Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zeitgeist4 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.857
Cevap
1.493
Favori
2.626.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben çok yanlış anlamışım teşekkürler düzeltme için :)

hocam 1c yi alıcaktım biraz önce ki Xiaomi Mi 1C 2 in 1 Vacuum Mop Essential -1g- modelini gördüm,

bu sanırım Türkiye'ye yeni giren bir ürün fiyat geçmişi de 1 aylık var , bilginiz var mıdır ?

nisan 2020 de çıkmış Çin'de ama herhangi bir yorum yok, malum alışveriş sitelerinde de 1c hakkında yüzlerce yorum varken Essential hakkında hiç bir bilgi bulamadım
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Tşk. Hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba mi vacum clenaer var ilk seri
    Dün akşam güncelleme yaptım ardından remote kontrol yaparken error 1 hatası verdi. Hala çalışmıyor. Bilgisi olan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mhmtkyl M kullanıcısına yanıt
    Özelden de yazmışsınız, orada yazdıklarınızı tam anlayamamıştım. Error 1 lidar sensör arızasıdır.
    Güncelleme ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
    Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 8 Ağustos 2020; 15:4:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BravoUno

Estağfurullah, tabii ki sormak, öğrenmek hakkınız.

Robogil, anlaştığı yabancı bir acenta aracılığı ile değişik yabancı üreticilerle çalışıyor. Her ürün serisinin üreticisi farklıdır.

Yani bu şu demek; Allah göstermesin, diyelim dediğiniz kötü senaryo gerçekleşti ve ürün elinizde kaldı, muhatap bulamıyorsunuz.

Öncelikle, cep telefonu uygulaması "Servis Kartı" menüsü üzerinden direkt yabancı üreticiye teknik servis desteği talebi oluşturup, destek talep edebilirsiniz. (İlgili video linkini alta ekliyorum.)

Ayrıca kullanım kılavuzlarında, garanti belgelerinde ve ürün etiketlerinde üretici ad, adres ve iletişim bilgileri yer alır. Bu şekilde de ulaşıp destek talep edebilirsiniz.

Diyelim üretici ile bir sıkıntı yaşadınız, o zaman Robogil'in birlikte çalıştığı ve yabancı üreticilere karşı Robogil'in (ve müşterilerinin) haklarını koruyan yurtdışındaki anlaşmalı acentamız size yardım edecektir.

Ancak merak etmeyin, yabancılar gider biz gitmeyiz.

Robogil'in kurucuları ve çekirdek ekibin hepsi eski askerdir. Yani, gerekirse mücadele etmeyi iyi biliriz. Gerekli yatırımları yapıyor ve ürünlerin 10 yıllık servis ömrü boyunca eksiksiz hizmet verebilmek için altyapımızı hazır tutmaya özen gösteriyoruz.

Amacımız çok satmak değil, sattığımızın arkasında durabilmek, müşterilerimizi memnun edebilmek. Bu durumda, zaten satış geliyor kendiliğinden..

Robogil; Boyner, Evidea, Eczacıbaşı İntema Yaşam ve Tekzen gibi kurumsal şirketlerle birlikte çalışıyor.

Diğer önemli firmalarla da sözleşme imzalama kapsamında görüşmeler devam ediyor.

Robogil anlaşmalı firmalardan yıl sonuna kadar ülke çapında 40-50 önde gelen AMV'lerdeki mağazalarda stand açma talebi aldı. Yeni sözleşmelerle bunun 60-80 arası olmasını bekliyoruz Allah kısmet ederse...

Size bir soru da ben sorayım: alacağınız yabancı markalı bir robotta bu dediğiniz güvence mevcut mu peki?

Hatırlarsınız, dünyanın en büyük otomobil firmalarından biri yakında Türkiye'den ekonomik ve siyasi gerekçelerle çıktı, otomobilleri elde patladı, ikinci el fiyatları çakıldı.

Biz yerli bir firmayız. Tek şansımız iyi hizmet vermek, yoksa nereye gidicez?

Sanıyorum yeterli olmuştur..

https://www.youtube.com/watch?v=ExnU23ECz44&feature=youtu.be
    Kurban verene ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim, sabrınızı ve ozelinizide zorlamak istemem ama, yani burada belirtmek belki bazı sorunlara yol açar derseniz kesinlikle anlayışla karşılarim,belki tercihen özelden iletilirsiniz bilemem,yani net şunu merak ediyorum, mesala en gündemdeki konuşulan zikredilen parçalardan, ön teker, vakum loğunu ve veya toz haznesini, filtresini almak istedim, şu model makinadaki ile aynı onuda taksan cuk diye uyar diyebileceğimiz bire bir aynı veya atıyorum yüzde 80 yüzde 90 benzeri varmı?

• mavishow kullanıcısına yanıt
    BravoUno B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

OEM ve ODM bazda çalışan bir firmadan bu bilgileri istemek bence çok uygun olmaz.

İyi niyetli sorduğunuzdan asla şüphem yok ancak aynı soruyu iRobot veya Anker yetkililerine sorabiliyor muyuz? Sonuçta onlar da ürünlerini Çin'de yaptırıyorlar.

Firma zaten uzun süredir bu pazarda olmakla ve sağladığı müşteri memnuniyeti ile kendini ispat etmiş, daha iyiye ulaşmayı da hedeflediğini söylüyor. Bir robotun ortalama ömrü dünyada 36-40 ay arası olarak kabul ediliyor, firmalar bunun üzerine daha uzunca bir süre yasal yükümlülük harici parça garantisi de veriyorlar, Robogil de bu konuda beyanatlarda bulunuyor.

Ayrıca bu sektörde %80-90 değil tamamen yerine, sizin güzel tabirinizle, cuk diye oturan yedek parçalar kullanılması zorunludur, bütün hesaplamalar hassas tolerans ve aşınma verilerine göre yapılır.

Saygılarımla

• Merhaba,

Eşim Xiaomi Mijia Vacuum Mop Pro istedi.
    Bu arada evimiz 150 m2 ve 2 çoçuğumuz ve 1 kedimiz var.
    Araştırmalarım sonucunda Roborock S5 Max ve Robogil Luna 200 arasında kaldım.
    Mop Pro 3.400 TL civarı iken, S5 Max 5.000 TL, Luna 5.900 TL civarı.
    Forumdakilere %10 indirim falan yazıyordu Luna için, yoksa 6.500 TL.
    Cihaz garantili olsun istiyorum, o yüzden Ozmo 950'yi eledim.

Bunlarla ilgili:
    1- S5 Max için 5.000 TL'ye çıkmışken Luna için 5.900 TL'ye çıkılır mı?
    2- Luna'da halıda emiş arttırma göremedim, S5 Max'ta var.
    3- Luna'da V fırça var ve su damlatması pompalı. S5 Max'ta bunları bulamadım.

Bu konularda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Merhaba,

OEM ve ODM bazda çalışan bir firmadan bu bilgileri istemek bence çok uygun olmaz.

İyi niyetli sorduğunuzdan asla şüphem yok ancak aynı soruyu iRobot veya Anker yetkililerine sorabiliyor muyuz? Sonuçta onlar da ürünlerini Çin'de yaptırıyorlar.

Firma zaten uzun süredir bu pazarda olmakla ve sağladığı müşteri memnuniyeti ile kendini ispat etmiş, daha iyiye ulaşmayı da hedeflediğini söylüyor. Bir robotun ortalama ömrü dünyada 36-40 ay arası olarak kabul ediliyor, firmalar bunun üzerine daha uzunca bir süre yasal yükümlülük harici parça garantisi de veriyorlar, Robogil de bu konuda beyanatlarda bulunuyor.

Ayrıca bu sektörde %80-90 değil tamamen yerine, sizin güzel tabirinizle, cuk diye oturan yedek parçalar kullanılması zorunludur, bütün hesaplamalar hassas tolerans ve aşınma verilerine göre yapılır.

Saygılarımla
    Üstad net anladım çok teşekkür ederim 🙏

• Merhaba . Benim de bir sorum var. Luna modellerinde kullanılan HEPA filtrenin seviyesi nedir( 10-11-12-13-14)? S5 Max için de bu sorumun cevabını bulamadım.
    Benim evim de 100m2 civarı ve bir kedimiz olacak yakında. Luna 100-200 ya da S5 max' ten hangisini tavsiye edersiniz

• Soner Başaran S kullanıcısına yanıt
    çoğu kişi osmo 950 tercih etmiş. bende bu 3 cihaz arasında kaldım 1 aydır.
  • Selamlar,
    Ustad ozelinde genele sorayim. Bir suredir ozmo 950 cihaz supurme sirasinda geri gelirken tekerlerinden bir ciyaklama sesi geliyor. Neden olabilir yapabilecegim bir sey var midir? Karsilasan oldu mu? Simdiden tesekkurler

• Setsa kullanıcısına yanıt
    Selam
    Ciyaklama mekanik yani dişli sesi gibiyse hoş değil.
    Başka türlüyse kirlenmiştir.

3. madde: S5Max de benzer özelliklere sahiptir.

Icine circir bocegi kacmis gibi bir ses diyebilirim ya da basketbol ayakkabilarinin parkeye surtme sesi gibi. Temizlik icin neresini kontrol etmemi onerirsiniz tekerler cikmiyor diye biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setsa -- 8 Ağustos 2020; 15:6:32 >
  • Setsa kullanıcısına yanıt
    Tekerlek çevresini ve tekerlek yuvasının iç taraflarına kadar ulaşabilirsiniz aslında. Tekerlekleri çıkarmak için alt tarafı tamamen sökmeniz lazım.
    Saygılarımla

Hocam teşekkürler.
    Acaba 1. soruya cevabınız nasıl olur?

• atgirici A kullanıcısına yanıt
    Robogil Luna serilerinde Hepa 11 Filtre mevcuttur..

• Merhaba viomi v2 pro modelini almayı düşünüyorum yazılım olarak mop pro modelinden daha stabil olduğu için. Şu an geatbestte vergisiz 3000 TL ye satılıyor en iyi ihtimalle yüzde 18 de vergi gelecek. Türkiye de satan yerler ithalatçılı garantili olarak satılıyor ve 3200-3300 TL civarına Amazon’da bir satıcı var. Amazon’da xiaomi tr garantili mop pro modeli de var ama viomi yok. Sizce her ne kadar satışı yapan Amazon olmasa dahi Amazon sitesi üzerinden almak diğer yerlere göre daha avantajlı olur mu?

Tavsiyem banggood dan vergi dahil 4300 civarına s5 max almanız.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Şuan 4300 değil 5100₺ civarına geliyor galiba. Bu fiyata banggood’dan alınmaz.

Dh indirimi ile ekayonline’dan almak daha doğru olur sanki 🤔

• 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.