< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 11 Aralık 2024; 11:37:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 11 Aralık 2024; 11:37:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
S8 de istasyon yok. Paspas her temizlik sonrası toz haznesi haftada bir ana fırça ayda bir temizleniyor. Üst modelleri bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 11 Aralık 2024; 19:39:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Link verir misiniz, ben bulamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cam robotu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunun fiyatı 30 Euro'yu geçtiği için teslimat sırasında ilave bir ödeme yaptınız mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir de cihazın adı nedir? Kutu fotosu atabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gayet güzel iş çıkarıyor:) cam balkonda deneme şansınız oldu mu @indiana79 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal.t -- 12 Aralık 2024; 13:45:20 > |
Kiwi marka olanı aldık yeni modelden eşim çok beğendi tüm camlar tertemiz |