Şimdi Ara

Rock Şarkı Ariyorum.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bana önerin bir kaç şarkı rock grubu da olabilir ama isim daha ii olur Fazla aşırı metal de olmasin :D

• killing joke-the dead and resurrection show
  • yani aşırı olmasın ama yinede olsun diyorsun galiba, tam anlamadım ne istediğini ama Led Zeppeline bak derim.
  • Avril Lavigne,Evanescence,Coldplay,Greenday dinle ne diyimRock olarak bunlar çok iyi bence ama metal daha güzel metal dinle *o*
  • Led Zeppelin, Rolling Stones, Deep Purple gibi klasiklerden başla. 60 70 lerden başla zaten senin sonun heavy metal. Direk Judas Priest indirerek de başlayabilirsin.
  • Metallica'dan Wherever I May Roam, The Four Horseman, Whiplash, Master of Puppets, Battery, Orion, Fade to Black vs.
    Iron Maiden'dan Killers, The Trooper, The Number of The Beast vs.
    RATM'den Killing In The Name, Bulls On Parade, Wake Up, Freedom
    G'NR'dan Sweet Child O'Mine, November Rain, Welcome To The Jungle vs.

Tavsiye ederim.
  • kimse pink floyd yazmamış hey gidi hey be yılların grubu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dark Tranquillity - Lethe
    A Perfect Circle - Passive
    The Killers - Read My Mind
    Guns'n Roses - Sweet Child Of Mine
    Muse - Muscle Museum

bunları dene..

hoşuna gitcekler..
  • Nightwish - Wishmaster
    High and Mighty Color - Ichiri Ho Nana
  • Muse, Noir Desir, Rammstein,The Rasmus Bunlar paso grup dinle şarkılarını.

Muse-New Burn

http://www.youtube.com/watch?v=8e3Amp4SgOY&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 14 Haziran 2009; 2:09:34 >

• Radiohead dinle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Radiohead dinle.

+

biraz slow şarkısı var radioheadın

nice dream çok güzel şarkıdır
  • Led Zeppelin - Stairway To Heaven. ilk bununla başla. iyice havaya gir.
    Guns N Roses çalsın sonra. Sweet Child o' mine. girişi ne güzel lan! şarkı da güzel de. devam et.
    Muse aç sonra. yıllar sonrasına git. Muscle Museum çalsın mesela. hmm, bu da güzelmiş de. devam et.
    u2 aç mesela. One olsun şarkının adı. Hüzünlen biraz. Devam et.
    Deep Purple çalsın. Smoke on The Water. vay be, adamlar yapmış de.
    Sonra Rolling Stones çalsın. Brown Sugar. Adamın sesi çok hoşmuş de, devam et.
    The Yardbirds aç sonra. "Nasılsa 60lardan devam ediyoruz" dediğin için çal, Hang On Sloopy çal. Devam et.
    Hadi ama adamım, biraz havaya girmek istiyorum, gaz şarkı arıyorum dediğin olur belki. Korn olur o zaman. Evolution çalsın. Elleme, çalsın. İyice gaza gel.
    Sonra Godsmack aç. Bleeding Me olsun şarkı ismi. Onu da dinle, devam et.
    Nickelback açabilirsin mesela ardından, Rockstar olur şarkının ismi.
    Hüzünlenmek istersin sonra. Hoobastank'ten The Reason şarkısını açarsın, platoniğini, eski sevgilini düşünürsün. Böylece 1 saatin geçer, dolu dolu geçer.

Teşekkürler, saygılar

• Ya oyun mu oynusun diceksiniz ama heavy metali tercih etmeliiym rock %75 i... ztn bundan ibaret Heavy Metal tarzi soleyin bir kac arkadas solemis onlara bakiyorum suan
  • Atreyu dinle Anathema dinle Gogol Bordello var çok severim onları.Ne bilim aga gelmiyor hiç aklıma şuanda.Şey var Rage Against The Machine-Killing The Name güzel parçadır.Slipknot dinle bak çok iyidirler.2 sene önce bunları dinlemeyi bıraktım trance dinlemeye başladım.Ama bu gece slipknot konserini izleyince bi tuhaf oldum tekrar dinlemeye başladım Apocalyptica var bak onlarda baya iyidir.

Bu 2 şarkıyı çok severim mesela.

Him var bide.Onlar baya iyi bir grup.Bu parçalrı baya iyidir.

Ve sana son parçamı koyup iyi geceler diliyorum.

• Jimi Hendrix - All Along The Watchtower
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolunay

Ya oyun mu oynusun diceksiniz ama heavy metali tercih etmeliiym rock %75 i... ztn bundan ibaret Heavy Metal tarzi soleyin bir kac arkadas solemis onlara bakiyorum suan

Iron Maiden diskografi çek bu heavy metal ne güzel şeymiş be deyip bütün heavy gruplarını çekersin o gazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D1Z0

Led Zeppelin - Stairway To Heaven. ilk bununla başla. iyice havaya gir.
    Guns N Roses çalsın sonra. Sweet Child o' mine. girişi ne güzel lan! şarkı da güzel de. devam et.
    Muse aç sonra. yıllar sonrasına git. Muscle Museum çalsın mesela. hmm, bu da güzelmiş de. devam et.
    The Yardbirds aç sonra. "Nasılsa 60lardan devam ediyoruz" dediğin için çal, Hang On Sloopy çal. Devam et.
    Hadi ama adamım, biraz havaya girmek istiyorum, gaz şarkı arıyorum dediğin olur belki. Korn olur o zaman. Evolution çalsın. Elleme, çalsın. İyice gaza gel.
    Hüzünlenmek istersin sonra. Hoobastank'ten The Reason şarkısını açarsın, platoniğini, eski sevgilini düşünürsün. Böylece 1 saatin geçer, dolu dolu geçer.

Teşekkürler, saygılar

ne pis insanmışsın be,

• quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Orjinalden alıntı: D1Z0

Led Zeppelin - Stairway To Heaven. ilk bununla başla. iyice havaya gir.

Teşekkürler, saygılar

ne pis insanmışsın be,

pis mi

• coldplay - viva la vida
    coldplay - the hartdest part daha çok var coldplay dinle
    the red hot chili pappers dinle o da güzel
    muse var o da çok güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.