Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.968
Cevap
1.504
Favori
2.638.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24522453245424552456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizdemi benim gibi yeedi vac 2 pro ile 360 s10 arasında kalmıştınız neden 360 s10 tercih ettiniz

• Lazosmanoglu L kullanıcısına yanıt

Evde çoğu eşya eski olduğundan şimdikiler gibi yüksek değil o nedenle s10 u yüksekliğinden dolayı tercih ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sabah güncelleme yapınca 360 S10 İngilizce konuşmaya başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba bilen var mı

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam peki buna alternatif ne olabilir? Mop 2 pro mu? Ya da farklı bir ürün tavsiyeniz var mıdır?

• iskocya İ kullanıcısına yanıt

Neredeyse hiç bir üründe adam gibi indirim yok. Bu sene garip bir indirim dönemi var. Her sene 1 hafta süren dönem olurdu o bitince 26-27 Kasım günleri arasında da indirim olurdu. Mesela amazon bu yıl tüm kasım ayını indirim ayı ilan etmiş yani belli günler arası değil tüm ay indirim dönemi.

Gecen senelerde atıyorum 11-18 kasım arasında en büyük indirim dönemi olurdu. Efsane Cuma adı altında. Ama en güzel adam akıllı indirimi amazon ve pek çok site aslında 26-27 Kasım da yaparlardı. Dediğim bu 26-27 kasım yapılan indirimler sıradan indirim gibi lanse edilirdi ama esas büyük indirim bu tarihti.

Bu sene sanki öyle olmayacak gibi. Ama aceleniz yoksa ve süpürgelerde şuan indirim yoksa belki 26-27 Kasım da olur. Son 2-3 senedir kasım ayında bir şey alacaksam 26-27 kasım tarihlerinde alıyorum.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt

i3 plus a da bakabilirsiniz

• aesoydan kullanıcısına yanıt

s10 85mm yeedi vac 2 pro 77mm ben mi yanlışım acaba

• forumda s10 egemenliği hakim ancak trendyol indirimde s5 max aldım 7999 a inşallah hata yapmamışımdır.

• Lazosmanoglu L kullanıcısına yanıt
    85 mm yeterliyse s10 tercih edilmesi daha mantıklı bence, yeedi de lidar yok sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elvismail kullanıcısına yanıt

Ne zaman düştü o fiyata? Çok iyi fiyat.

• 5 kasımda düştü

• 7690 liraya s10 siparişi verdim inşallah memnun kalırız bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba. Roborock S5 Max ve S6 MaxV arasındayım. Urun yetenekleri açısından hangisini önerirsiniz acaba? Kronik arızası falan var mı ikisinden birinde? Teşekkürler

• Son olarak listemi 2 ye düşürdüm.

- Roborock q7 Max

- 360 S10

Bu iki model gerçekten çok kaliteli. Fiyat Performans ürünü olarak 360 a yöneliyorum. Sizce son olarak hangisini almalıyım.

• elvismail kullanıcısına yanıt
    15 dakika içinde 3-5 tane satıldı bitti.
    Dahada öyle bi indirim yakalamak zor .

3 yıllık makineyede o parayı vermek, bilemedim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

benim kafamda s10 vardı da kayınvalidelerde s5 varmış öve öve bitiremedi mecbur kaldım biraz yine de üzmez diye düşünüyorum

• Satıcı roborge yazıyor sherman garantisindedir diyor böyle birşey olabilir mi ? Yoksa bir yanlışlık mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtyakup -- 8 Kasım 2022; 15:48:5 >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    3 yıllık makinenin indirimli hali bile 8bin tl ve zar zor bir tane kapabildim. Umarım doğru karar vermişimdir :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dtyakup D kullanıcısına yanıt
    Urunu daha once sherman kaydettiyse aciklamaya oyle yazilmis olabilir. Siz yine de saticiya soru sor kismindan sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huseyinterzi H kullanıcısına yanıt

hocam naptınız kargoda bi gelişme oldu mu? geldimi ürün?

• 
Sayfa: önceki 24522453245424552456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.