quote:Orjinalden alıntı: Hedefim80lvl nostrum of speed sonra 3 maqic jewel powder +10 m büyük ihtimal oraya kadarını biliyorum ama nostrumu bulamadım Charda askıda girip bakamıyorum
quote:Orjinalden alıntı: Hedefim80lvl nostrum of speed sonra 3 maqic jewel powder +10 m büyük ihtimal 50 opal safir cristal 5 shaula 5 bracelet of orc bandit birazda para. Yok böyle bişey ya resmen soyuyorlar bizi
quote:Orjinalden alıntı: KinGaSSaS quote:Orjinalden alıntı: Hedefim80lvl nostrum of speed sonra 3 maqic jewel powder +10 m büyük ihtimal 50 opal safir cristal 5 shaula 5 bracelet of orc bandit birazda para. Yok böyle bişey ya resmen soyuyorlar bizi Sen birde Warior 70 Skillinin gör Carnacta maliyeti 1.5-2 Milyar.
quote:Orjinalden alıntı: Elky quote:Orjinalden alıntı: KinGaSSaS quote:Orjinalden alıntı: Hedefim80lvl nostrum of speed sonra 3 maqic jewel powder +10 m büyük ihtimal 50 opal safir cristal 5 shaula 5 bracelet of orc bandit birazda para. Yok böyle bişey ya resmen soyuyorlar bizi Sen birde Warior 70 Skillinin gör Carnacta maliyeti 1.5-2 Milyar. ne istiyor ki o kadar yaw :S