< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2888. sayfa)

-
-
Ben bu modeli düşünüyorum ama kimse Philips hakkında bir şey yazmadığı için karar vermedim. 1 2 sayfa önce sormuştum ama kimse yazmadı maalesef :) Bu model alınır mı alınmaz mı soru çok basit özelden de yazabilir siniz bir çekinceniz varsa. Neden tavsiye edilmiyor onu da öğrenmek istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur, deterjan haznesi, kamera ve mop u kenarlara uzatabiliyor aklıma gelen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hazır indirimler varken tekrar sorayım dostlar 15.000 tl civarı hangi robotu önerirsiniz. Evde 1 kedimiz var sürekli tüy döküyor.
Geçen haftalarda limitim 20.000 tldi ama indirimler olunca geri çektim.
Öneri yapında 1 tane alayım artık :)
Modelleride belirledim ; (Ayrıca eklemek istediğiniz marka model varsa fikirlerinize açığım)
Roborock Q8 Max
Roborock Vacuum Cleanner Q8 Max
Dreame L10s Pro Gen2
Philips XU7000
@Hepsirobot hocam sizinde fikrinizi almak isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 3 Kasım 2024; 0:7:42 >
Bugün İstanbul Akasya Avm de ki Roborock Standını inceledim Q Revo Curv modelini canlı inceleme fırsatım oldu, personelden aldığım bilgiye göre, cihazın Aralık ayında satışa sunulması bekleniyormuş.
Redditte X2 yorumları da aynı şekilde, 102 yorum var 1-2 si hariç hiçbiri memnun kalmamış ve iade etmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kaynak verebilir misiniz? Hangi kaynaktan en cok bu iki markanın sattıgı sonucuna vardınız?
sende bulunmayan modeli s8 sonic aldım. hb satıcılı 20.599 a. ecovacs 25 e filan düşerse (hayal) bunu iade eder onu alırım. daha önceki sayfalarda @Hepsirobot hocam yazmıştı. philps bu işte iyi olmadığını. kayın valide kullanıyor. aleti çalışıtıryor. yarıda bitirdim diye dönüyormuş istasyona.
-
https://equalocean.com/analysis/2023072619963
Arastirirsan bir sene ecovacs bir sene roborock daha çok satıyor yaziyor cok yerde okumustum
Bu sene roborock one geçmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 3 Kasım 2024; 6:3:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/testing-robot-vacuum-mop-combos/
Burda da birkaç yıl robot süpürge almayın yazmis hem silme hem süpürmesi iyi robot yok deniyor
Yazıyı okudum, özetle şuan için sektörün başını ecovacs ve roborock çekiyormuş gerisi taklid ediyormuş. Ama yinede çok alınmaya değer robot yokmuş, bir kaç yıl sonra olabilirmiş. Tamam ama şuan ihtiyaç olan birşey için 3 sene uzun bir müddet. Mevcut koşullarda en iyi fiyat performans Robotu almak ister herkes.
gen2 si çıkmış,
dün gece vatandan aldım bakalım.
-
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 3 yıldır Anker Eufy Robovac L70 Hybrit robot süpürge kullanıyorum ve süpürgeden çok memnunum. Ancak bu makinenin yedek parçaları çok pahalı. Anker International ile temasa geçtim ve bu şikayeti dile getirdim. Bana verdikleri cevapta bu modelin artık üretilmediğini bu sebeple elde kalan parçaların biraz pahalı olduğunu söylediler. (2 filtre, 4 yan fırça, 2 paspas ve 1 ana fırça 50 dolar, pili ise 2500TL civarında)
Sorum şudur: Bu süpürgenin diğer markalardaki muadili nedir, bilen var mı? Sonuçta dünyada tek olamaz. Bunun yedek parçalarını kullanan başka marka ve modeller vardır.
Katkıda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
New York times işini yapsın uzman olmadığı alanlara dalmasin, Amerikan seçimlerine odaklansın, bence kaale almayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 3 Kasım 2024; 13:11:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
roborock q5 pro kullanan var mı q8 max ile özellikleri aynı, tek fark engelleri görme özelliği. aralarında 5 bin tl fark var.
Saçma bir yazı
-
L70 özel bir süpürge değil efendim, özellikleri zamanına göre de sıradandı, şimdi zaten çok çok daha gelişti diğer robotlar. Anker hemen her ürününde olduğu gibi bunu da bir yerlerden alıyor ve markasını koyuyor, nitekim bu modelin de içi 360 S9 ile çok benzerdir.
Fırçaları uyar mı tam bilemiyorum, ama teknik bir çok parçasının uyduğunu servise gelen robotlardan biliyoruz. Pilinin pahalı olmasının sebebi de çok özel bir bms kartı gerektirmesi, çift kat şifrelemeli vs... sanki kalp pili mübarek!
-
Amerikan editörleri genelde iRobot tarafından satın alınırdı eskiden, bu da o zamandan kalmış.
-
-
Ecovacs deebot n20 pro siparişimi verdim. Yarın elimde olur. Ecovacs robotların İçinde kullanılan malzemeler vs çok beğenilmiş hem yurt dışında hem @Hepsirobot hocamız tarafından. İçini mekaniğini inceleyen bilir kullanıcı göremez ve performans ve dayanıklılığına direkt etki eder bu bölüm .
Yazılım tarafından yeni sürümlerde çok sıkıntı olmadığını okudum redditte falan. Hepsiburada da 7 yorum var hepsi iyi demiş bakalım.
360 s10 robotu 2 sene kullandım hiç pişman etmedi yine Ali hocamın içini açıp incelediği videoya binaen. Çok şikayet edilmiş bazı yorumlarda halbuki. Biraz nasip işi. Ecovacs o zamanda aklımda kalmıştı. Bu fiyat skalasında (13.500) rakipleri roborock q5 pro ve q8 max. Biraz incelediğimizde hiçte azımsanmayacak şikayetler onlarda da mevcut.
Velhasıl bi ecovacs deneyelim foruma bi katkımız olsun iyi kötü yorumları tarafsızca belirtirim biraz deneyimledikten sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X