmızıyla gösterilmiş bu 2 skill i açmanız yeterlidir.

1.skill: bir süreliğine defans ı çok yüksek arttırır [24lwlde açılır]
    2.skill: sadece kendine ata bilirsin kendine habire hp basar çok kullanışlı bi skill kolay kolay ölmezsiniz [40lwlde açılır]

• quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

En gerekli 2 skill bunlar zaten.Ayrıca arkadaşın kırmızıyla işaretlediği skilli kendime bir türlü basamadım.

Kardes Eline Cleric Rod Al Kendine Öyle Bas :)

Elindeki Diğer Silah Skilleri Bunu Actırtmaz Sana

Bende Suan da Bu Rehberdekilerini Yapıyorum :) İnşallah Char Saglam Bişey Olacak Eminim

Kolay Gelsin...
  • Arkadaş demişki moving scrolla falan halledilir hızlı koşma ...

Ona paramı dayanır? Bu konuda bende çok kararsızım(rogue kasmıyorum ama ilgimi çekiyor sadece 26 lvl yapmıştım) hızlı koşma en öncelikli şart ama hızlı koşma için clericdeki muhteşem bufflardan vazgeçilemez, ama hızlı koşmada şart. Öyle scrollarla falan halledilemez parasız kalırsınız :)

Ama eğer 3 mastery açma hakkı olsa idi seçimi kesinlikle rogue/cleric/bard olurdu. Maalesef böyle olmadığı için çok kafamı yoruyor avrupa çok kararsızım. Bu yüzdende avrupa kasmaktan vazcaydım. 47 lvl full int spear heuksal-light-cold gidiyorum ve kol yakmamda buz, gerçekten tam istediğim gibi bir çar oldu (en azından bardmı açsam diye düşünmüyorum çünkü light zaten açılacak ve ondada hızlı koşma var, kafam rahat :)

• crossbow sanız hızlı koşmaya gerek kalmaz pvp lerde fln çünkü çok uzaktan vura bilirsiniz dagger kasacaksınız hızlı koşma şart
  • güsel olmuş saol
  • Crosbow Kasan Adama En Cok lazım Olan Tek sey Ped Dir

Uzaktan Keserek Daha Hızlı OLursunuz

Daggerde Size Kesin Bard lazım
  • eline sağlık kardeş çok güzel olmuş
  • ellerıne saglık çok guzel olmuş benm katkım olmuş :P
  • çok güzel olmuş rogue açasım geldi
  • Sağol iyi paylaşım...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26251553/mpage_1//tm.htm#26949654

Bu Konuya da Bakmanızı Tavsiye Ederim Özellikle

750 K Sp Kesin Yapın Daha Sonra Sıkılmamak İcin :)

540 K Sp İle Başladım Güzeldi Suan da 72 LwL 410 K Sp Var :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.