Şimdi Ara

//Rocket League DH Multiplayer Topluluğu\\ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Gamepad in her zaman ayrı bir rahatlığı vardır hocam kesinlikle kendinizi alıştırmalısınız gerekirse tuş kombinasyonunu siz seçin rahatlığınıza göre

steam : korkutdede

nacizhane tavsiyem kamera ayarlarından size en yakın uzaklığı seçin geniş açılı daha rahat oynarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://steamcommunity.com/id/sefacyhn

Ekledim

@machengineer

Ekledim

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • http://steamcommunity.com/id/relaxdemo/ öğrenme aşamasındayım bastır DH

Yeni bir mod geliyor
    The Boot (Rakip araca tekme atın)
    Disruptor (Rakip aracını 'rahatsız' bir biçimde sürsün)
    Freezer (Top olduğu yerde donsun)
    Grappling Hook (Topa doğru kendinizi çekin)
    Haymaker (Topa vurun)
    Magnetizer (Topu aracınıza çekin)
    Plunger (Pompayla birlikte topu kendinize alın)
    Power Hitter (Her şeye daha güçlü vurun)
    Spike (Topa vurduğunuzda aracınıza yapışsın)
    Swapper (Rakibiniz ile birlikte yerlerinizi değiştirin)
    Tornado (Hortum çıkarın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Ağustos 2016; 19:34:14 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• ekleyin hocam steamid: princelufian

Demain sera toujours
  • http://steamcommunity.com/id/ardazzz/

Benide ekleyin aslında bir grup kursak güzel olur.

Rankım challenger 1 ama hızlıca yükseliyorum oyuna alıştım oynamak isteyen varsa beraber oynayabiliriz mikrofon falanda olursa tadından yenmez :)

@Nastyobi
    Ekledim

@ScarHand
    Ekledim.Zamanla öğrenirsiniz

• Rocket League'e yeni güncellemeler geliyor.

http://www.merlininkazani.com/Rocket_Leaguee_yeni_guncellemeler_geliyor-oyun_haber-90045p1.html

Rocket League'e bomba gibi yeni haritalar geliyor. İlk çıktığı günden beri bizi kendisine bağlayan ve yapımcı şirket Psyonix'in elini üstünden hiç çekmediği Rocket League'ye yeni haritalar, arenalar geliyor. Yapılan açıklamaya göre Eylül 2016 tarihinde oyuna büyük bir güncelleme gelecek ve bu güncelleme ile üç tane farklı harita eklenecek.

Oyunun efsane haritası DFH Stadium'un geçtiğimiz sene karlı modu eklenmiş ve bayağı sevilmişti. Eylül ayında gelecek güncelleme ile bu haritanın fırtınalı modu geliyor. Ayrıca şuanda oyunda bulunan Urban Central haritası ise baştan aşağı yenilenecek ve görsellerinde iyileştirmeler yapılacak. Gelecek olan bir diğer haritamız ise tamamen yeni bir harita. Şuanda oyunda ekli olan Rocket Labs haritasına oldukça benzeyen bu yeni haritamızın ismi ise Octagon olacak.

Geçtiğimiz günlerde geliştirici firma Psyonix üzerinde çalıştığı yeni modlardan bahsetmişti. Bu modlarında büyük ihtimalle Eylül ayındaki büyük güncelleme ile geleceği düşünülüyor. Hatta söylentilere göre yeni harita Octagon, yeni gelecek Rumble modu için olacağı konuşuluyor.

//Rocket League DH Multiplayer Topluluğu\\ //Rocket League DH Multiplayer Topluluğu\\

• Arkadaşlar oyun içi Fps düşmeleri yaşıyorum anlıkta olmuyor baya sürüyor aynı sistemde daha öncede oynadım fakat hiç böyle yapmıyordu full ayarlarda 60 sabit alıyordum şimdi ayarları düşürsem dahi fps düşmesi yaşanıyor 60 ile 2 dk gidip sonra 20 lere düşüyor geride yükselmiyor yaşayıp çözebilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Oyunun mekaniklerini az çok bilen kişileri bekliyorum.

@Six Feet Under.
    Ekliyorum

• şu oyunu bi ben beceremiyorum galiba
    steam id salagil
    amatörler ve aşağısı eklesin
    01100010 01110101 01101110 01110101 00100000 01111001 01100001 01111010 01100001 01101110 00100000 01110100 01101111 01110011 01110101 01101110 00101100 01101111 01101011 01110101 01111001 01100001 01101110 01100001 00101110 00101110 00100000 11000101 10011111 01100001 01101011 01100001 00100000 11000101 10011111 01100001 01101011 01100001 00101110 00101110 00101110
  • bizde biraz biliyoruz. Biraz :D
    Steam ID: aliemci
  • salagil kullanıcısına yanıt
    aliemci kullanıcısına yanıt
    @salagil
    Ekledim
    Oynadıkça öğrenirsiniz.Zor ama öğrenmesi zevkli bir oyun

@aliemci
    Ekledim

• aslında şu gün gireceğiz desek, en azından 6 kişi girse 3 vs 3 yaparız ?
  • Beyler bilgisayardan oynayanlar arasında gamepad ile oynayanlar var mı? Logitech gamepad alsak direk oynanır mı acaba? Yoksa sadece ps xbox kollarımı uyumlu bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Eylül 2016; 10:39:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.