Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61.965
Cevap
1.504
Favori
2.637.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay be gearbestten alanlar haftalarca beklerken, Amazon 3 günde teslim etti, helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wtn W kullanıcısına yanıt
    Ooo siz robot bahanesiyle tüm evi yenilediniz valla. Güzel günlerde sağlıkla kullanın.

Benim ups ile Almanya'dan geliyor. arkadaşın benden bir gün sonra aldı. dhl le ispanya'dan geliyor. Ikiside aynı konumda İstanbul'da şu anda biraz şans işi sanırım

• Ya arkadaşlar ozmo alan baya kişi varız.
    Yeni bir grup (forum) kursak orda ozmo ile ilgili şeyleri ( kurulum vb) paylaşsak, çok iyi olur.
    Böylece bir birimizin tecrübesinden yararlanıp Ali hocamı aynı sorularla yormayız.

• Haticenurkc H kullanıcısına yanıt
    %95 sorunun cevabı verildi zaten Hatice hanım. %5lik dilimi siz ve saksılarınıza ayırdık. Saksı konusunda tecrübelerinizi aktardıktan sonra benim kafamdaki grilikler ortadan kalkıyor

• Alladierre kullanıcısına yanıt
    Vergi dahil değil mi bu fiyata?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teote kullanıcısına yanıt
    Vergi Kargo herşey dahil 2 yıl Amazon garanti. Anahtar teslim

Benim yorulduğum falan yok, yerli yabancı 14 forumda yazıyorum, 15 olur sadece, farketmez.

Ama nezaketiniz için teşekkür ediyorum.

hayırlı olsun. Ben salgın Ülkeye gelmeden önce 460 euroya almıştım. Almanyada arkadaş getirecekti kaldı öyle. bu fiyata olsa direk alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teote -- 14 Mayıs 2020; 19:31:2 >
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Hocam biz bu kurda bu ekstra vergi ile Amazon garantisi ile böyle bir ürünü gerçekten çok ucuza aldık. 4000 e kampanya diye bu ürün satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtn -- 14 Mayıs 2020; 19:38:57 >
    Evet vergi dahil, siz amazona ödüyorsunuz gerisini onlar karşılıyor. Ödeme dökümü şöyle;

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• 12.05.2020 saat 02:00 gibi siparişimi verdim Bursa’da yaşıyorum. Bir müddet sonra babamlar için de bir tane sipariş verdim Samsun’a. Babamların ürünü gönderilmiş sanırım şuan gümrüktedir. Benimki ise henüz kargoya verilmedi. Forumda okuduğuma göre benden sonra sipariş veren bir çok kişinin ürünü gönderilmiş. Amazon’a mail de attım.ilgileneceklerini depoya bildireceklerini söylediler ancak hala aynı durumda. Bunun ödeme ile ilgili fln bir sorunla alakası olabilir mi ki Vakıfbank kart ile aldım euro olarak aldım yalnız usd hesabım olduğundan usd ye çevirmiş provizyonda beklemede görünüyor miktar. 🤔🤔

• Holebas H kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde provizyonda bekliyor. Ama ups yarın teslim olarak gösteriyor

Bende samsuna sipariş verdim sizden 2 saat sonra vermişim akşam saat 18 de gümrükten kargoya verildi yarın birgün elimde olur
    Bence de banka ile alakalı provizyondan çıkmadan kargoya vermediler

• iburkan İ kullanıcısına yanıt
    Samsuna karşı bir hassasiyetleri var sanırım. Neticede amazon kadın heykelleri batıparktalar

Ben de siparişimi verdim, sonra bankadan onay için aradılar. Onay verdim, kart limitimden de düşmüş. Ama hala kart harcamalarımda görünmüyor. Bugün extrem kesilmiş Orda da yok. Ve Amazon bugün kargolamadı ürünü.
    Forumdan gördüğüm kadarıyla Amazon çok Hızlı, bizim bankalarda bir sıkıntı var sanırım

Bu açıdan bakmamıştım;)

• Hocam bu cihaz silme ve süpürmeyi aynı anda yapıyor evet. Cihazın mopu arkasında ve önünde bir halı olursa mop kısmına kadae halıya çıkıyor. Sonra geri dönüyor. Eğer önü komple halı ile kaplıysa geri dönüyor. Silme modunda çalıştırıyorsanız halıların arasında 50 cm boşluk olmalı ki robot geçebilsin.

Kart harcamalarınızda göremiyorsunuz. Çünkü eminim ykb kredi kartları bölümünde TL USD EUR bölümleri var üst tarafta. Onu henüz farketmediniz :)

• FADEC F kullanıcısına yanıt
    Gearbest'twn S5 max aldim ben de, 13.gun dhl'e teslim ettiler, 5 gun sonra kapimdaydi. Ciddi yogunluk var diyirlar, daha da artmis olabilir (ben 12 Nisan'da siparis vermistim)

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.