Şimdi Ara

Rockford Fosgate P165SE ve AMFİ Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese iyi günler diliyorum

Rockford Fosgate P165SE Component hoparlörüm var ancak amfi konusunda aklımda

Helix D four AB Class amfi var ;
    referanshifi.com
    Helix D FOUR AB Class 4 Kanal Anfi
    http://referanshifi.com/helix-d-four.html

Sizce yeterli olur mu gayet iyi net bi ses alır mıyım fikrinizi almak istiyorum.

Audison marka amfilere de iyi diyorlar. Bu konu hakkında da bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Helix amfi ile kanal başı 65rms güce sahiptir güç olarak sistemi tam besler ses kalitesi anlamında pek bir bilgi sahibi değilim. Geliştirilebilir bir sistem düşünceniz varsa KENWOOD KAC-HQR1004 modelini önerebilirim yine helix amfi gibi ab sınıfıdır iyi ses kalitesine sahip bir amfidir güç olarak kanal başı 100rms güce sahiptir. İleride daha güçlü bir component veya hoparlör tercihinde bulunursanız amfiyi değiştirmeden kullanabilirsiniz.
  • hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim peki bu 1.200 bandında avrupa üretimi olan Audison helix hertz gibi ürünler var mı peki bildiğiniz yada japon da olur direk. Yolladığıniz amfinin üretim yeri hakkında bi bilginiz var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pamir-

Anladım teşekkür ederim peki bu 1.200 bandında avrupa üretimi olan Audison helix hertz gibi ürünler var mı peki bildiğiniz yada japon da olur direk. Yolladığıniz amfinin üretim yeri hakkında bi bilginiz var mı
    Kenwood gayet başarılı bir amfidir japon üretimidir. Alternatif olarak hertz h 604 modeline bakabilirsiniz geçen gün forumdan bir arkadaşla sohbet ettik sanırım fiyatı 1300-1400TL civarındaymış bu cihazda gayet kaliteli bir cihazdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jamo E35 Sub mı?JBL Aktif Subbas?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.