Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BestSupTR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
56.069
Cevap
1.322
Favori
2.234.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23922393239423952396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Valla o konuyu bende anlamadım hocam, bugünlerde yıllık bakımı da geldi zaten, bi vakit bulsam firmaya göndericem, olmadı orada bir baksınlar...


    Filtre konusunda haklısınız, bakımda yenilesinler artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albemus -- 28 Eylül 2022; 8:40:17 >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    valla ben ürünü aldığımdan beri ya hiç güncelleme gelmedi, ya da bana çaktırmadan kendini güncelliyo makine. Çünkü ne zaman uygulamasından yeni versiyon kontrol et desem güncel diyo. Haa uygulamasına güncelleme geldi, artık her programı açtığımda reklam izliyorum ki bu bence hiç hoş değil. Robogil bu konuda bişey yapabilir mi bilmiyorum gerçi...


    Harita konusu can sıkıcı, şöyle bir durum da var, geçenlerde program robotu hiç bir şekilde görmemeye başladı, sürekli offline görünüyordu. Müşteri hizmetleri robotu yeniden kurdurttu bana, aa o da ne eski sağlam ve sorunsuz haritalarım puff oldu. Santim santim işlediğim yasaklı bölgelerim falan hep gitti. Keşke bu konuda beni uyarsaydılar. Ee hadi şimdi taze harita çıkarayım diyorum, bu sefer de ikide bir harita resetleniyo, sağlıklı bir harita oluşturamıyorum.


    Hadi ben neyse de eşim bu konularda çok uğraşmayı sevmiyor, resmen aletten soğudu. Hiç kullanmak istemiyor. Ben de daha bir yıl dolmadan yavaştan yeni alet bakmaya başladım ama muadillerin fiyatları uçmuş. Bilemiyorum, yerli firmaya güvenip hata mı ettik...





  • Hala bir model belirleyebilmiş değilim.
    2+1 120m² kadar bir ev var.
    Kedi var.
    Eşik vs yok.
    Halı çok az ve alçak.
    Mop da yapan bir modele ihtiyacım. 10bin üzerine kesinlikle çıkmayacağım ve işime yarayacak en ucuz ürünü almak istiyorum. Fiyat performansı yüksek bir ürün arıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba forum üyeleri,

    Robogil firması ile aylar süren Tüketici Hakem Heyeti sürecimiz “lehimize” olacak şekilde sonlanmıştır. Herkes gibi ürünümüz yerli firma garantisinde olsun mantığı ile aldığımız, ancak problem yaşadığımızda sadece THH ile çözebildiğimiz bir alışveriş oldu. Bilginize..

    Not: Yeni aldığım robot süpürgede, hiçbir şekilde çevrimdışı olduktan sonra bağlanamama sorunu yaşamıyorum!!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, yakın zamanda yurtdışından vergi iadesiyle birlikte 7300tl'ye roborock s7 sonic white ürününü aldık. Garantisi avrupada var ama şöyle bir siteyle karşılaştım:

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]roboking.com.tr
    Roborock - HUBSAN Roborock ve Aksesuarları Satış Sitesi
    https://roboking.com.tr

    Sitede nerden alınırsa alınsın 600tl'ye 2 yıllık garanti sunuyor, bilgisi olan var mıdır? Sanırım roborock'ın en çok kullanılan garantisi de kendilerine ait. Güvenilirse 2 yıllık yaptırıp 7900tl'ye roborock s7 almış olurum. TR'de 12000tl'ye satılıyor. Cevaplarınızı bekliyor olacağım.

    Şimdi üstteki yorumları da okudum, biraz sorunlu firma gibi. Bir sorun olduğunda ücretiyle birlikte servise yollayabileceğim yerler var mıdır peki yurtdışı cihazları için?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 28 Eylül 2022; 14:7:32 >




  • anglcrl A kullanıcısına yanıt
    Sevgili müşterimizin THH süreci ile ilgili bilgilendirmesi için teşekkür ederiz, ancak yasal süreç henüz tamamlanmamıştır!



    Robogil, Büyükçekmece İlçe THH kararını Bakırköy İlgili Tüketici Mahkemesi'ne götürmek üzere 05 Eylül 2022 tarihinde başvurmuş bulunmaktadır.



    İlgili görselleri eklere koyuyorum.



    Öncelikle şunu belirtmek isteriz; Robogil, THH kararı gereği müşterimize ürün bedelini ödemiş durumdadır.



    Tüketici Mahkemesine itiraz nedenine gelince;



    1. Ne yazık ki son zamanlarda bazı tüketici hakem heyetleri, kendisine gelen şikayetlerle ilgili olarak şikayet edilen firmalara gerekli bilgi vererek tebligat yapıldığını iddia etmesine rağmen, firmalara nedense bu tebligatlar ulaşmamaktadır!



    Dolayısı ile firmalar haklarındaki şikayetlerden haberdar olamadıkları için tebligat yapılmış ancak firma tarafından herhangi bir savunma yapılmamış sayılmakta, yasal süre içerisinde savunma yapamayan firmalar hakkında bilirkişi raporu ile karar verilmektedir.



    Ancak ne ilginçtir ki THH tarafından yukarıda bahsettiğim şekilde firma hakkındaki tüketici şikayetinin tebligatı yapılmazken, THH karar tebligatında herhangi bir aksaklık yaşanmamakta, karar tebligatları firmalara hemen ulaşabilmektedir!



    Bu kapsamda, ilgili THH telefon ile aranarak "ulaştırıldığı söylenen tebligatın ne zaman ve nereden gönderildiği" sorulmuş, "ne tebligatların yasal olarak ulaştırılması gereken KEP eposta adresinde, ne interaktif vergi dairesi sisteminde, ne de PTT tebligat uygulamasında böyle bir tebligatın bulunmadığı" bildirilmiş, THH ilgili personeli tarafından cevap olarak "yalnızca sistem üzerinde tebligatın yapılmış olarak göründüğü ancak tebligatın nereden, hangi sistem üzerinden yapıldığının ve detayının görünmediği" bildirilmiştir!



    2. THH kararlarına dayanak olan bilirkişi raporları karar tebligatında hakkında karar verilen firmalara iletilmemektedir.



    Bu nedenle bilirkişilerin yetkinlikleri ve uyguladıkları test prosedürleri hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamamaktadır.



    Özetlemek gerekirse;



    Nedenini tahmin edebileceğiniz üzere son zamanlarda ilçe Tüketici Hakem Heyetleri kapatılarak yalnızca illerde ve büyükşehir ilçelerindeki Tüketici Hakem Heyetleri görev yapmaya devam etmektedir.



    Firmalara tebligat yapılmadan, bilirkişilerin yetkinlikleri ve uygulanan test prosedürleri bilinmeden, firmaların haberi olmadan ve savunmaları alınmadan verilen kararların ne kadar adil olduğu konusunda şüphelerimiz bulunmaktadır.



    Not: müşterimizin iade ettiği robot süpürgenin iade kontrolleri yapılmış, "FAAL olduğu ve internete sorunsuz bağlandığı" kayıt altına alınarak teknik servis raporu hazırlanmış, ilgili Tüketici Mahkemesi tarafından görevlendirilecek yetkin bir bilirkişi tarafından tekrar incelenilmesi maksadıyla muhafaza edilmektedir..



    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 28 Eylül 2022; 16:20:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • BravoUno B kullanıcısına yanıt
    Merhaba @BravoUno

    Buradan yaptığınız itiraz bilgilendirmesi için biz teşekkür ederiz. Karar açıklandıktan sonraki 1 aylık süreçte de firmanız tarafından, itirazınız hakkında bilgilendirilmedik.
    Süreç bizim için şu şekilde ilerlerdi;

    Karar açıklandı ve firmanıza bildirdik. Bize dönüş yapılacağı söylendi. Firmanız yetkilisi. T… bey tarafından arandık ve elinize karar tebligatının ulaştığı ve Eylül ayı sonunda ödeme yapılacağı bilgisini aldık. Nitekim ödeme de yapıldı.

    Forumda sürecin sonuçlanıp sonuçlanmadığı ile ilgili daha önce sorular aldığımızdan cevap verme gereği duyduk.
    Anlaşılan o ki hala devam eden bir süreçteyiz. Adil bir sonuçla sonuçlanması dileği ile..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5500 tl bütçeye kadar robot süpürge önerilerinize açığım.

  • mamo44 M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mijia 1C
    Xiaomi Robot Vacuum Mop 2C
    Xiaomi mop pro

    Bu 3 ürün arasından önerebileceğiniz var mı pek fark yok aralarında donanımsal nasıl farklar var acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo44 -- 28 Eylül 2022; 20:47:8 >
  • xiaomi vacuum mop pro 2+ modeli halı saçaklarına takılıyor mu? takılıyorsa saçakları alta kıvırıp öyle temizleme yaptırsak sıkıntı çıkarır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 28 Eylül 2022; 20:49:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mamo44 M kullanıcısına yanıt
    2C

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt

    😀 Firmayı tanımam etmem ama vakti zamanında roborock.com.tr satın alıp distribütör gibi gösteren bir firma daha sonra kapattırdılar tabi o yüzden bana güven vermiyor açıkcası.

    Cihazınızı konu sahibi üstadımız hepsirobot.com da bir sorun olduğunda tamir ettirebilirsiniz.

  • Ah THH ahhhh, ortadan kasası yamulmuş iPad Air'ime sebep dahi yazmadan olumsuz diyip geçiştirdiniz, incelemeye bile gerek olmayan servisin kasası oyun oynamaktan sıcaklık sebebiyle yamuldu diyen bir ipad'i bile utanmadan bilir kişiye incelettiniz ah ulan rızaaaaa... Elde içi açılmış ve yamuk ipad kaldı.

    Hoş ne doğru gidiyor ki ülkede, bu işlerin doğru gitmesini bekleyelim...

  • Amazon satıcı ve göndericili robot süpürgelerin listesini hazırladım arkadaşlar, ihtiyacı olan mutlaka incelesin.

    Amazon satıcı ve göndericili robot süpürge alırsanız kafanız bir tık daha rahat olur.


    LİNK


    Bu link üzerinden yapılacak alışverişlerde komisyon alacağımız söyleniyor ama henüz denemedik, kısaca birşey alacaksanız bu link üzerinden giderek alırsanız Robot Kafalar ekibi olarak seviniriz biz de sistemi denemiş oluruz.


    Listede olan her marka modeli deneyimlemedik tabi ama sormak istediğiniz birşey var ise yorum yapmanız yeterlidir.





  • Yeedi Vac Station var gözümün kestği ama emin olamıyorum. Nasıldır bu Yeedi? Baş ağrıtır mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetglr A kullanıcısına yanıt

    Markayı bende radarıma almıştım, almayı düşündüğüm cihazlardan daha uygun fiyatlı ve özellikleri daha üstün olduğundan.

    Hepsirobot Ali beye sorduğum soru ve cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    Ben uzak durma kararı aldım, ayrıca süpürgeyi alınca hem yedek parça hem de aksesuarı da düşünmek lazım.


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153983660

  • Merhaba; Roborock S5 Max için Hepa Filtre, fırça gibi yedek parça almak istiyorum ancak orijinallerini bulmak oldukça zor. HB ve N11 gibi sitelerde orijinal oldukları iddia edilen ürünlere güvenmek de zor.


    Nereden bulabilirim?

  • Arkadaşlar bim den bu robotu aldım. Bu ürün piyasaki 3d global versiyon diye satilan urun müdür?
    Ayrıca garantisi union diye bir firma bir sıkıntı yasar mıyız?
    Teşekkürler
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim şu; piyasada en çok tavsiye edilen iyi kaliteli cihazları t9,s7 doğru mudur?
    10-15k civarına çıkabilirim,
    Evde daha çok halı mevcut, piyasanın en iyi süpüreni (moplu da olabilir sıkıntı yok) piyasanın messi si tavsiyeniz hangi süpürgedir ??

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23922393239423952396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.