Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
61.965
Cevap
1.504
Favori
2.637.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mephissto

İnceleme için çok teşekkürler. Sanırım bugün bende 9s siparişi vereceğim (ne kadar aklım aliexpress satıcılı t5'de kalsa da). Aklıma evin tamamını kaplayan kahverengi fayansları geldi🤦🏼‍♂️ yazın halı kullanmıyoruz, güneydoğu malum sıcak. Bu renk bize sıkıntı yaratır mı acaba?

Sıkıntı olsa bile alttaki sensörler bant ile kapatılabilir sanırım.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Estağfurullah Ali bey ne kusuru...öcelikle işiniz, ekmeğiniz tabii ki de. ALLAH kolaylıklar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 137m^2 evime xiaomi mop pro aldım. Sizce yeterli gelir mi?Tek sefere temizlemeye? Başka bir model tavsiyeniz olur muydu?

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Gayet yeterlidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar, güzel yorumlarınız için teşekkürler Roborock S5 Max almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir? Başka öneriniz olur mu?

Ayrıca evim de hem kedi hem köpek(küçük ırk)var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkliorjinal -- 8 Ekim 2020; 11:54:48 >
  • renkliorjinal kullanıcısına yanıt

Güzel bir cihaz, yurtdışı sitelerden biraz daha kaliteli olan Ozmo 950 de alabilirsiniz.

• renkliorjinal kullanıcısına yanıt
    S6Pure, Ecovacs Ozmo 920/950/T5

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Gayet yeterlidir

60 mt kare evde acik alan 40 mt yapilan temizlikte %50 sarj gidiyor supurme tam guc modunda. 137 m2 ev icin tek sefer de pek mumkun degil gibi sanki. Ancak devam etme ozelligi sayesinde pekte farketmiyor sarj olayi

• Herkese merhabalar,

Çok fazla araştırma yaptım fakat hala bir sonuca varamadım. Evim 75m2 çok fazla eşya bulunmuyor. Ama iki tane kedim var ve aşırı tüy döküyorlar. Ve kumları evin her yerine dağılıyor yani vakum gücü yüksek olan ürün tercihim olur. Aslında gönül istiyor en iyi robotu almak ama malum öğrenciyim. Hem mop hem süpürge bir arada olacak şekilde maksimum verim alabileceğim ürünü bana söyleyebilir misiniz? Fiyat olarak maksimum 2500-3000 düşünüyorum. @Hepsirobot

Şimdiden çok teşekkür ederim :))

• askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    40m2 için %50 şarj tam güçte bile anlamsız. Başka bir sorun vardır.
    Bilgi olarak, sürekli tam güçte kullanılan Xiaomi fanları 2-3 ay sonra sargılarını ve kontrol devrelerini yakıyor hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Gayet yeterlidir

Teşekkürler hocam. Sizin görüşlerinizi özelden de almıştım. Yardımınız için teşekkür ederim.

• 4can 4 kullanıcısına yanıt

tam cevapladım internet bağlantısında sorun oldu :)

• Arkadaşlar uzun süredir Xiaomi Mop Pro araştırıyorum ancak aşağıdaki konularda çok net cevaplar bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim;

1. Evim 140 m2 gibi ancak wifi her yerde çekmediği için tekrarlayıcı kullanıyorum, cihaz temizlik yaparken aynı isimli ağda modem-tekrarlıyıcı geçişlerinde sıkıntı yaratabilir mi?
    2. Yedek parça tedariği anlamında (fırça, mop vs.) Xiaomi doğru tercih midir?
    3. 2.5 ile 4 cm. yükseklikteki eşiklerdenn cihazın geçebilmesi için eşiğe tahta çıta vb. ile rampa yaparak cihazın geçişi sağlanabilir mi?
  • Mop özelliği olmayan 360 s5 modeli nasıldır arkadaşlarla, f/p ürünü gibi duruyor.

• Bizim oyuncak kargoya verilmiş.
    Bakalım ne vakit gelecek

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOnale

Arkadaşlar uzun süredir Xiaomi Mop Pro araştırıyorum ancak aşağıdaki konularda çok net cevaplar bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim;

1. Evim 140 m2 gibi ancak wifi her yerde çekmediği için tekrarlayıcı kullanıyorum, cihaz temizlik yaparken aynı isimli ağda modem-tekrarlıyıcı geçişlerinde sıkıntı yaratabilir mi?
    2. Yedek parça tedariği anlamında (fırça, mop vs.) Xiaomi doğru tercih midir?
    3. 2.5 ile 4 cm. yükseklikteki eşiklerdenn cihazın geçebilmesi için eşiğe tahta çıta vb. ile rampa yaparak cihazın geçişi sağlanabilir mi?
    Rampa çok dik olmadığı sürece geçer.
    Ancak tırmanma acısı yumuşak olmali.
    Bizim de mutfak girişinde 30 mm mermer var.
    Minik canavar için oraya rampa yapacağız

Iyi forumlar...

• melodramm kullanıcısına yanıt

Tekrardan hayırlı olsun. Üç hafta içinde kazasız belasız gelir inşallah. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Exper1980

Tekrardan hayırlı olsun. Üç hafta içinde kazasız belasız gelir inşallah. 

inşallah.

Iyi forumlar...

• Değerli arkadaşlarım, robot süpürge sahipleri. Bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İrobot Roomba 980 wifili model bir robot süpürge aldım.Ancak kurulumu tamamlayamıyorum çok uğraştım ama beceremedim.Bütün adımları uyguluyorum ama sonunda wifi hatası alıyorum.Böyle bir sorunla karşılaşan , çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevınırım. Saygılar

• Robogil firmasının, robot teknolojisine önemli bir katkıda bulunacak bir atılım yaptığını öğrendim. Üzerinde çalıştıkları geliştirilmiş yeni bir modelin önemli bir soruna çözüm olacağını görüyorum.

Zaten servis ve satış sonrası hizmetler konusunda bir numaraydılar ama artık yeni gelişen teknolojilere de yönlenmeleri hakikaten hepimizin gurur duyması gereken bir konu.

Zamanı gelince kendileri açıklayacaklardır, bana düşmez, ancak bu duyduğum bu gelişmeden dolayı kendilerini hem tebrik ediyor hem de sektör adına teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.