Şimdi Ara

Roccat Kave mi Gamecom 777 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın alıcam arkadaşlar 2 si arasında hangisini seçmeliyim?
    roccat 5.1
    gamecom 7.1

roccat linki

gamecom linki

benim fikrim kaveden yana. çünkü bikere marka fakat 5.1 düşündürücü.

• Oyun için kullanıcaksan kesinlikle Steelseries Siberia V2 bakmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomviper

Oyun için kullanıcaksan kesinlikle Steelseries Siberia V2 bakmalısın

point blank için arıyorum. onda ses kartıda vardı galba. düşüneblrm aslnda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redsn0w

quote:

Ses kartı olan modelde var ayrı da satılıyor bence ciddi anlamda düşünmelisiniz
  • quote:

quote:

quote:

fakat tasarımı pek hoşuma gitmedi. bir çok kişi öneriyor fakat tasarımdan yoksun kulaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: m f i

quote:

quote:

quote:

fakat tasarımı pek hoşuma gitmedi. bir çok kişi öneriyor fakat tasarımdan yoksun kulaklık

Alıntıları Göster
    Plantronics Gamecom 777.Gamecom bende var,Kave'i de arkadaşta denemiştim.Gamecom her açıdan daha üstün geldi bana.Hele oynadığın oyun Dolby özelliğini destekliyorsa hiç düşünmeden Gamecom al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

Plantronics Gamecom 777.Gamecom bende var,Kave'i de arkadaşta denemiştim.Gamecom her açıdan daha üstün geldi bana.Hele oynadığın oyun Dolby özelliğini destekliyorsa hiç düşünmeden Gamecom al derim.

Alıntıları Göster
    takip varmı inceleyen deneyen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

takip varmı inceleyen deneyen?

Alıntıları Göster
    Gamecom 777 tavsiye ederim şiddetle. plantronics firmasını takdir ediyorum. profesyonel bir firma. ürünleri çok kalitelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akincoskun

Gamecom 777 tavsiye ederim şiddetle. plantronics firmasını takdir ediyorum. profesyonel bir firma. ürünleri çok kalitelidir.

Alıntıları Göster
    şu konuya bakın bi isterseniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_63085059/tm.htm
  • ben bir point oyuncusu olarak roccat kave kullanıyorum ses kasma diyorsan ben philips in 20 tl lik kulaklığı ilede ses kasiodum ama bu kulaklığı alligimdan beri oyun tarzım acayip degisti onboard 5.1 kullanıyordum gene memnundum simdi xfi titanium ile kullanıyorum kulaklık budur dedirtti bana simdi satıyorum 2sinide oyunu biraktm artık vaktim kalmıyor.ama kave tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktel

ben bir point oyuncusu olarak roccat kave kullanıyorum ses kasma diyorsan ben philips in 20 tl lik kulaklığı ilede ses kasiodum ama bu kulaklığı alligimdan beri oyun tarzım acayip degisti onboard 5.1 kullanıyordum gene memnundum simdi xfi titanium ile kullanıyorum kulaklık budur dedirtti bana simdi satıyorum 2sinide oyunu biraktm artık vaktim kalmıyor.ama kave tavsiyemdir
    kesinlikle roccat kave
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

kesinlikle roccat kave

Alıntıları Göster
    Beyler ben Gamecom 777 alacam da win 7 de ses kartı çalışıyormu onu merak ediyorum cevap verin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey

Beyler ben Gamecom 777 alacam da win 7 de ses kartı çalışıyormu onu merak ediyorum cevap verin lütfen.

Alıntıları Göster
    plantronics gamecom 777 kullanıyorum ben 1 yıl oldu yaklaşık gayet güzel bi kulaklık fakat bi siberia v2 veya bi 7h asla olamaz 1-2 hafta içinde siberia v2 almayı düşünüyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Logitech333

plantronics gamecom 777 kullanıyorum ben 1 yıl oldu yaklaşık gayet güzel bi kulaklık fakat bi siberia v2 veya bi 7h asla olamaz 1-2 hafta içinde siberia v2 almayı düşünüyorum bende

Alıntıları Göster
    Gamecom'un ben şahsen kaliteliği açısından şüphe duyarım. Yanlış okumadıysam point blank oyunu için alacağınızı söylediniz. Bende point blank oyuncusuyum ve dikkat ettiyseniz bütün lan game turnuvalarda 100 player'ın 98'i logitech g35 kullanmakta :) SteelSeries daha çok C.s oyunu için yapılmış gibi durmakta. Ne kadar dogru bilemicem.. Belli bir aşamalardan sonra tasarım değil verdiği hizmete, verdiği kaliteyi göz önünde bulundurmanız gerekiyor.
    Vereceğim link'in içinde size lazım olabilecek ekipmanlar mevcut.
    bir daha düşünmenizde fayda olduğunu bildirmek ister, iyi forumlar dilerim.

https://www.facebook.com/patriotic.gaming/posts/465975053436404

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankenstein.pb

Gamecom'un ben şahsen kaliteliği açısından şüphe duyarım. Yanlış okumadıysam point blank oyunu için alacağınızı söylediniz. Bende point blank oyuncusuyum ve dikkat ettiyseniz bütün lan game turnuvalarda 100 player'ın 98'i logitech g35 kullanmakta :) SteelSeries daha çok C.s oyunu için yapılmış gibi durmakta. Ne kadar dogru bilemicem.. Belli bir aşamalardan sonra tasarım değil verdiği hizmete, verdiği kaliteyi göz önünde bulundurmanız gerekiyor.
    Vereceğim link'in içinde size lazım olabilecek ekipmanlar mevcut.
    bir daha düşünmenizde fayda olduğunu bildirmek ister, iyi forumlar dilerim.

https://www.facebook.com/patriotic.gaming/posts/465975053436404

Alıntıları Göster
    bazı şeyler için tasarımdan kısmak gerekiyor.tasarım arıyorsan thermaltake gibi ürünler gayet başarılıdır.
    Fakat siberia yı kulağınıza taktığınızdaki konforu ve rahatlığı her kulaklık vermez.Üstelik ses kalitesi olarakda gayet başarılı bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

bazı şeyler için tasarımdan kısmak gerekiyor.tasarım arıyorsan thermaltake gibi ürünler gayet başarılıdır.
    Fakat siberia yı kulağınıza taktığınızdaki konforu ve rahatlığı her kulaklık vermez.Üstelik ses kalitesi olarakda gayet başarılı bir ürün.

Alıntıları Göster
    Roccat güzele benziyor ama gamecomda 7.1 ses var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-334F3CF19

Roccat güzele benziyor ama gamecomda 7.1 ses var

Alıntıları Göster
    Roccat Kave kulaklığımı 1 yıla yakın süredir kullanıyorum. Önceden x-fi serisi bir kartla kullanıyordum, şu an Asus Xonar D1 ses kartıyla kullanıyorum. Her iki kartta da performans iyiydi, ama Asus'ta baslar biraz daha iyi. Kulaklığı pek çok fps oyununda test etmiş biri olarak rahatlıkla iddia edebilirim ki, ses ayrımlarını çok iyi yapabiliyorsunuz. Ayak seslerinin nereden geldiği gerçekten hissediliyor, oyunun ses özellikleri iyiyse kulaklık coşuyor. Ben son Medal of Honnor, Call of Duty2,4, Modern Warfare 1-2-3 ve Sniper oyunları ile yaptığım denemelerden çok memnun kaldım. Ses yüksekliği olarak da alet süper, son ses açamıyorum açıkçası, uçuyor. Bununla beraber ürünü Playvision dekoderle PS3'te de kullandım. Oradaki performans da süperdi. Sözü geçen diğer kulaklıkları denemedim ama özellikle oyun için Roccat Kave süper bence. Elimden kolay kolay çıkarmayı düşünmeyeceğim bir ürün. Dayanıklılığı da çok iyi. Ama bu kulaklıkla müzik dinlemeyi unutun, bazıları demiş çok iyi falan diye, alakası yok. Onlar kaliteli bir sennheiser yada Sony kulaklıkla müzik dinlememişler sanırım, Sony dediğim de piyasa ürünleri kast etmiyorum, vaktinde 200 liraya aldığım, gürültü engelleyici özelliği olan Sony kulaklığımla kıyaslıyorum. Kısacası bu kulaklık oyun ve filmde süper. Müzik için bu amaçla üretilen ürünleri tercih edin. Ben oyun ve filmde Roccat Kave'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, ancak ses kartınız da harici olursa iyi bir sonuç alırsınız. Onboard ses kartıyla da fena değil ama tabii ki harici ses kartının yerini tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Roccat Kave kulaklığımı 1 yıla yakın süredir kullanıyorum. Önceden x-fi serisi bir kartla kullanıyordum, şu an Asus Xonar D1 ses kartıyla kullanıyorum. Her iki kartta da performans iyiydi, ama Asus'ta baslar biraz daha iyi. Kulaklığı pek çok fps oyununda test etmiş biri olarak rahatlıkla iddia edebilirim ki, ses ayrımlarını çok iyi yapabiliyorsunuz. Ayak seslerinin nereden geldiği gerçekten hissediliyor, oyunun ses özellikleri iyiyse kulaklık coşuyor. Ben son Medal of Honnor, Call of Duty2,4, Modern Warfare 1-2-3 ve Sniper oyunları ile yaptığım denemelerden çok memnun kaldım. Ses yüksekliği olarak da alet süper, son ses açamıyorum açıkçası, uçuyor. Bununla beraber ürünü Playvision dekoderle PS3'te de kullandım. Oradaki performans da süperdi. Sözü geçen diğer kulaklıkları denemedim ama özellikle oyun için Roccat Kave süper bence. Elimden kolay kolay çıkarmayı düşünmeyeceğim bir ürün. Dayanıklılığı da çok iyi. Ama bu kulaklıkla müzik dinlemeyi unutun, bazıları demiş çok iyi falan diye, alakası yok. Onlar kaliteli bir sennheiser yada Sony kulaklıkla müzik dinlememişler sanırım, Sony dediğim de piyasa ürünleri kast etmiyorum, vaktinde 200 liraya aldığım, gürültü engelleyici özelliği olan Sony kulaklığımla kıyaslıyorum. Kısacası bu kulaklık oyun ve filmde süper. Müzik için bu amaçla üretilen ürünleri tercih edin. Ben oyun ve filmde Roccat Kave'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, ancak ses kartınız da harici olursa iyi bir sonuç alırsınız. Onboard ses kartıyla da fena değil ama tabii ki harici ses kartının yerini tutmaz.

Alıntıları Göster
    roccat kave tek geçerim sanalmarketimden aldım 1 hafta oldu x-fi titanium ses kartımla kullanıyorum sesler mükemmel başka kulaklık düşünme bile kafanda subwoofer var resmen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tarık1982

roccat kave tek geçerim sanalmarketimden aldım 1 hafta oldu x-fi titanium ses kartımla kullanıyorum sesler mükemmel başka kulaklık düşünme bile kafanda subwoofer var resmen :)

Alıntıları Göster
    sonuna kadar kave diyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_65723088/mpage_1/f_/key_//tm.htm

kave düşünenler bu ilana göz atsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: canmustu

sonuna kadar kave diyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_65723088/mpage_1/f_/key_//tm.htm

kave düşünenler bu ilana göz atsınlar

Alıntıları Göster
    Roccat Kave 5.1 öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.