Harita Düzenleme bölümünden, bölme işlemiyle yapabilirsiniz |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2091. sayfa)


-
-
Henüz değerlendirmem tamamlanmadı efendim. Biz özet geçeceğim hepsi tamamlandığında.
-
Neabot N2 İnceleme videomuz yayındadır, robotu merak edenlere ve almayı düşünenlere umarız faydalı olacaktır.
youtube
Değerli Robot Kafalar takipçileri, bu videomuzda istasyonlu modellerin en uygun fiyatlısı olan, F/P Canavarı Neabot N2 yi inceledik.Video Robot Kafalar tarzı...https://tinyurl.com/2w88bhu6Neabot N2
Neabot Nomo N2
Neabot Robot Süpürge
-
Piyasadaki cihazların birkaçı dışında çoğunun mopu sizin de belirttiğiniz şekilde. Bazılarında doğrudan halıyı algılayan sensör var ama bunlarda yine su vermeyi kesse bile mop ıslak ilerlediği için kısmen yine halıyı ıslatacaktır. Mop haznesi asansörlü olan bir model vardı (sanırım Roborock s7 olabilir, emin değilim) ancak bu tür bir robot sizin söylediğinizi yapabilir sanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zemin tanıma şimdilik sadece Ecovacs Ozmo ve T serilerinde, 360 S10 modelinde ve kısmen de Roborock S7 modelinde var. Bu ürünlerde robot halıya (Ecovacs'larda emici olabilecek bir zemine) denk gelindiğinde doğrudan geri dönüyor ve o bölgeye hiç girmiyor. (Roborock S7 burada bir istisnadır, halıya denk geldiğinde mop ünitesini 5mm yükseltir ve yoluna devam eder. Ancak ortalama halı hav yüksekliğinin 13mm olduğu ülkemizde bu yöntem bir işe yaramamaktadır)
Şimdilik bunlar dışındaki tüm robotlar için no mop zone opsiyonu sadece harita üzerinde işaretleme şeklindedir.
Saygılarımla
-
ARKADAŞLAR MERHABA, Roborock S50 cihazıma telefondan bağlanmada sorun yaşıyorum. çoğu zaman harita ekranı gelmeden takılı kalıyor.5 ten fazla bağlanmayı denemem gerekiyor harita ekranını görebilmek için. Mi Home uygulamasını silip yeniden yukledikten sonra oldu gibi geldi bana bu bağlantı sorunu ama emin de değilim. çin serverını kullanıyorum acaba sorun bununla ilgili olabilir mi
-
Roborock s7 ile s6 maxv ya da s5 max arasında ciddi fark var mı?
Ben 2 aydır roborock s7 kullanıcısıyım. Şimdi anneme almayı düşündük ama s7'nin fiyatları çok artmış. S6 maxv ve s5 max nispeten daha uygun. Sizce 9binlere s7 almaktansa 6-7 binlere s6 maxv ya da s5 max almak mantıklı olabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
😳😳 O kadar olmuş mu ya. Sanırım şu an fiyatları uçurup (doları bahane edip) yılmsonunda da ufak bi indirimle gazımızı alacaklar. S7 de halı da mopu kaldırıyormuş, mopu titreşimli bide siz daha iyi biliyorsunuz. Bi de ileride ona çöp istasyonu alınabilecekmiş. O da dünya paradır ama. S6 maxv kullanıyorum ben çok memnunum. Bu kadar olabileceğini düşünmemiştim açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki ürün arasında kaldım, bugün bir karar vereceğim. Yardım edebilirseniz sevinirim.
360 S10 ve Roborock S7 arasında kaldım.
Hem süpürme, hem mop işini iyi yapsın istiyorum. Yaptığım araştırmalara göre bu konuda S7 önde.
Fakat S10 sanırım Türkiye distribütörüne sahip ve garanti kapsamında bir ürün. Sizce bu durumda garantili bir cihaz tercih etmek daha mı doğru olur? Eğer S7 alacaksam nereden almalıyım ve sıkıntı durumunda nasıl bir yol izlemem gerekecek. Sağlam bir cihaz olduğunu biliyorum ama yine de garantiyi bu kadar sorun etmem gerekiyor mu bilmiyorum.
İkinci sorum ise sizce Roborock indirim alır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazlar için şu an servis olayı çok önemli. Teknosa, mediamarkt, mistore gibi yerleri tercih etmenizi öneririm. Düşerse yıl başında düşer. Düşerse tabi!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki ürün de bildiğim kadarıyla bu saydığınız yerlerin hiçbirinde satılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S6 maxv yi ordan almıştık. Şu an yok sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 6800tl'ye almıştım. Şimdi 9binlerde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
L10 Pro cihazım geldi 3-4 kez kullanma şansım oldu, halı tanıması standart ayarlarda çok iyi değildi ancak "Tanımlama hassasiyeti" ayarını "Yüksek" yapınca daha kararlı çalışıyor denemenizi öneririm.
Henüz Mop yaptırmadım ama önce sadece süpürge yaptırıp sonra da sadece Mop yapma gibi bir seçenek ben göremedim, bunun için bir ayarı varsa ben bulamadım, siz ne şekilde yapıyorsunuz?
Aslında yapmak istediğim şu, ilk önce halılar dahil her yeri süpürge yapıp sonra halıları temiz şekilde toplayıp sadece mop ile temizliği bitirmek. Emme ayarlarından "Sessiz" seçerek yapmak en uygun seçenek gibi görünüyor sanırım.
Bu arada "Dreame Bot L10 Pro" almayı düşünenler için ilk izlenimlerim şu şekilde:
- 3D nesne tanıması ve hareketli nesne algılama performansı çok iyi, neredeyse hiçbirşeye dokunmadan ilerleyip temizlik yapabiliyor. Şarjı yetmezse doldurup kaldığı yerden devam ediyor.
- 150 m2 evi haritalayıp temziledikten sonra geri döndüğünde %26 şarjı kalmıştı. Net 86m2 alanı 94 dakikada temizledi ve halılara çıkınca turbo mod açıktı.
- Mi Uygulaması Türkçe ancak Cihaz dil seçeneklerinde şu an için Türkçe bulunmuyor.
- 2 kat süpürge seçeneğini denedim, seçtiğiniz alanı/odayı önce yatay sonra dikey şekilde tarayarak bu işlemi gerçekleştiriyor. 30m2 salonu çift kat süpürmede şarjı %20 azalıyor.
- Robot uzun halı püsküllerine takılmıyor ancak; bunları bazen engel gibi görüp etrafından geçmeye çalışabiliyor. 3D'yi kapatıp bu aşılabilir ancak bu sefer de cihazın en güzel özelliğini kullanamamış olacağız. Ben halı saçaklarını koli bandı ile içine bantlayarak bu sorunu aştım, diğer odalardaki püsküller daha kısaydı onlarda sorun yaşamadım.
- Şu ana kadar herhangi bir yere sıkışıp kalmadı, işini bitirip sorunsuz istasyona dönebildi.
Umarım faydalı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 8 Aralık 2021; 14:53:37 >
-
Düne kadar geçerli 285 CAD değerinde kupon vardı Amazon’da. Ben de bunda karar kıldım en son (vergiler dahil 764 CAD) ;
amazon.ca
ECOVACS Deebot N8 Pro+ Robot Vacuum and Mop Cleaner, with Self Empty Station, 2600Pa Suction, Laser Based LiDAR Navigation, Carpet Detection, Multi Floor Mapping, Personalized Cleaninghttps://www.amazon.ca/dp/B08S7ND492/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_EFM70AQ39RQRRKTBH7WE?_encoding=UTF8&psc=1
Halı tanıma yok yazmıştınız galiba ama hem açıklamada hem başlıkta var diye gösteriyor. Bakalım S5 Max’ten sonra nasıl olacak? Ondan çok memnunduk. Bunun sevmediğim yanı şu an bu fiyattan beyaz rengini bulamamak oldu.
Bir de bu model hali olan yeri nasıl temizliyor? Biz hep süpürme ve paspas çekme işlemini birlikte yaptırıyorduk S5 Max’te. Ecovacs’a baktım, halıyı farkedince oraya girmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 8 Aralık 2021; 19:33:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba,
Yazılan doğru, N8Pro modelinde halı tanıma var, ozmo modülü ile geliyor.
Mop takılı iken halılara çıkmaz Ozmo'lar, yani karma zeminlerde halıyı süpüremezsiniz.
-
Roidmi Eve Vacuum modeli önerirmisiniz 4300tl ye
-
Valla bu devirde bı fiyata başka kalmadı sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
XİAOMİ modelleri var ama nasıldır ki roidmi karşısında marka olarak daha yaygın satış rakamları da öyle ama bilemedim
-
Roidmi de Xiaomi markası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X