< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2015. sayfa)

-
-
smarthomeassistent
Saugroboter vergleichen: passsende Modelle finden und vergleichen ✅https://www.smarthomeassistent.de/saugroboter/?fwp_paged=3&fwp_sort=saugleistung_teppich_h
Site Almanca ama Chrome iyi kötü Türkçe'ye çeviriyor. Pek çok marka model robotun karşılaştırmasını yapmışlar deneyerek. bence fikir verebilir ürün arayanlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
981 5000 tl
i3 2850 tl
i7 5700 tl
Hocam i3 tercih edersem hangi özelliklerden feragat etmiş olurum ya da diğer iki ürünün artı yönleri nelerdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
🤔
Bunun en doğrusunu iRobot websitesinden öğrenebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
981 5000 TL kutu kaşarlı diyor,ben de baktım bu akşam da cesaret edemedim.
Ah hocam ah, benim mesaja verdiğiniz ilk yanıtta yalnızca "irobot halı ve sağlamlık dışında geridedir" yazmıştınız. Ben de o yüzden vazgeçip bugün S5 Max aldım. Media Markt +3 yıl garanti mevzusu yaptı, normal fiyattan 250 lira fazlaydı, dedim kazıklandık ama daha az kazıklandık en azından. Sonra eve bir geldik, hepsiburada 4000'e düşürmüş. Neyse, dedik vardır bir hayır.
Foruma geldim, bildirim gelmiş. Mesajınızı düzenlemişsiniz, bu sefer Irobot ile ilgili diğer detaylar gelmiş.
En başından beri S5 Max'e yükselip, garanti durumundan dolayı geri adım atıyordum. Netice olarak aldım, Media Markt muhtemelen garanti olayında bir işe yaramayacak, ancak gönlümü ferah tutup makinenin buna ihtiyacı olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca 1 kez de pil değişim sağlıyorlarmış, doğruluğunu birkaç yıl sonra göreceğiz. :D
Daha dün temizlik yapılmış olan evde, S5 Max'in toz haznesi daha evi bitiremeden doldu. Duraklatıp hazneyi boşalttık da, öyle devam etti gariban. Haritalama sırasında çoğunlukla en düşük hızda çalıştırdık bir de. İyi ki almışız valla. :)
Şimdi sırada anneme alacağımız robot var. Bolca kedili, halısı az, birçok eşyası yere sıfır (koltukların altına robot giremez maalesef) bir ev. Haritasız mı alsak emin olamadım. Sonuçta robot ortalığı temizlerken koltuğu yerinden oynayıp orayı da temizlemesini sağlayacak. Haritalı olanlar bu durumda kafa karışıklığı yaşar mı bilemedim. Sanırım anneme bir Irobot alacağım ama modeline karar veremedim.
-
Ben anlamadım şimdi.
‘Ah hocam ah’ diye başlayan bir mesajda pek hayır olmasa gerek. Sanırım önerimi beğenmediniz.
MM garantide de işinize yarar ama batarya konusunu bilemem, çünkü ithal edemiyorlar - en azından
şimdilik.
Çözemedim ama iyi günlerde kullanın diyeyim.
halıdan bahsetmiş yine çok fark yok gibi yorumunda....i robotun hangi modelinden bahsediyorsunuz? s5 max kıyasında
-
tamam hocam çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyiki var🙏🙏
Ayrı dünyalar, birisi istasyonlu dToflu bir robot birisi halı tanımalı titreşimli moplu ve mop braketi kaldırmasına sahip ayrı dünyaların robotları yani tercih meselesi... En basitinden istasyon ihtiyacın vardır Q11 alırsın , Mop senin için önemlidir S7 alırsın... Yükseklik sorunun vardır Q11 alırsın, Halılarımı tanısın üstünden geçerken mop braketini kaldırsın S7 alırsın gibi gibi...
Robot Kafalaryoutube
Değerli Robot Kafalar takipçileri bu videomuzda fabrikasının bile bu kadar detaylı incelemediği Neabot Q11 incelememizi izletiyor olacağız. Video Robot Kafalar tarzında olduğu için çok çok detaylıdır bu sebeple tam 1 saat sürmüştür, video uzun olduğu için aşağıda bölüm bölüm ayrımları da yaptık, özel olarak aradığınız bir kısım var ise tıklayıp direkt o kısmı izleyebilirsiniz. 00:00 – 00:22 Teaser 00:24 – 01:13 Giriş 01:14 – 02:27 Kutu içeriği ve Kullanım ömürleri 02:28 – 08:48 Toz toplama ünitesi – Tasarım – Sesi seviyesi – Otomatik Toz toplama süresi – Ölçüleri – Çalışma mantığı vb. 09:06 – 11:12 Haritalama Yöntemi ( Muhteşem dTof teknolojisi ) 11:13 – 12:28 Robotun üstündeki kısımda ne var ? ( Işık Şovu ) 12:29 – 12:46 Robotun yanlarında ne var ? ( Robot Reset ) 12:47 – 14:01 Robot ölçüleri – Kaç cm girebilir ? – Kaç cm tırmanabilir ? 14:02 – 17:13 Robotun alt kısmında ne var ? Yan fırça detayları – Tekerlek mekanizması – Ön tekerlek – Düşme sensörü – Ana fırça detayları – Ana fırça yuvası 17:14 – 20:32 Toz haznesi ve Su tankı detayları – Filtreleme sistemi 20:33 – 22:40 Batarya – Hızlı haritalama – İlk temizlik süresi – Göreve devam etme – Tam şarj ile kaç dk çalışır ? 22:46 – 23:14 Kurulum 23:32 – 24:01 Seri Robot 24:02 – 24:49 Kenar temizliğinde yan fırça hızlanması – Kenar hassasiyeti 24:50 – 25:10 Birden fazla wifi tanıtma 25:11 – 25:31 Perde hassasiyeti 25:32 – 26:10 Otonom boşaltma sonrası toz haznesi 26:11 – 27:58 Toz toplama istasyonu yer değiştirme 27:59 – 28:26 Shaggy halı testi 28:27 – 29:11 Halı tanıma var mı yok mu ??? 29:12 – 33:54 Emiş testi 33:55 – 35:28 Görevi yarıda kesip başka görev verince sapıtıyor mu ? 35:29 – 37:10 Nesne tanıma – Hangi nesnelere çarpıyor hangilerine çarpmıyor ? 37:11 – 39:48 Mop teknolojisi ve deneyim paylaşımı 39:49 – 56:15 Çok Detaylı Uygulama kullanım – Yasaklı alan – Oda oda temizlik – Alan temizliği – Haritalama – Çoklu Harita kaydı – Halıda güç arttırma – Emiş modlarına göre pascal değerleri ve ses seviyeleri – X2 temizlik – Robot paylaşımı – Işık ve ses ayarı – Rahatsız etme modu – Programlı temizlik – Temizlik kayıtları – Güncellemeler – Dil değiştirme – Toz toplama yöntemi değiştirme- uzaktan kumanda vb. 56:16 – 57:42 Zamanı az olanlar için kısa özet 57:43 – 58:13 Kapanış Robotun Resmi Distribütör Satış Linki : https://www.neabot.com.tr/nomo-q11-akilli-robot-supurge/ Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler Neabot Nomo Q11 Neabot Nomo N2 Neabot Nomo N1 Neabot Q11 Neabot N2 Neabot N1 Neabot Robot Süpürge Neabot Q11 Robot Süpürge Neabot N2 Robot Süpürge Neabot N1 Robot Süpürge Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Kurulum Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Kurulum Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Uygulama Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Uygulama Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Tanıtım Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Tanıtım Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Kurma Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Kurma Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Tanıtma Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Tanıtma Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge APP Neabot Nomo N2 Robot Süpürge APP Neabot Q11 Robot Süpürge Kurulum Neabot N2 Robot Süpürge Kurulum Neabot Q11 Robot Süpürge Uygulama Neabot N2 Robot Süpürge Uygulama Neabot Q11 Robot Süpürge Tanıtım Neabot N2 Robot Süpürge Tanıtım Neabot Q11 Robot Süpürge Kurma Neabot N2 Robot Süpürge Kurma Neabot Q11 Robot Süpürge Tanıtma Neabot N2 Robot Süpürge Tanıtma Neabot Q11 Robot Süpürge APP Neabot N2 Robot Süpürge APP Neabot Q11 Robot Süpürge İnceleme Neabot Q11 Robot Süpürge Uzun dönem Neabot Q11 Robot Süpürge inceleme Neabot Q11 Robot Süpürge yorum Neabot Q11 Robot Süpürge tavsiye Neabot Q11 Robot Süpürge öneri Neabot Q11 Robot Süpürge detay Neabot Q11 Robot Süpürge şikayet Neabot Q11 İnceleme Neabot Q11 Uzun dönem Neabot Q11 inceleme Neabot Q11 yorum Neabot Q11 tavsiye Neabot Q11 şikayet Neabot Q11 öneri Neabot Q11 detay Neabot Q11 review Neabot Q11 long term Neabot Q11 long time Neabot Q11 comment Neabot Q11 recommend Neabot Q11 advise Neabot Q11 complaint Neabot Q11 info Neabot Q11 offer Neabot Q11 detail Neabot Q11 Robot Cleaner review Neabot Q11 Robot Cleaner long term Neabot Q11 Robot Cleaner long time Neabot Q11 Robot Cleaner comment Neabot Q11 Robot Cleaner recommend Neabot Q11 Robot Cleaner advise Neabot Q11 Robot Cleaner complaint Neabot Q11 Robot Cleaner info Neabot Q11 Robot Cleaner offer Neabot Q11 Robot Cleaner detail Not : Videomuzdaki Genhigh firmasına ait bilgiler üstadımız "HepsiRobot" Ali abimizden edinilmiştir ayrıca Robogil Robot Süpürge firma sahibi Cenk abimiz ile de gerekli istişareler yapılarak detay bilgiler edinilmiştir. Neabot Global ile birçok yazışma yapılmıştır. Neabot Türkiye ile de istişarede bulunulmuştur. Ve tabiki Robot Kafalar ekibi olarak tüm istişarelerimizi ve incelemelerimizi de yaparak videomuz da net ve kesin bilgilere yer verdik ! Farkımız olsun...https://www.youtube.com/watch?v=ycTZSkaWck4Kanalımızı takip etmenizi öneririz.
-
Şer olan bir şey yok hocam, neden mesajda hayır olmasın yahu?
Irobot'u sorduğumda, "halı ve sağlamlık dışında diğerlerinden geride" dediniz.
Daha sonra o mesajı 6 kasımda düzenleyip, Ecovacs önerisi eklemişsiniz. Mesajıma iki farklı zamanda cevap vermenizi beklemiyordum sonuçta. Ecovacs önerisini vaktinde göremedim haliyle. Sonuçta İkisi de Mediamarkt'ta var, ikisinin de ülkede distribütörü yok. Ecovacs'ı da listeye alırdık. "ah hocam ah" durumu bu yani. Bir sitem değil, arada o öneriyi kaçırmış olmaktan duyulan üzüntü. Son tahlilde, aldığım üründen son derece memnunum.
-
Irobot'ta muhtemelen i7 alırdım; ancak en başından beri aklımda olan s5 max'te karar kıldım. Mopa burun kıvırsak da, elbette şans vereceğiz. Belki de mop kısmını da yeterli buluruz. :)
Bu arada ikiniz de yanlış anladığınıza göre, benim ilk mesaj açıklayıcı olmamış. Yorumda farklı olan kısım Ecovacs önerisiydi.
-
Tamamdır, şimdi anladım.
Ecovacs'ı ekledim ama zaten fiyat olarak daha yukarıda sanırım.
Eksik kalmasını istemem.
Memnun kalmanıza da çok sevindim, saygılarımla
-
Her ne kadar pohpohlansa ve firma tarafından çok yoğun reklamları yapılsa da Neabot henüz bir startup ve Roborock kalitesi ile yarışamaz görünüyor.
Firmadan istemiştim test için ama göndermemişlerdi (neden çekiniyorlar anlayamıyorum, malına güvenmenin nesi kötü?). Neyse, bir dostumuzun yurt dışından getirdiği kapalı kutu arızalı çıkmış, onu tamir ederken bu hafta inceleme fırsatı buldum.
Robotun içinde özgün parça çok az, farklı markalardan toplanmış. Tekerlekler Xiaomi grubu, fan (bildiğimiz zorlanmış Nidec), ToF haricindeki tüm sensörler ve hatta kablolama eski 1C/F9. Aslında üretimi ucuza getirmek için akıllıca doğrusu. Ama robot ucuz değil - yurtdışında da değil!
Roborock bu sabah bir bildiri yayınlayarak yeni modellerinin en az bir adedinde ön kamerayı tekrar kullanacağını açıkladı. Bazı pazarlarda titreşimli sonic mop ünitelerini geri çağırdı - sebebini yazmamışlar.
Otonom çöp hazneli bir modele gerçekten ihtiyacınız yok ise Roborock tavsiye ederim.
-
Bu arada, önceden çok dikkat etmemiştim ama ofiste her modelinde olunca karşılaştırma gereği duydum.
Ecovacs Ozmo 920 /950 /T8 ve T9 aynı yükseklikte: 93mm.
Biz hep 360 S10 yüksekliğinden (85mm) övüyoruz ama arada sadece 8mm fark var.
-
Gunaydinlar,
Ali Bey,
Ecovacs T8 ile T9 arasindaki fark nedir acaba?
Aliexpressten 11.11 indiriminden yararlanarak bu hafta almak istiyorum. Cogunlukla T8 oneriliyor ben de ona yöneldim. Goruslerinizi alirsam cok sevinirim.
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Bir süredir sizin tavsiyelerinizle aldığım Robogil Luna-200UV modelini kullanmaktayım. Şimdiye kadar genel olarak çok memnunum. Ancak dün şöyle bir durum yaşadım,
Sabahtan kahvaltıya misafirimiz vardı, kahvaltıdan sonra salonu bi süpürteyim dedim, şarj istasyonu ve modem salonda olmasına rağmen internete bağlanamadı. Bağlanamayınca da doğal olarak uygulama üzerinden çalıştıramadım. Ancak robotu yandaki açma kapama tuşundan kapatıp açınca interneti tekrardan gördü ve temizliği yaptırabildim.
Bu yaptığı normal mi, yoksa bi sıkıntısı olabilir mi?
-
Ali bey selamlar iyi haftalar dilerim.
Electrolux Pure i92 inceleme fırsatınız oldu mu? Süpürgeleri çok övülüyor ama robotları nasıldır?
-
Herkese merhaba. Çok yeniyim bu robot araştırmalarında ev için alacağım 3bin kadar bir bütçem var. Mop özelliği olsun istiyorum zaten çoğunda var sanırım. Haritalama da olsun. Sizce bu fiyat civarlarında en iyi ürün hangisidir? Model ismi verebilirseniz araştırmayı yapayım çok model var kafam karıştı iyicene
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X