sizdemi benim gibi yeedi vac 2 pro ile 360 s10 arasında kalmıştınız neden 360 s10 tercih ettiniz |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2454. sayfa)

-
-
Evde çoğu eşya eski olduğundan şimdikiler gibi yüksek değil o nedenle s10 u yüksekliğinden dolayı tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu sabah güncelleme yapınca 360 S10 İngilizce konuşmaya başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba bilen var mı
Hocam peki buna alternatif ne olabilir? Mop 2 pro mu? Ya da farklı bir ürün tavsiyeniz var mıdır?
-
Neredeyse hiç bir üründe adam gibi indirim yok. Bu sene garip bir indirim dönemi var. Her sene 1 hafta süren dönem olurdu o bitince 26-27 Kasım günleri arasında da indirim olurdu. Mesela amazon bu yıl tüm kasım ayını indirim ayı ilan etmiş yani belli günler arası değil tüm ay indirim dönemi.
Gecen senelerde atıyorum 11-18 kasım arasında en büyük indirim dönemi olurdu. Efsane Cuma adı altında. Ama en güzel adam akıllı indirimi amazon ve pek çok site aslında 26-27 Kasım da yaparlardı. Dediğim bu 26-27 kasım yapılan indirimler sıradan indirim gibi lanse edilirdi ama esas büyük indirim bu tarihti.
Bu sene sanki öyle olmayacak gibi. Ama aceleniz yoksa ve süpürgelerde şuan indirim yoksa belki 26-27 Kasım da olur. Son 2-3 senedir kasım ayında bir şey alacaksam 26-27 kasım tarihlerinde alıyorum.
-
i3 plus a da bakabilirsiniz
-
s10 85mm yeedi vac 2 pro 77mm ben mi yanlışım acaba
-
forumda s10 egemenliği hakim ancak trendyol indirimde s5 max aldım 7999 a inşallah hata yapmamışımdır.
-
85 mm yeterliyse s10 tercih edilmesi daha mantıklı bence, yeedi de lidar yok sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne zaman düştü o fiyata? Çok iyi fiyat.
-
5 kasımda düştü
-
7690 liraya s10 siparişi verdim inşallah memnun kalırız bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba. Roborock S5 Max ve S6 MaxV arasındayım. Urun yetenekleri açısından hangisini önerirsiniz acaba? Kronik arızası falan var mı ikisinden birinde? Teşekkürler
Son olarak listemi 2 ye düşürdüm.
- Roborock q7 Max
- 360 S10
Bu iki model gerçekten çok kaliteli. Fiyat Performans ürünü olarak 360 a yöneliyorum. Sizce son olarak hangisini almalıyım.
-
15 dakika içinde 3-5 tane satıldı bitti.
Dahada öyle bi indirim yakalamak zor .
3 yıllık makineyede o parayı vermek, bilemedim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim kafamda s10 vardı da kayınvalidelerde s5 varmış öve öve bitiremedi mecbur kaldım biraz yine de üzmez diye düşünüyorum
-
-
3 yıllık makinenin indirimli hali bile 8bin tl ve zar zor bir tane kapabildim. Umarım doğru karar vermişimdir :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Urunu daha once sherman kaydettiyse aciklamaya oyle yazilmis olabilir. Siz yine de saticiya soru sor kismindan sorun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam naptınız kargoda bi gelişme oldu mu? geldimi ürün?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X