Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61.812
Cevap
1.490
Favori
2.623.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #40
Sayfa: önceki 19021903190419051906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saltas

whatsapp hattından bugün sordum yorumları görünce.

bu hafta cumaya kadar kargoya verecez dediler.

Alıntıları Göster

Bana gecen cuma kargoya verilecek dediler hala yok surekli oyaliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PotterWhoLock kullanıcısına yanıt

Piyasadaki en kötü firmalardandır. Hubsan.

• Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]hepsirobot
    Roborock S Serileri yenileme seti
    https://hepsirobot.com/urun/roborock-yenileme-seti/
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Ustam tepeden girdik zeminden çıktık, ilk robot olacağı için sadece süpürme kalitesini göz önüne alarak ve servisi bulunduğu için iRobot Roomba 693 tercihimiz oldu, siparişimizi verdik.

Bakalım genel olarak robot süpürgeden memnun kalınacak mı, akıllı özelliklere ihtiyaç duyulacak mı veya ne kadar ihtiyaç duyulacak?

Firma/ürün bazlı dikkat etmemiz gereken bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim.

Burada insanların sorularına doğru bilgilerle cevaplar sunan arkadaşlara ayrıca teşekkürler.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Neredeyse ölümsüz bir ürün aldınız, iyi günlerde huzur ve keyifle kullanınız.

Filtre ve fırça bakımı dışında bir şey istemez, bataryası da uzun ömürlüdür. Servisinden hiç sıkıntınız olmaz, bende bile bir oda dolusu yedek parçası var, vidalarına kadar.

Süpürme kalitesi gerçekten çok iyidir, haritalaması olmadığı için robotu rahat bırakın, seyretmeyin, o işini bitirir, merak etmeyin.

Saygılarımla

• saltas S kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Güzel cümlelerinize çok teşekkür ederim, bildiklerimi ve biriktirdiklerimi aktarıyorum sadece.

Tabii ki MopPro çok sattı ama bu kaliteli bir cihaz olduğu anlamına gelmiyor. Aslında size denk gelmemiş ama kronik arızaları var. Ama evet, parçası çok bulunuyor, çok ucuz olmasa da var. Servis konusunda ben bir yorum yapmıyorum, uygun olmaz efendim.

Roborock ile MopPro karşılaştırılmamalıdır - en basitinden sabit temizleme ünitesine sahip yani halı performansı oldukça düşüktür diğer robotlara göre. Hele kronik sorunlarını gündeme alırsak mopPro orta sınıfın ortasında, Roborock ise premium ligdedir.

iRobot özellik olarak geride kalıyor artık, zaten moplu modeli de bir tane var. O da yeni ve orta sınıf bir ürün.

Saygılarımla

Ben de her yerde onu görünce ve adresi roborockturkiye.com olunca güvenilir sanmıştım. Alışveriş sitelerindeki yorumlarda da hep iyi bahsediliyordu o firmadan. Bundan sonra yedek parçaları sizden alayım. S5 Max için filtre ve yan fırçadan oluşan bir set var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Estafirullah efendim, hepsirobot üzerinden alın diye söylemedim. Bende sadece orijinal Roborock parçalar var ve rakamları muadillerine göre yüksek.

Anılan firma çok kişiyi mağdur etmiş, orijinal diye oldukça düşük kaliteli yan sanayi ürünler satmıştır.
    Sadece o konuda uyarı yazdım.

Saygılarımla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yok Ali Bey, ben o manada demedim zaten. Sizin uyarı için yazdığınızı anladım, bunun için teşekkür ederim. Yukarıda bir arkadaş orijinal parçaları sadece sizin sattığınızı söylemiş, o nedenle öyle dedim.

Doğru olabilir, orijinale benden başka yatırım yapan bir eksik akıllı yok sanırım.

Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ediyorum.

1-)Peki servis ve garanti durumunu göz ardı edersek özellikle sorunsuzluk ve uzun ömürlülük noktasından 360 s7 mi mop pro mu?

2-)Mop özelliğini göz ardı edersek irobotta haritalamali bu seviyede ürün var mıdır?

1- ikisi eşdeğer
    2- R981 ve üstü (Roomba’nın halı performansı eşaizdir, not düşeyim)

• Arkadaşlar roborock s5 max için yedek yenileme parçalarını orjinal olacaksa hepsirobot ,yansanayi alınacaksa nerden alıyorsunuz
    Roborge diye bir site var ama aklım hepsirobotta 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

1- ikisi eşdeğer
    2- R981 ve üstü (Roomba’nın halı performansı eşaizdir, not düşeyim)

ilginize sabrınıza teşekkürler....

Sabırlık bi şey yok, paylaşıyoruz işte

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Arkadaşlar roborock s5 max için yedek yenileme parçalarını orjinal olacaksa hepsirobot ,yansanayi alınacaksa nerden alıyorsunuz
    Roborge diye bir site var ama aklım hepsirobotta 😄

@Hepsirobot getirmeden önce yurtdışından alıyordum, şimdi yeni set, yeni batarya her türlü lazım olan aksesuar zamanı gelince Hepsirobottan alınacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETGUYTR -- 23 Ağustos 2021; 21:5:11 >
  • NETGUYTR N kullanıcısına yanıt

Minnettarım...

• https://www.instagram.com/reel/CS7Xl9mgGt8/

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Minnettarım...

Estagfurullah. İşini çok iyi yapan herkes başımızın üstüne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETGUYTR -- 23 Ağustos 2021; 22:54:34 >
  • neabot nomo n2 çöp istasyonlu Bu ürünle ilgili bilgisi olan varmı, kullanan ve yorum yaparmı,

Bu markanın servis ve yedek parça sıkıntısı var mı?

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 19021903190419051906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.