Bildirim
rock&metal giyim istanbul ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kadıköy gargamel sitesi var hatta oradan da alabilirsin gayet güzel bir yer 2 tane vans ayakkabı aldım grup t shirtleride satıyor rock metal blues vs vs -
quote:
Orijinalden alıntı: Gary_2550
kadıköy gargamel sitesi var hatta oradan da alabilirsin gayet güzel bir yer 2 tane vans ayakkabı aldım grup t shirtleride satıyor rock metal blues vs vs
vansları kaça aldın
bende geçen sene finlandiya'dan skate vans almıştım baya pahalı
hayla giyiyorum ama yeni bir tane almak lazım -
biri 149 diğeri 129 rahatlar ama kaykay ayakkabıları var zaten gargamelde gayet güzel bir dükkanı var çok şık.
Zaten içeride bir abi bir abla var güzel ilgileniyorlar git derim. -
gideyim bakalım .
3-4 tshirt alacağım
yanlız bakırköy'deyim
nasıl gidicem metrobüs ile son durak gelsem boğanın oraya kadar yürüsem
ordan tarif edermisin yakın mı ? -
Bakırköy STONED. -
biri 149 diğeri 129 rahatlar ama kaykay ayakkabıları var zaten garga
boğadan yukarı çık sağda adidas var adidası geç sağa dön köstebek t shirt var orada orayı geç ilerde aşağı rampada sağ tarafta kalıyor. -
Bakırköy de Stoned var. Kilisenin aşağısında olacaktı. İyidir orası. -
kadıköyde akmar pasajında bir sürü var ayrıca istiklal caddesinde halep pasajında fullblack var ama neresi iyi dersen akmar pasajındaki shark'ın ürünleri cok saglamdır.. -
TAKSİM Halep pasajında "full" giyim var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X