< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2330. sayfa)

-
-
Daha güncel bir cihaz değil, S5/S6 serileri aynı teknolojiye sahiptir. Sadece ön kamerası var ve hava yolu farkı ile biraz daha düşük performanslı.
Ama ön kamera ihtiyacınız var ise tabii ki işinizi görecektir.
-
Anladım. Yalnız robot süpürgeler ne olursa olsun bence halıları temizlettikten sonra bir de halıları kaldırıp süpürmek lazım. Kalın halı varsa halı kenarlarında kırıntılar varsa o kırıntıları alamıyor ve parke üstünde kırıntılar kalıyor. Bu sıkıntı kalın halılarda oluyor. İnce halı varsa o kısımlarda olan kırıntıları alıyor.
-
merhaba. evde bir kedimiz ve yediklerini döküp saçan ergen oğlumuz ile eşim ve ben varız. mop yapabilen ve çöp boşaltma istasyonu olan modellere bakıyorum, 3+1 175m2 ev. şu modeller arasında kararsızım, yardımcı olabilir misiniz?
omid i8 pro
roborock q7 max plus
irobot roomba i7 plus
irobot roomba j7 plus
şimdiden teşekkürler.
edit1: bütçe ~15k
edit2: sonradan aklıma gelen bir detay, yatak ve koltuklarımın altına bu modeller arasında sadece j7 girebildiğinden ibre direkt bu modele döndü. j7 ile kıyaslayabileceğim ve yüksekliği 9cm altında başka bir model öneriniz var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 11 Temmuz 2022; 16:6:32 > -
Ali hocam merhabalar yoğun iş temposu arasında burada bizlerede yardımci oluyorsunuz çok sagolun öncelikle.
Robot süpürge alacagız mop bizim icin önemli değil aklımda iki makina var.
1) irobot i3 5400tl
2) ecovacs n8 6800tl
İ3 calisma süresi cok kisa geldi bi sıkıntısı olurmu bilemedim. Sizce tercihimiz hangisi olmalı. Yahut bu fiyat bandında temizlik kalitesi daha güzel bir cihaz varmıdır? Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirilis1299 -- 11 Temmuz 2022; 19:30:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iRobot J7 moplu değildir.
İyi bir robot alacaksanız yatak ve koltuklarınızı yükseltmeyi göz önüne alın. 15k bütçe ile Titreşimli mop ve halı tanıma olan Roborock S7 veya yurtdışından Ecovacs T9 AIVI öneririm.
Omid'in söz konusu modeli yaklaşık 14 farklı isimde pazarlanıyor ve 5.500TL civarından başlıyor.
Saygılarımla
-
Beyler roborock s5 in ilk haritalandirmayi gece yapacağım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum evdeki sandalye perdeleri kaldırıp koktuklari biraz öne çekeceğim arkasına girsin duvarı algilasin diye düşünüyorum
Haritalandirma sonrasinda eski yerlerine koyarım ne dersini.. birde şu tankını takmadan çalıştırırsam ne olur ??
Kutunun içerisinden hiç yedek fırça vs çıkmadı bu normal mi tek kullanımlık parçaları bile cikmadi
Roborock s7Max ile ecovacs T9 aıvı arasındaki tercihiniz, hocam
Yedek parça çıkmıyor içinde, su tankı takılı olması daha iyi dengesi açısından (boş tabi) ama mop braketini takmayın. Tavsiyem gece uğraştırıcı oluyor bir sorun çıksa sil baştan, zaten biraz zaman alan bir işlem. Harita çıkarmadan önce en az 4 saat şarjda durması iyi olur, bence yerine yerleştirip internet kurulumunu yapın şarjda kalsın, yarın harita çıkarın. Bir de harita işlemi bitene kadar hiç müdahale etmeyin robota kendi bitirip dönmesini beklemeniz lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
T9
-
-
vealisveris isimli üyemiz bir soru sormuş özelden ancak hesabı korumalı olduğu için cevap veremiyorum, buradan da üye bulunamıyor.
Buradan yazarsa cevaplayabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 11 Temmuz 2022; 19:51:35 > -
Hocam forumda yurtdışından getirilenlen T9 aıvı lerde sürekli off line, her şeyi silbaştan yapılmak zorunda kalınıyor diye yazılımsal problemler olduğu söyleniyordu, bu münferit bir durum mu kronik değil galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 11 Temmuz 2022; 20:15:39 >
Münferit durumlar ve çoğu kullanıcı kaynaklı çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
engel(duvar) koyabilirsiniz oraya, kalici olarak girme egiliminde bulunmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar gunlerdir geriye donuk mesajlari okuyarak bilgi edinmeye calisiyorum,artik beynim error verdi :) 80-90 m2 fazla hali olmayan evimize, 2. yilini dolduran xiaomi vacum mop pro nun cekim gucunun biraz dustugunu farkettigimiz icin bunu satip yerine cop bosaltma istasyonlu bir model ariyoruz. evimizde 40 kg lik bir golden kopegimiz var ve tuyleri haznesini her gun kolaylikla dolduruyor. 7-10 bin tl arasi butcemiz ile bize bosaltma istasyonlu bir fiyat performans urunu onerir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jool5 -- 11 Temmuz 2022; 23:21:34 > -
Merhaba Xiaomi Mop 2c yedek parça nereden alabilirim acaba.Her yerde 1c yedek parçası var
-
yanıt için teşekkürler. peki ek istasyondan bağımsız olarak s7 ile q7max arasında hangisini tercih etmeliyim sizce?
-
S5 max yerde yogun kurumus lekeleri çıkaramıyor en yüksek su seviyesi sectım ama cıkaramadı
-
Tabii ki çıkartamaz, sonuçta bir bez parçasını ardında sürüklüyor sadece.
Leke çıkartabilmesi için titreşimli ve basınçlı mopa ihtiyacı var robotların.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X