Belki yarın belki yarından da yakın Ali abi Reklâm işinin doğası bu bence ama 360 özelinde güzel haberlere çok az kaldı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (973. sayfa)

-
-
Yok hocam yanlış bilgi olarak değil mantıklı bir ihtimal olarak değerlendirdim zaten,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TDBHocam 5200 TL zaten. 750 TL hediye çeki düşünce 4450 ye geliyor fiyat.
Hediye çekini 30 dk önce Tolga Çevik yayınında verdi N11. Henüz almadım daha.
çek.kodu nedir, bizde ekleyebilir.miyiz
Bende merak ettim cek cuk olaylarini..nerde nasil ekliyoruz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Saygım sonsuz hocam, ben 2.el konusunda şansıma güvenmiyorum, mantığım izin vermiyor o tip alışverişlere ama sizin gibi eşim dostum çok oralardan yararlanan
ben de çok kapalı kutu şeyler sattım oralarda, özellikle bebek için bir heves ile alınan araç gereçlerle
S5max trendyol ekayonline dan 5030 tl ye aldım
Aslında bu yola 2-3 binlik bütçeyle çıkmıştım ,
çok zorladım değer umarım.
Bilgi paylaşımı ,samimi desteği için @Hepsirobot beye ve tüm forum üyelerine çok teşekkür ederim.
İnşallah robotlarımızla ilgili olumlu paylaşımlar için yine karşılaşırız :)
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanınız.
Değerli paylaşımlarınızı ve görüşlerinizi de bekliyoruz.
Merhaba iptal etme şansınız varsa N11’in uygulaması üzerinden hesabınıza tanımladığınız 5000 lira üzeri 500 lira indirim kuponuyla 5200 fiyat 4700’e geliyor yine ekayonline’dan.
Ali Bey @Hepsirobot Evofone güvenilir midir?
-
Orijinal parça bulamazsınız şuan içi. Belki bir süre sonra girer ülkeye. Ekay orijinale en yakın yedek prçayı satar. Ben aldım. Sorunsuz.
Bende bekliyorum, ekay'a whatsapptan sordum. 10 güne kadar mop girecekmiş stoklara
Tam boy olandan isteyin özellikle. Ben aldığım halde gelince ondan tekrar alıcam. Mop performansı daha iyi olacak diye tahmin ediyorum Ali Bey’in de yorumuna güvenerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliboduroglu -- 11 Kasım 2020; 22:47:47 >
Servis sistemlerinden şikayet duyduk ama ürün tedariği konusunda güvenilir bir firma olduğunu biliyoruz.
Hali hazırda elinizde var değil mi hocam? Orjinal bez ile kalınlık yönünden fark var mı!?
Ben ekaydan almıştım tam boy mop bezlerinden orjinalinden daha iyi bence. Orjinali kullanmadım hatta onu kullanıyorum. Ama bir bez 50 lira pahalı da aynı zamanda.
Malesef sayılı verildi ve bitti.
-
Taksitle alıp nakite çevirmek isteyenlerin kullandığı yöntem genelde hocam, çoğunlukla telefonlarda yapıyorlar demek robota da sarmışlar:)
Jargonda "cihaz kırdırmak/bozdurmak" olarak bilinir
@ken_618 nasıl yapıyoruz
Yapısı orijinalden biraz daha farklı ancak ince yada küçük değil. Fonksiyonşarı da orijinalle aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliboduroglu -- 11 Kasım 2020; 23:13:8 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X