Hocam merhaba yanıtınızdaki modeli inceleyeceğim çok sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam merhaba yanıtınızdaki modeli inceleyeceğim çok sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 10 Aralık 2024; 14:50:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 10 Aralık 2024; 14:54:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 10 Aralık 2024; 15:14:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 10 Aralık 2024; 20:0:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Roborock.com sayfasından karşılaştırma yaptırabilirsiniz. ![]() Compare Roborock Robot Vacuums https://us.roborock.com/pages/robot-vacuum-cleaner-compare |
Hocam paspasları halı üzerinde otomatik kaldırma özelliğini göremedim doğru mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 11 Aralık 2024; 11:17:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bizim koridor komple halı kaplı, paspasla üzerinden mi geçecek yoksa geri mi dönecek orasını merak ediyorum açıkçası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım çok teşekkürler hocam. İlave olarak Roborock S8 de var diğer evde bir yıldır kullanılıyor halılara sürtmüyor bilgin olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |