Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.069
Cevap
1.322
Favori
2.233.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 20872088208920902091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce evet tam 1 ay önce roborock s6 maxv 4.500 bulunabiliyorken şu an en düşük 7.000 TL ortalaması. Şaka gibi. Tamam dolar arttı 1 ayda ama 2.500 TL zam yapılacak kadar artmadı bu cihaza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Bir ay önce dolar 9,5tu. Şu an 13,8.

    4500/9,5*13.8= 6536 TL
    Kendilerini kur şoklarina karşı garantiye almak için 500 TL pay bırakmış olmaları da çok sasirilacak bir şey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de şu an piyasalarda sanal fiyatlar uçuyo. Dün teknosada s5 max 7200 dü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden gecen sene almadik diye pisman olurduk, simdi gecen ay almadiklarimiza pisman oluyoruz bu fiyat artislari nedeniyle.. 2500TL seviyesinden roborock s5 max almaktan son anda vazgecmistim, ihtiyac olduguna kanaat getirdigimizde 5200 du (4700 de alayim diye dusunurken cikti), bugun belki fiyati daha artmistir.. butce dahilinde kupon&kampanya vb derken 360 s7 pro aldim (3700 TL), 2 haftadir hergun mesaide, su an gayet memnunuz kendisinden, arastirmada buradaki paylasimlar cok faydali oldu ve ozellikle @hepsirobot ‘a kiymetli yorum ve destekleri icin tesekkur ederim.


    S7 ve s9 arasinda fiyat farki ciddiydi ama gordugum kadariyla one cikan fark olarak elektronik kontrollu mop farki vardi, bunu onemsemesim ama su an mop konusunda kafama takilan bi husus var;

    Mop haznesi takili iken yanlis anlamadiysam, her turlu zeminde mop kismi zemine degiyor, iki sert zemin aradinda cihaz hali uzerinden gecerken haliyi islatti.. ben ayrim yapabilir saniyordum zemine gore ama mop herseyin uzerinden geciyor anladigim kadariyla..

    S9 veya esdeger bir model alsaydim zemini taniyip, mop’u gerektiginde devreye sokabilme ozelligi olur muydu? Yoksa modeller genel olarak bu mantikla mi calisiyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadiguzel -- 6 Aralık 2021; 20:20:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Bugün çok değerli Robogil Ailesinin Stella 500 modeliyle evi haritalandırdık, 3000 mAh bataryası ile 105 dakikada %74 şarj ile 135 m2 evi hem haritaladı hem temizledi. Resimde 7 ve 8. odalarda sadece sessiz moda aldım diğer tüm alanlar standart moddaydı.

    Herzamanki gibi kusursuz temizlik çizgileri , kusursuz harita kenarları , tok bir fan ve robot sesi...



    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

    (Resimde 51dk yazdığına bakmayın ev baya kötüydü durdurup hazneyi boşalttım.)

    Robot Kafalar

    @mali_bu16


    Robogil Stella 500

    Robogil Stella 500A

    Robogil Stella 500B





  • oqi kullanıcısına yanıt

    Üstadım kutu açılışı yanlış hatırlamıyorsam 12 gün oldu, artık güzel ve her zaman ki gibi tarafsız inceleme videosu gelsin derim eksi ve artı yönlerinden bahsettiğiniz.

    Sabırsızlıkla bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

    Gerçekten bravo, sıkı takip...


    Stella'mız geldiğinde elde Neabot N2 vardı tam odaklanmak adına sadece kutu açılış ve ön inceleme yapmıştık ancak başlama fırsatı bulduk kusura bakmayın gecikme için, fakat kısa vadede robotu incelesek bile yazılımı Tuya v3 gökyüzü gibi uçsuz bucaksız. Sesli yönlendirmeler widgetlar vs robotun ve yazılımın her zerresini incelemeden insanlara bilgi aktarmayı sevmiyoruz o yüzden gecikiyor...

    Ama sizin gibi bir takipçiyi deneyimsiz bırakmamak adına talep ederseniz her özelliği denememizde sizi özelden ayrıca bilgilendirebiliriz, parça parça da olsa taşlar yerine oturur siz yeterki isteyin.

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Estağfurullah, bilgi paylaştıkça güzeldir. Kafasında soru işareti olan benim gibi insanlara paylaşımlarınızla yol gösterici olursunuz.

    Ve bence acele edin dolar kurundan çok etkilenip fiyatı X2 olmadan güzel bir inceleme videosu çekin ki, aklına yatan ve alacak insanlar sizin değerli bilgilerinizden yararlansınlar üstadım. Hatta bence direkt bu marka üzerine bir sayfa açıp forumda ana konu tarzı oradan devam edebilirsiniz (sanırım bu markaya ait bütün ürünleri kapsayan bir ana sayfa yok, varsa ve ben gözden kaçırdıysam mazur görün)

    Akıl vermek haddime değil ama benim gibi marka ve ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için bence çok faydalı olur bu tarz bir hareketiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Sayın @BravoUno, Robogil ürünlerinde Akıllı Çöp İstasyonu olan bir model yok incelediğim kadarıyla. Ürünleriniz arasına bu tür bir model gelecek mi acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 6 Aralık 2021; 22:51:56 >
  • Merhaba. Robot süpürgelerden farklı bir konuda kısaca birşey yazmak istiyorum; konunun yaklaşık son 30 sayfasındaki ve ilk birkaç sayfadaki mesajları okudum. Sayın @Hepsirobot bey'in gerek test edilmiş/kanıtlanmış bilgi paylaşımı hassasiyeti, gerekse nazik üslubuna şahsen teşekkür etmek isterim. Toplum olarak "Saygı, nezaket" gibi insani güzellikleri fazlasıyla unuttuğumuz bir zamanda, böyle nazik paylaşım yapan ve çizgisini koruyan bir forum üyesi görünce teşekkür etmeden geçmek istemedim.

    Hep böyle kalın sevgili @Hepsirobot

  • kyibe kullanıcısına yanıt
    Nazik ve yapıcı mesajınıza çok teşekkür ederim.
    Elimden geldiğince bildiklerimi ve biriktirdiklerimi aktarıyorum.
    İyi ki varsınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4000 liraya kadar hangi ürünü önerirsiniz. genellikle mutfak koridor oturma odasında kullanacağım. birde çocukların oyuncak parçalarını çekmeye çalışır mı yada sorun çıkarır mı küçük parçalar

  • Az önce Metro marketten Roboroc S5 Max alarak ben de robot süpürge kullanıcıları arasına adımı yazdırdım.Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.Başta @hepsirobot ve @burakgibiyim olmak üzere elinden geldiği kadar yardım eden herkese çok teşekkür ederim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Harika.
    İyi günlerde kullanınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kyibe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şuanki önceliğimiz kaliteli bir ürünü, uygun bir fiyatla müşterilerimizin beğenisine sunmak ve Müşteri Hizmetleri, Teknik Servis, Periyodik Bakım, Yedek Parça, Ek Garanti, Kiralama, Değişim gibi hizmetlerle yüksek müşteri memnuniyeti hedefleyerek satış sonrasında da müşterilerimizi desteklemek. Yani her eve iyi bir ürün ve hizmet sunabilmeyi standartlaştırabilmek.

    Bu nedenle çöp istasyonlu modelleri şimdilik yakından takip ediyoruz.

    Aynı şartları sağladığımızda tabii ki değerlendiririz..

    İyi forumlar...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu sayfalarca okudum. Dreame Vacuum Mop L10 Pro aldım PTTAvm'den. Fiyatı uçurmuş şimdi satıcı :( Değerli bilgiler için teşekkürler herkese.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLsrt -- 7 Aralık 2021; 10:3:30 >
  • Merhaba,

    Maalesef uzun uzadıya okuyacak vaktim yok, cevap verme nezaketinde bulunursanız sevinirim.

    300m2 lik tamamı halı ofisimiz için bir robot süpürge almak istiyorum. Akşamdan sabaha çalışacak, açık ofis, ıslak zemin yok. Makul ve mantıklı öneriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

    Selamlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalles_papaz -- 7 Aralık 2021; 11:12:38 >
  • Merhaba,

    Maalesef uzun uzadıya okuyacak vaktim yok, cevap verme nezaketinde bulunursanız sevinirim.

    300m2 lik tamamı halı ofisimiz için bir robot süpürge almak istiyorum. Akşamdan sabaha çalışacak, açık ofis, ıslak zemin yok. Makul ve mantıklı öneriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

    Selamlar

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

    Bu şekilde kablolar var her masanın altında, sorun olmaması lazım.

  • kalles_papaz kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Ön kameralı bile olsa kablolar için kimse garanti vermez, veremez. Sabah geldiğinizde bir ince kabloya robotu dolanmış olarak bulabilirsiniz.

    Robot kullanma kolaylığını doyasıya yaşamak istiyorsanız zemindeki engelleri mümkün olduğunca kaldırmanız gerekecektir.


    Her şekilde tamamı halı olan bir ofisin zemin temiliğini 5200mAh bataryaya sahip bir robot ile halledebilirsiniz ancak bunun için en az iki çevrim yapması gerekecektir. Yani çıkıp bir bölümü temizleyecek, şarj olacak ve yeniden devam edecek.


    Ayrıca 300m2 alan standart harita tanımlama boyutlarının dışında kaldığı içn en az 2 farklı şekilde haritalandırma isteyecektir ve robot bu iki farklı haritayı arka arkaya çalıştıracaktır.


    Marka model olarak Roborock S6MaxV, Ecovacs T (AIVI) serileri, 360 S10 gibi ürünler olabilir. Ön kameralı olmaları kablolarda işinizi kolaylaştıracaktır.


    iRobot J7 de işinizi görebilir ancak hem tek şarj ile temizlenen alanın düşüklüğü, hem de yüksek fiyatı ile öneremiyorum.


    Saygılarımla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 7 Aralık 2021; 12:24:14 >




  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, kaça aldınız acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20872088208920902091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.