Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: furkan_02 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.965
Cevap
1.504
Favori
2.638.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14771478147914801481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon 3 ay 6 ay kullanılmış ürünleri bile geri alıyor; yapmayın Allah aşkına! Bu size pazar payı kazancı olarak geri dönmez! Amazon dan 22 Şubat ta Roomba 981 sipariş ettim 4128 TL ye; kur kaynaklı sipariş bedelim 4400 TL görünüyor şimdi; yani iade etsem adamlar bana 4400 TL yatıracaklar hesaba! Amazon bu politikası ile zaten TR pazarını ele geçirmek üzere; bunoılütikadan bir sapma yaparsa tüm kazançlarını kaybeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğimiz soruyu sorar mısın lütfen? 😁
  • needacar kullanıcısına yanıt
    Nasil kur farki yansittilar? Direk amazon.de den mi aldiniz?
  • Turuncualarm T kullanıcısına yanıt
    Aslında benim de istediğim bir cihaz ama kaliteli olduğu için yedek parça maliyetleri de diger markalardan daha fazla doğal olarak. Bunları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum. Fırçası güzel ve patentli ama tek başına 225 lira mesela.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
  • ersinduzgun4141 E kullanıcısına yanıt

Peki Amazon'dan S5 Max aldığımda garantili mi oluyor ? Ne farkı var Trendyol da veya Hepsiburada da satilandan ?

• jazmin kullanıcısına yanıt
    Satıcısı Amazon olmak kaydı ile gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. 1 ay süre içerisinde iade hakkınız ve 2 yıl amazon güvencesi altında oluyor. Örneğin 1 yıl sonra arızalandı diyelim amazon iade alıyor ve parasını size geri ödüyor.
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

Hangi üründen bahsediyorsunuz ?

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

İzlediğim bir videoda s7 ile s9 arasında çok da fark olmadığı söyleniyordu ,aradaki fiyat farkına değmez diye s9 a hiç bakmıyorum o yüzden ,yanılıyor muyum yoksa 😬😅

• bu ürünlerde hep pahalı olanlar konuşuluyor, şöyle 1000 lira altı modellerin ne eksigi var ?
    Bunlar da aynı süpürme işini yapıyorsa ama farzediyorum, batarya ömrü kısa ise, çok da önemli değil, sonuçta şarjı bitince kendini şarj edip tekrar kaldığı yerden devam edecektir.

https://www.hepsiburada.com/yukka-f8-siyah-sarjli-vakumlu-robot-supurge-yurt-disindan-p-HBV000013SL13?magaza=Pekin&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.10.4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Görselinden bile malzemesinin kalitesiz olduğu anlaşılıyor hocam. Bir de bu tarz ürünlerde sarf malzeme ömürleri daha kısa olur. Kısaca ucuz mal alacak kadar zenginseniz deneyebilirsiniz şansınızı tabi.
  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt

Ödeme ekranında görünmüyor hocam hiç taksit yok gibi. Firma ile görüşmek lazım 6 taksit olursa bende almayi düşünüyorum

Buna bence en doğru karar için sizin evinizin özellikleri ve ihtiyaçlarınız cevap verir...

Ben Demo s7 kullanınca dedimki iyiki S9 almışım gibi, yoksa S7 benim evimi temizlerdi ama benim detay temizlik anlayışıma batarya olarak hizmet etmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 28 Şubat 2021; 12:38:20 >
    Hangi mesajım adına sordunuz bu soruyu?
    Unuttum ne yazdığımı da.
  • Marmarali M kullanıcısına yanıt

Hocam yollarda aynı şekilde Tofaş ta gidiyor Mercedes te gidiyor yani amaç sadece bir yerden bir yere ulaşmak olduktan sonra hepsi aynı.

Tıpkı sadece tozu alsın yeter dedikten sonra 1500 kiralık robotunda iş yaptığı gibi.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Bu marka ile ilgili kalite algısı vardı, sana güveniyoruz hocam, teşekkür ederiz

• Ashkar1453 kullanıcısına yanıt

Hocam ürünü sepete atınca ve kodu kullanınca diğer bankalar 6 taksit oluyor ama axess hiç taksit görünmüyor. Dün gece baktım öyleydi ne yazikki

‘tekrar kaldığı yerden devam edecektir’ dediniz mi robotun harita yapıyor olması lazım... ki bunda yok.
    Bunu alacağınıza iRobot 605 alın, çok çok daha iyi.
  • needacar kullanıcısına yanıt

hmmm neydi o soru? şeyy ııı eee...

• 
Sayfa: önceki 14771478147914801481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.