Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
55.885
Cevap
1.318
Favori
2.218.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18161817181818191820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MrWrong kullanıcısına yanıt

    Çok haklısınız ama aradaki ayrımı da bilmek lazım misal Roborock'ı ülkeye kaçak sokanda satıyor adam akıllı ithal edende satıyor dönerci telefoncu da satıyor ve servisi benim diyor bu gibi durumlar için sizin dediğiniz gibi yurt dışından garantisiz almak yurt içi garantisinden (Sözde garanti) bin kat iyidir ama öte yandan bir Robogil örneğimiz var adamlar 10 yıl servis garantisi veriyor garanti süresince her yıl robotun iç temizliğini yapıyor sonrasında bakım paketi alıp devam ettirebiliyorsunuz bu sayede 3-4 senede çöp olacak robotun ömrü 2 katına çıkıyor , farklı bir örnek 360 markasını yurt dışı fiyatıyla bize sunan Sherman yurt dışından aynı paraya almak yerine Türkiye garantili aynı paraya S10 alınabiliyor.


    Yalnız sizin de vurguladığınız "Aslı astarını geçecekse de güncel bir ürün satın alıp yola onla devam etmek. 15-20 bin liralık bir robot alınmıyorsa, xiaomi mop serileri gibi ürünlerden 8-10 yıl kullanım beklemek bana çok mantıklı gelmiyor zaten." konuya kesinlikle katılıyorum hele hele teknoloji sever olarak 3 yıl sonra şuanki modellerimiz komik duruma gelecek bu hızlı gelişme içinde o yüzden çok da takılmamak lazım dediğiniz gibi.

    Hatta yurt dışında kimsenin bizim gibi ooo bu düz giderken birden yuvarlak çizgi salak bu robot vs dediğine inanmıyorum oturup izleyen detaylara bu kadar çok takılan tek bizizdir, alırkende öyle. Tabi onların parasına göre komik rakamlar bizde 2 aylık maaş (Alınteri-Emek) olunca insan mecbur araştırıyor.

  • Araştırmalarıma göre bütçesi 3500 e kadar olanlar da 360 s9 f/p ürünlerinden. Siz ne düşünüyorsunuz saygider forum üyeleri

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrWrong kullanıcısına yanıt

    Merak etmeyin 1 seneye kalmaz her sokak başında robot süpürge tamiri yapan; yedek parçasını satan (elektrik&elektronikçi arkadaşları) dükkanları bulabileceksiniz. Çok matah, karmaşık ve zor bişey değil. Endüstri meslek lisesi elektrik&elektronik bölümü mezunu arkadaşlar için güzel bir iş olacağı olacak; tıpkı geçmişte ki radyo&TV tamircileri gibi. 😁 Kasmaya gerek yok bence; ilk 2 yıl sağlam garanti veren Amazon gibi yerlerden almak kâfi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Bir dolabım var .8.5 cm bu yüzden dream almam lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gookhandemir87 G kullanıcısına yanıt
    S9 kesinlikle F/P ürünüdür tabi daha düşük rakamlarla satışını da gördük, bu arada 360'ın her modeli F/P ürünüdür ama piyasaya Dreame & iLife gibi F/P markaları da sağlam girdi tabi böylesi biz tüketiciler açısından çok daha iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dadas-25 D kullanıcısına yanıt
    S10 modelini henüz söküp dağıtıp incelemedim ama genel olarak markanın robotları kolay dökülmüyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    tekrardan merhaba. cevabınız için çok teşekkürler. 360 s7 konusunda karar vermek üzereyim ama biraz daha araştırma yapınca kafam karıştı. aynı fiyata Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro var. bunun artısı eksisi nedir acaba fikriniz var mı?

  • Birbiriyle en çok kıyaslanan 2 modeldir S7 ve Mop Pro.


    Uzun bir süre önce şöyle bir paylaşım yapmışım ama ( https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523#146679430 ) düzeltme yapiyim Mop Pro da distribütör garantisi ile satılabiliyor (Evofone) tabi hizmet anlayışları ve neleri garanti kapsamı dışı bıraktıkları hakkında bilgim olmadığından detay yorum yapamıyorum.

    360 da tamamen Türkçeleşti o günden bu güne.


    Şahsi görüşüm mopu daha iyi olan Mop Pro , yazılımı ve garantisi daha iyi olan S7

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    S10 modelini henüz söküp dağıtıp incelemedim ama genel olarak markanın robotları kolay dökülmüyor.
    Hocam merhaba, ben de yaklaşık 4 5 aydır xiaomi mi vacum mop pro kullanıyorum. Cihazı haftada 2 kere civarı çalıştırıyorum. Son 1 aydır cihazdan baya şiddetli bir ses geliyor. Halı üstüne çıktığında ve bazı aralıklarda bu ses gidiyor ama 1 saatlik temizliğin yaklaşık 40 dk sı bu ses geliyor. Baya rahatsız edici bir ses. Tekerleklerden geliyor olabilit diye genel bi temizlik yaptım ama ses gitmedi. Daha önce böyle bir olay ile karşılaştınız mı acaba ? Ses neyden kaynaklı olabilir. Tıkırtı benzeri bir ses geliyor.
    Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrWrong

    Sizin yorumunuzu görünce bende bir yorum yapma gereği duydum. Burada çok fazla garanti hk. yorum dönüyor. Türkiye garantili diye ekstra gereksiz kasıyor sanki arkadaşlar. Eğer yurtdışından uygun fiyata getirme şansınız varsa hiç düşünmeye gerek yok bence. Ben geçen yıl ilk robotum xioami styj aldığım zamanlar türkiye ile çinden getirme arasında çok ciddi rakam farkı vardı. Epey modeller hk. araştırma yaptıktan sonra çinden alıp geçtim.


    Garanti konusunda ise 1 dk bile düşünmedim.



    Sebebi: Türkiyede ben bu robotlara bakabilecek kalifiye eleman olduğuna zerre inanmıyorum. Adı adresi olmayan paralel ithalatları saymıyorum bile, onlardan garanti hizmeti beklemek fazla naiflik. Kazık fiyattan satan geçmişi olan markaların bile gerçek bir problemde yardımcı olacağına inanmıyorum. Zaten robot kutudan çıktığı anda bir arıza yoksa zamanla kullanıma bağlı olarak arızalar oluşacaktır. Ve ben bunları ücretsiz tamir edecek bir servis olduğuna inanmıyorum.


    Dolayısıyla bir problem ile karşılaşmam durumunda kafamda iki seçenek var;


    • Yetkili servis saçmalıklarıyla uğraşmak yerine eğer zamanı olursa doğrudan @Hepsirobot hocama gönderip tamir ettirmek. Ki türkiye garantili bir ürün alsam bile başvuracağım seçenek buydu. Kullanıma bağlı aşınmalara destek verecek servis olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla kendi açımdan zaman ve moral kaybına gerek yok.


    • Aslı astarını geçecekse de güncel bir ürün satın alıp yola onla devam etmek. 15-20 bin liralık bir robot alınmıyorsa, xiaomi mop serileri gibi ürünlerden 8-10 yıl kullanım beklemek bana çok mantıklı gelmiyor zaten.


    Bu sektör aşırı hızlı gelişiyor. Dolayısıyla alıp 10-12 yıl evladiyelik kullanayım işi bana makul gelmiyor. Daha geçen yıl ciddi araştırmalar yaparak aldığım üründe geçen hafta annemlere ekstra bir robot almak için tekrar araştırayım dedim. 1 yılda bile çok şey değişmiş.



    Alıntıları Göster

    Ben de sizin gibi ıcığını cıcığını çok sorgulamadan, Roborock S6MAXV aldım deli gibi kullanıyorum. Bozulursa da @Hepsirobot a yollarım hic kafayı takmam. Ürün seçerken bir tek yedek parçası kolay bulunabilen ürünleri seçmek daha işi kolaylaştırır diye düşünüyorum.

  • Herkese selamlar Evde 2 Kedim ve 9 aylık bi Kızım var Robot Süpürge almayı düşünüyorum.

    Aslında Roborock S5max ve S6MaxV alacaktım fakat bakınırken 360 ve Viomi Markasına denk geldim.

    Kullanan arkadaşlar 5.500 Bütçeye hangi marka model Tavsiye eder acaba ?

  • Bende prime indirmlerinden prosenic m8 pro modelini satın aldım. Açıkçası internette yerli kaynaklarda hiçbir bilgiye ulaşamadım. Ancak satıcı amazon olunca (zira iade konusunda büyük kolaylık) gözü karartıp aldım.

    Firmanın japonya’da hitachi, sony, panasonic gibi markalara üretim yapan bir firma olması ve Türkiye prosenic garantisi olması da kararımı etkiledi.

    Kısmet olursa buradan tecrübelerimi paylaşacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akenatons

    Bende prime indirmlerinden prosenic m8 pro modelini satın aldım. Açıkçası internette yerli kaynaklarda hiçbir bilgiye ulaşamadım. Ancak satıcı amazon olunca (zira iade konusunda büyük kolaylık) gözü karartıp aldım.

    Firmanın japonya’da hitachi, sony, panasonic gibi markalara üretim yapan bir firma olması ve Türkiye prosenic garantisi olması da kararımı etkiledi.

    Kısmet olursa buradan tecrübelerimi paylaşacağım.

    Hayırlı olsun güle güle kullan. Gayet güzel bi robot gibi gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETGUYTR -- 22 Haziran 2021; 18:2:48 >
  • Sürten bişi yok kontrol ettim ewde kedi var sürekli önüne yatması nedeni ile bi kaç kere patı yapması sebebi ile oldu birkerede icine terlik çekmesi nedeni ile oldu fakat bu halde uzun süre sorunsuz çalılıyor idi o tekerler dediğim gibi normal zeminde sıkıntı yok ince halidada sıkıntı fakat biraz kalın halida sağ dönüyor sürekli halı üzerinde manuel ileri götürdüğümde gene sağa dönüyor birde şu dikkatımı çekti mauel ileri basıyorum elimi çektiğimde sol teker duruyor fakat sağ teker yaklasık 2 3 saniye dönmeye devam ediyor
    İçini açip kontrol ettim komple bişi göze çarpmıyor sadece bi tekerde resimdeki gibi kablolar hasarlı gibi geldi beyaz ve gri kablo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxlpyzgt -- 22 Haziran 2021; 22:18:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • resulkybs kullanıcısına yanıt
    Robogil luna200 bir bakmanızı öneririm ben kendi evimde onu kullanıyorum cok cok memnunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi forumlar,

    Köy evimizde kullanmak için robot süpürge almak istiyoruz fakat evde internet bağlantısı yok. Bu süpürgelerde internet bağlantısı olmadan çalışır mı? Çalışırsa ne önerirsiniz? Eğer illa internet bağlantısı istiyor çalışmaz veya internet yoksa şunu önerebilirim dediğiniz bir süpürge var mı? Bütçe olarak 3 bin lira civarı ayırabiliyorum. Evde internet olsaydı Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro almayı düşünüyordum. Şimdiden teşekkür ederim.


    Edit: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro'yu önerir misiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spee-D -- 22 Haziran 2021; 22:14:11 >
  • Spee-D kullanıcısına yanıt
    Ev internetim yok, kendi telefonumdan internet paylaşımı yaparak çalıştırıyorum, çoğu zaman uygulamayı dahi kullanmadan direkt cihazın kendi kumandasından çalıştırıyorum yani internetsiz olarak, kullandığım cihaz iLife a10s modeli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İron-i Man kullanıcısına yanıt

    Siz söylemeden birkaç dakika önce böyle bir şeyin yapılabildiğini gördüm. Söylediklerinizden sonra aklım iyice satın almaya doğru gidiyor. Teşekkür ediyorum.

  • Spee-D kullanıcısına yanıt

    Sağolun size de iyi forumlar,

    2 videomuzu da izlemenizi öneririm öncelikle, ev büyük değilse Dreame F9 yada Mijia 1C fazlasıyla iş görür ama videodaki gibi telefon internetiyle haritalama vs hallederiz derseniz Mop Pro'yu da alabilirsiniz.

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Sizi bir kez daha rahatsız edeceğim üstadım. Ev 80 m2 civarında. Bu robotu annem kullanacak ve istiyor ki evi iyi süpürsün ve paspas atsın. Bu kıstaslara bakarak Vacuum Mop Pro mu yoksa Mijia 1C mi alınmalı? Aralarında şu anda 400 TL civarı fark var.

  • 
Sayfa: önceki 18161817181818191820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.