Bunu burada bilmeyen yoktur ama yeni gelenler olabilir diye paylaşmak istedik. Sevgiler, Saygılar... |
|
Güle güle kullanin, nice 6 aylara diyelim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi forumlar; Arkadaşlar bende evime robot almak istiyorum. Fakat karar veremedim. Xiaomi 1c modeli iLife a9s modeli arasında kaldım. Haritalama özelliklerine takıldım bu iki model için. Önemli olan haritalama ve 110m2 ev için güzel temizlemesi önemli olan. Sizlerin önerisine de açığım. 2300₺ bandında bir cihaz arıyorum. Yurtdışından alınacak ürünler de olur yurtiçi de Yardımlarınız için teşekkürler... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skip-60 -- 16 Ocak 2021; 22:22:54 > |
|
|
İyi akşamlar Haritalama sistemleri iki türlüdür: Lidar (SLAM) veya kamera (VSLAM) R6XX serilerinde haritalama zaten yok. R9XX serilerinde VSLAM harita gösterme ve minimum kullanıcı müdahalesi var. i7 ve S9 tam destekli VSLAM haritalama kullanıyor. Saygılarımla |
Peki hocam 1c modeline eşdeğer haritalama yapabilen o fiyat bandında bir cihaz var mıdır önereceğiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skip-60 -- 16 Ocak 2021; 23:55:18 > |
|
|
Dikkatli bir şekilde plastiği ısıtıp yumuşatarak vidadan ayırabilirsiniz. Daha sonra vidayı pense vs ile tutup kolay çıkarabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
T8 Aivi modelini almayı düşünüyorum . Daha önce yorumlamıştınız bana. |
Saygılar bizden ali bey teşekkürler. |
Piyasadaki en iyi cihaz |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba; Aşağıdaki üç model arasında kararsız kaldım bütçem 2000 TL civarı bu seçenekler dışında önerilerinize açığım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim Teşekkürler. önceliklerimiz: emiş gücü,navigasyonu olsa iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcelenk -- 17 Ocak 2021; 15:44:1 > |
|
Özelden gönderdediğiniz mesajı yanıtladım, bi deneyin. |