Şimdi Ara

Rogue ARCHERY Taktikleri! Yapmanız Gerekenler! Yapabilecekleriniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
15.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Archery nin her chara ayrı uygulanabilecek özellikleri yoktur başta bunu belirteyim ve belli başlı taktiklerini anlatayım.

Archery kullanmak için en önemli olan şey zamanlamadır. Zamanlaması ve refleksleri hızlı olan bir oyuncunun Archery charı ile başedebilmek çooook zordur.

Archery nin belli başlı silahları vardır. 1. ve en korkulan silahı ise 5 li okudur ve bu skilli profesyonel olarak kullanmak çok önemlidir. İşte bu anda zamanlamanın önemini anlarsınız. Combo olayı yoktur bir Archery de çünkü bunu yapmaya kalkarsanız damage veremezsiniz. Assasiana göre yavaş bir chardır ama kime ne yapacağı belli olmaz. Gelelim Archery savaş taktiklerine (daha doğrusu benim uyguladıklarıma). Ama başta belirtmeliyim ki iyi bir archerye herkez her ne kadar "55 e kadar Archery ol, sonra assasin dönersin" desede 60 LvL den sonra başlar!

Ayrıca bir avantajınız var! Nedir bu avantaj? Birçok kişi Arrow defans kullanmamakta ısrarcıdır çünkü Archery küçümsenen bir chardır! Karşıda hedef göründü ilk olarak Shadow Hunter atarak (tabii wolf, lupin açık durumda) hedefi zayıflatıyoruz ki SH iyi damage veren bir skilldir ve kaçırmaz. Hedef yanımıza kadar gelmeyi becerebilirse 1024/768 çözünürlükte oynadığımızıda düşünürsek ki ben böyle oynuyorum hedefin bize ekranda 5 cm e kadar yaklaşmasını bekliyor ve bir HP pot basıyoruz sonra ise 5 li ok skillimizi kullanıyoruz. Tabii elinizde Lighting Damage bir Bow varsa İce Shot da kullanılarak hedef yavaşlatılabilir. 5 li ok isabet edecektir heleki gelen hedef Warrior ise isabet yüzdesi her ok için %100 dür. Neyse ilk damage ı hedefimize verdikten sonra karşımızdaki iyi bir oyuncu ise zaten durmayacak ve kendini toplamak adına yanımızdan geçecektir (tabii bu arada bize spike, sd vb bir skill vurduğu için tekrar pot basın bu sırada minor basmayın çünkü manamıza ihtiyacımız olacak). İşte savaş şimdi başlıyor! Yanımıza gelene kadar sh oklarımızı yiyen ve yanımıza gelincede 5 li okumuzu yiyen hedef zaten yeterince zayıf olduğu için yine Shadow Hunter kullanıyoruz ve iyice zayıflamış olan hedefi indiriyoruz. Bu arada zamanlamanız kötüyse ve 5 li oku isabet ettiremediyseniz ve düşman durmadan yanınızdan size damage verdikten sonra geçtiyse direk town çekin çünkü 1. 5 liyi yemediğini görünce gelip size combo boşaltacaktır. Tabii yanınızda bir priest varsa kaçmanıza gerek yok size heal atacaktır. Aynı zamanda ilk spike veya sd nin gelişini gördüğünüz anda hp pot basarsanız alacağınız damage çok komik rakamlarda kalacaktır ve eğer karşınızdaki char hareketli durmak yerine sizinle 1 vs 1 yapmaya kararlı ise ona yaklaşın ve sadece 3 tane 5 li atana kadar yatmamaya bakın!

1 vs 1 de nasıl yatmayacaksınız!

Archery de combo yapamazsınız ama 5 liyi salladıktan sonra minor basabilirsiniz dilediğinizce! 1 vs 1 e gelip hareketsiz sizin karşınızda combo boşaltan birisini indireceğiz şimdi! Yanınıza kadar girince ilk önce 5 li atacaksınız ve ardından 720 hp potu basıp tekrar 5 li, sonra minor ama minoru grafik yani Bow un hareketi geçene kadar yapın ve sonra 1 beşli daha! Yatmadıysa 4. olarak Sh atıyorsunuz! "Neden Sh" derseniz eğer hızlı damage veren bir skilldir ve çok az hp si kalmış bir char zaten pot bassada birşey ifade etmeyecektir. Ayrıca Archery de cz takılıyorsanız grup ile hareket ettiğiniz sürece kolay yatmazsınız. Bu arada bahsettiğim taktiklerin arasına birde 400 defance skillini ekleyin. Hedef yanınıza girip ilk damage ı vermeden önce bu skilli kullanmalısınız yoksa dayanmanız çok zor olacaktır. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Not: Alıntı Değildir Tamamen Kendi Taktiklerim ve Edindiğim Tecrübelerden Yola Çıkarak Yazdım ...

• gercekten mantınklı ve guzel olmus ama kafama takılan bi soru vvar.diyelimki asas okcuya kayarak dalarsa ne olcak ? 5li ok isabet etmiycek tabiki?ama gende guzel olmus

Orjinalden alıntı: erba

gercekten mantınklı ve guzel olmus ama kafama takılan bi soru vvar.diyelimki asas okcuya kayarak dalarsa ne olcak ? 5li ok isabet etmiycek tabiki?ama gende guzel olmus

Zamanlama ile ilgili bir satır yazdım sanırım dikkat etmedin. Hareketli bir chara karşı savaşacağın zaman en önemli olan unsur zamanlamadır. Slide yaparak sana vuracaktır zaten bir çok oyuncu çünkü sen onların gözünde zamanlama kavramı olmayan ve charını o lvl e kadar KOXP la kasmış bir oyuncusun! Onun için sana en uygun saldırı cinsi slide dır! Fakat sen slide yapan bir oyuncuyu eğer doğru zamanlamayla yakalayabilirsen 5 li okudan kaçamaz! ...

Ben de okçuyum ancak tek başıma cz ye gitmek fazla hoşuma gitmiyor. O yüzden 1vs1 durumuyla pek karşılaşmıyorum. Ama yine de dediklerine katılıyorum , iyi bir okçudan 5 li oku yiyen genelde iflah olmaz.

Benim okçulara naçizane tavsiyem , okçular ile okçu party yapmaları. 5-6 okçu ve 1 mage (tp için) birbirlerini tanıyorlar ve uyumlu hareket edebiliyorlarsa , yanlarına fazla yaklaşabilen olmaz. Yaklaşabilenler de yine sağlam adamlardan kurulu organize olmuş partylerdir. İşte böyle bir durumla karşılaştığınızda da , cz de ilk gördüğüne dalanları kolayca öldürmek yerine , organize party ile kapışmanın zevkini yaşarsınız. Bu durum sizi yeni taktikler geliştirmeye zorlar. Bence oyunun en önemli yeri takım olabilmek , işin zevki öyle çıkıyor.
  • Güzel Topic eline sağlık ben Archery ım 63 çok iyi kullanamıyorum onu kabul ediyorum Asas olmayı düşünmüyorum ama Cz de grup halinde süper oluyo özellikle z skille çok adam alıyosun arada ks ile desek daha doğru ama sonuçta cz orası ks diye bi kavram geçerli değildir yanlız benim sinir olduğum nokta 62 skilimiz ice shout dondurmuyor ne manası varki? ya tüm okcular Glacier damageli yada Enion now felan kullancak kardeşim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SashkinCarzyma

quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orjinalden alıntı: erba

gercekten mantınklı ve guzel olmus ama kafama takılan bi soru vvar.diyelimki asas okcuya kayarak dalarsa ne olcak ? 5li ok isabet etmiycek tabiki?ama gende guzel olmus

Zamanlama ile ilgili bir satır yazdım sanırım dikkat etmedin. Hareketli bir chara karşı savaşacağın zaman en önemli olan unsur zamanlamadır. Slide yaparak sana vuracaktır zaten bir çok oyuncu çünkü sen onların gözünde zamanlama kavramı olmayan ve charını o lvl e kadar KOXP la kasmış bir oyuncusun! Onun için sana en uygun saldırı cinsi slide dır! Fakat sen slide yapan bir oyuncuyu eğer doğru zamanlamayla yakalayabilirsen 5 li okudan kaçamaz! ...

assas ım ardreamda bi dunya okcuyla 1 vs 1 e kalıyorum 2 vurusta aldıgım archeryler dısındaki diğer archerylerin beni 5 li okla vurması söz konusu bile değil light feetle etrafında dönerek saldırı yapıyorum 5 li felan yediğimde olmuyo

Sen daha adamına rast gelmemişsin o zaman ...

• quote:

Archerye ilginin az olduğu gibi başlığınada ilgi az . Birgün herkez Archery olacak ...

geri kalan 364 gün yine asas hahaha
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • beyler benim lvl 51 okçum wardı dah dün assa a döndüm arasındaki farka baktım böle bişi olamaz asasın okçudan kat we kat güçlü wede okçuda en uyuz olduum şey görünmez olarak ilereliyememesi benim tavsiyem assasinden şaşmayın

Orjinalden alıntı: CANSIN10

beyler benim lvl 51 okçum wardı dah dün assa a döndüm arasındaki farka baktım böle bişi olamaz asasın okçudan kat we kat güçlü wede okçuda en uyuz olduum şey görünmez olarak ilereliyememesi benim tavsiyem assasinden şaşmayın

Konunun "Archery mi? Assasian mı?" gibi bir içeriği olmadığına göre bunları tartışmanında yeri değil sanırım. Ben burada Archery olarak oyuna devam eden arkadaşlara taktikler verdim. Sen ister assasian ol ister archery bizim konumuz bu değil ...

• Bencede assasin manyak ve combo yaparak iki sikilde çoğu orcu awlıyorum. :)))
  • okçular bence 1v1 de hiçç.hiç asas ın taktiği yok mu sanıyorsun 5 li ok atarken herkes s ye basp geri çekilmeyi bilmiyor herhalde.bunu deneyin arkadaşlar 5 oknu birden işlemediğini göreceksiniz.2 bilemedin 3 işler.

=) Komiksin..

Orjinalden alıntı: KLC

@D@n93rMert

=) Komiksin..

Sebep?
  • 71 Lvl im.. Okcuyum... +8 fp set giyiyorum.. sahip oldugum unique takılar kekuri ring ve pp.. Serverda 1v1 de alamayacagim 3 - 5 sayılı kişi var.. Ve Dragon Logosu Bende..Skill Konusunda Zayıf Demişsin.. Her Okum %350 Vuruyor.. İyi Bir Rogue & Warriora 800 - 100 Arası Vuruyorum.. Paper Mage & BP ye 1400 Civarı..

Orjinalden alıntı: TOHT3

quote:

Archerye ilginin az olduğu gibi başlığınada ilgi az . Birgün herkez Archery olacak ...

geri kalan 364 gün yine asas hahaha

geri kalan 6 saati de açıklayın o zaman çiş molası mı o da ?

• quote:

Orjinalden alıntı: KLC

71 Lvl im.. Okcuyum... +8 fp set giyiyorum.. sahip oldugum unique takılar kekuri ring ve pp.. Serverda 1v1 de alamayacagim 3 - 5 sayılı kişi var.. Ve Dragon Logosu Bende..Skill Konusunda Zayıf Demişsin.. Her Okum %350 Vuruyor.. İyi Bir Rogue & Warriora 800 - 100 Arası Vuruyorum.. Paper Mage & BP ye 1400 Civarı..

Server ne?Alamayacgın 3-5 kişi var ha?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.