Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
56.066
Cevap
1.321
Favori
2.233.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    İlk aldığınızı kullandıysanız(haritayı diğerine duplicate edebilir miyiz demenizden dolayı diyorum) iade konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eğer ilk aldığınız da siyahsa yeni sipariş için gelecek olan ürünü hiç dokunmadan eski siparişin yerine gönderin.

    İlk aldığınız ve kullandığınız beyaz ise beyazın fiyatının düşmesini bekleyip, yine beyaz sipariş edin, sonra da yeni gelecek ürünü hiç dokunmadan ilk siparişin iadesi olarak gönderin. Bu durumda bugün sipariş verdiğiniz siyahı da hiç dokunmadan iade etmeniz gerekecek.

    Aldığınız üründe harita çıkarma haricinde temizlik de yaptırdıysanız yan fırça ana fırça filtre tekerlekler de ömürlerinden en az 2-3% harcamıştır. Bu mutat kullanım yani cayma süresi içinde ürünün amacına uygun olarak kullanılması, olarak değerlendirilebileceği gibi, ürünün üzerinde oluşmuş bir çizik “hor kullanım” olarak değerlendirilip mutat kullanım dışına da çıkabilir. Bu durumda satıcı ürünü iade almayabileceği gibi ürünün fiyatından belirli bir oranda kesinti yapıp öyle iade de yapabilir. (Bu yasal tüketici kanunu)

    Bu Amazon’un kendi karar vereceği bir durum olmakla beraber ileride fiyat düştüğü için tekrar sipariş verip kar etmek istiyorsanız lütfen ürünlerin kutusunu açmadan kenarda bekletin. Kullanılmış ürünün iadesindeki mutat kullanım ifadesi için, etik tartışmasına girmeden ve başlatmadan, mutlaka önceki cümlemdeki koşul ile hareket ediniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Eklenti yapayım:
    Ülkemizde bu konu o kadar çok yapılıyor ki, firmalar da köşeye sıkıştılar.
    Yeni aldığımızı sandığımız ürün de başkasının önceden deneyip kullandığı bir ürün olabilir - ve bu aslında çok yüksek bir olasılık!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 20 Ekim 2020; 23:1:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hocam kanaatimce bir bencilliktir gidiyor.

    "Bana gelen ürün sıfır olmazsa zinhar kabul etmem ama benim tepe tepe kullandığım ürünü geri alsınlar başkasına göndersinler" bencilliği...

    Sonra da ticaret erbabından şikâyet ediyoruz...

  • Merhaba, daha önce de yazmıştım
    Evim 140m2 civarı evcil hayvan yok.
    2 yaşında zıpır bir kızım var süpürgenin üzerine çıkacağından hatta tepineceginden eminim, bu bir zarar verir mi?

    İade vs işleri için amazondan alayım diyorum FP olarak en uygun fiyata alabileceğim ürün için öneri verebilir misiniz acaba ? Kuzen göndereyim dedi ama gümrük vs muhabbeti var, değer beklemeye derseniz 2021 de Almanya planım var. Çok fark olur derseniz ordan da gelirken getirebilirim ama oradan muhtemelen indirimli verirler bana sadece tarih belli değil. Burada şu ürün uygun derseniz beklemeden hanimi sevindireyim istiyorum. teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    8 kg üzeri bir ağırlık tekerlek modüllerinde, 12kg üstü de şase ve bağlı anakartta soruna sebep olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • szkrb S kullanıcısına yanıt
    Tüketiciyi korumak için çıkartılan kanunlar satıcının çok aleyhinde hükümler de içeriyor maalesef.

    Firmanın ayıplı olmayan ürünü geri almayı reddetme hakkı olmalı, aksi takdirde bu işin suyu çıkar.

    Ticarette iyi niyeti suistimal için de yazılı kurallar olmalı.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Aynen katılıyorum.

    Etik, vicdan, hakkaniyet temelinde aklın yolu bir nihayetinde.

    Menfi hükümler müteşebbisi de mecburen etik olmayan yollara itiyor.

    Bu durumda satıcı da kullanılmış ürünü gönderiyor, servis vermiyor ve aynı tüketici sebep olduğu sıkıntılardan kendisi şikâyet etmeye başlıyor.

    Olan da bizler gibi hakkaniyetli tüketicilerle hakkaniyetli müteşebbislere oluyor maalesef.

    Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 20 Ekim 2020; 22:56:49 >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    ALLAH bağışlasın, benim de kızım aynı denilebilir, bu sebepten anne-baba kontrolünde robot'u kullanıyoruz, izah ediyoruz bak kızım robot (robu) evimizi cici yapıyor vs vs ama arada hamleler yapmıyor desem yalan olur... dock'u kızımızın ulaşamayacağı bir noktaya konumlanırdık. Yoksa anlık bir gözden kaçma durumunda gereğini yapar.

    İhtiyaçlarınızı biraz daha detaylı (Halı, eşya yoğunluğu, bütçe, moplu mop' suz model, mop' suz çok fazla seçenek yok demişti Ali abi) yazarsanız işin uzmanı ya da kullanıcılardan marka model önerilerinin sayısı artar. Bu ara Roborock s5 max çok tutulan, tercih edilen ve memmun olunan bir cihaz, inceleyin derim. Amazon 'da güzel indirimler le bir çok kişi bu cihazı edindi.

    Almanyadan göndertmek ya da seneye Almanyadan almak konusunda bir bilgim yok ancak, Türkiye' de ekonomik dengesizlikler ortada, hatta dünya da artık dengeler çok değişti, değişiyor. Kasım ayında ki meşhur indirim kampanyalarından bile şüpheliyiz, 2021 de ekonomik olarak yok sayılacak gibi olumsuz beklentiler mevcut, o sebepten forumda da çok yazıldı çizildi, şuan tüketiciler ne alabilirse alır, seneye bir çok ürün daha da ulaşılamaz hale gelecek...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam evde halı olmayan oda yok sayılır. Eşya ise aşırı olmasa da yoğun diyebilirim. Bu ürün için bütçemse, yok diyebilirim Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]  Hanım istiyor mutlu olsun diye alacağız. Aslında ekonomik olarakta çok kötü bir zamanıma denkgeldi diyebilirim. Bu sebeple hesaplı birşeyler bakıyorum. Söylediğin modeli inceledim çokta hoşuma gitti ama 4.5K benim için çok yüksek bir rakam şu vaziyette, onu alamayacağım.


    Bizim kız 12-13kg arasında. Masanın üzerine çıkıyor yetinmiyor klavyenin üzerinede çıkıyor. Hareketli bir çocuk bu sebeple epey endişeliyim açıkçası. Bir hafta geçmeden süpürgeyi elime alırsam bu beni üzer. Bunu annesiyle bir istişare etmem gerekiyor çocuktan süpürgeyi nasıl koruyabilirizi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 21 Ekim 2020; 7:13:14 >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Hocam kuşlardan koruyan dikenler var onlardan takin diycem cis dersiniz cocukta görür cikmaz miki?..Yada dışkı fotosu filan mi bastirsaniz uzerine e kaka muhabbeti..Aklima da bisey gelmediki.dusunsenize ustu beyaz dikenli rockcı bi robot dolaşıyor ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 21 Ekim 2020; 7:20:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çocuğu korkutmanın bir anlamı da yok ona öğretmek lazım ama şuan tam o olgunluğa erişemedi anlatıyoruz tamam diyor, anlaştık diyor , 2 saat sonra unutuyor daha 2 yaşında Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Her yerde halı var ise Roomba R600 serilerinin düşük modellerinden alın. Evi sanal olarak ikiye bölersiniz, ya da odaları kapatıp temizlersiniz., çünkü 140m2yi dolaşamaz, haritalaması yoktur.


    Roomba 600 serileri Renault 12 gibidir, çok sağlamdır ve her zaman da ikinci el değeri vardır, piyasanın tankı denilebilir. Kızınız bu bir iki senede robot kavramına alışır, robot da siz de sağ çıkarsınız işin içinden.


    İki sene sonra bunu satar daha gelişmiş oyuncaklara bakarsınız.


    Saygılarımla

  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

    Hocam ne yaptınız =) oldu olacak dikenli, elektrikli tel örgü cekmeyi önerin Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam teşekkürler

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    2 yaş sendromu tam çılgınlık zamanları, maşallah. Ama yine de kendimce önerim çocuğunuza robotun ne işe yaradığını, size yardım ettiğini, evi cici cici yaptığını bıkmadan anlatmak inanın bizden çok zekiler ve şuan her şeyi anlayıp kayıt ediyorlar. Tabii ki alacağınız en ucuz cihazlar bile 2 bin tl gibi iyi paralar, anne baba kontrolünde kullanılması faydalı olur. Ali hocamın önerdiği gibi robotu odaya bırakıp kapıyı kapatmakta iyi bir fikir ama kızınızın daha çok ilgisini çekip hırslanma ihtimali de var. Biz robot çalışırken sürekli anlatıyoruz kızımıza birlikte izliyoruz, şuan geldiğimiz nokta mama yerken robu robu koridoru temizliyor, kızımız da ağzı açık izlerken mamaları farkında olmadan yemiş oluyorRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] çocuklar için böyle yararlarda var.

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

    Yere uzanıp, robu ge ge robu cici diyor yere vurarak robu 'yu çağırıyor Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]  kızımızda çabuk alıştı robunun konforuna...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 21 Ekim 2020; 7:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2000TL civarı bir bütçe ile tercih yapacağım hocam artık , Amazon.com dan. Ufakliga da anlatacağız dediğiniz gibi odaya kapatirsak kapıda bekleme ihtimali yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt

    ''Eğer ilk aldığınız da siyahsa yeni sipariş için gelecek olan ürünü hiç dokunmadan eski siparişin yerine gönderin. ''


    bilmediğimden soruyorum, satıcının imei no, seri no gibi detaylardan bu durumun sağlmasını yapması mümkün mü ?

  • Herkese selamlar. S5 max sahibiyim dün de yazmıştım. Yan fırçanın bir tanesi eğilmiş bir tarafına sağda duran görselde. Geldiğinde böyleydi. Normal bir durum mudur? Sorun yaratır mı temizlik sırasında merak ettim açıkcası.

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Evet, robotlarda imei no yok ama seri no var. Seri no üzerinden sağlama yapmaları mümkün. Buradaki birincil amaç satıcıyı kandırmak değil tam tersine iade ederken satıcıya kullanılmamış ürün iade etmek, bunu dikkate alınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt

    Yok kandırmak amaçlı demedim zaten, ama iade aldığı cihazı kontrol eder ve bu cihaz benim sattığım cihaz değil deme şansı var gibi düşündüm. Tüketicini kendi ayağına sıkma gibi bir durum olmasın amaçlı.

  • 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.