Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1063. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: khaos , khaos Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
58.831
Cevap
1.400
Favori
2.410.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hb ya da Ty gibi büyük sitelerin anlık ve kısa süreliğine yaptığı indirimler ile sattığı ürünlerin iade ürün olma ihtimali var mıdır sizce?

• Benim tek dikkatimi çeken dünyanın en gereksiz pasif antivirüsün markası 360 nasıl oluyorda temizlik robot işine giriyor anlamış değilim :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World Kart puan işlemini soran arkadaşların hiç bilgisi olmadığı için yol göstermek için yazmıştım, yoksa puan peşinde hiç koşmadım.

360 Virüs ile 360 Robot arasında hiç bir bağlantı yok :)

360 S7 alanlar için robotun resmi sitesi :

https://smart.360.cn/cleanrobot/en/s7/index.html

• quote:

Orijinalden alıntı: oceanofmemories

World Kart puan işlemini soran arkadaşların hiç bilgisi olmadığı için yol göstermek için yazmıştım, yoksa puan peşinde hiç koşmadım.

360 Virüs ile 360 Robot arasında hiç bir bağlantı yok :)

360 S7 alanlar için robotun resmi sitesi :

https://smart.360.cn/cleanrobot/en/s7/index.html

Halen, böyle bu tip soru ve yaklaşımlara cevap veren insanları görünce, geleceğe daha umutla bakıyorum, diyorum ne sabırlı ne anlayışlı insanlar var hala 🙏🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Robot süpürge almayı planlıyorum. Yeni yeni araştırıyorum.S5 max ile viomi v3 arasında gidip geliyorum. Sanırım S5 max daha çok önerilmiş. Liectroux ZK901 modelinin teknik özellikleri de çok iyi. Ama yorum bulamadım hiç.

Sayın üstadlar Liectroux ZK901 modeline ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hapcia

Robot süpürge almayı planlıyorum. Yeni yeni araştırıyorum.S5 max ile viomi v3 arasında gidip geliyorum. Sanırım S5 max daha çok önerilmiş. Liectroux ZK901 modelinin teknik özellikleri de çok iyi. Ama yorum bulamadım hiç.

Sayın üstadlar Liectroux ZK901 modeline ne dersiniz?

Bilinenleri değerli üstad ve arkadaşlar yorumlar ben diğeri için bi fikir beyan etmek isterim, liectrtroux özellikleri bakımından luna serisi s9 serisi cihazlara çok benziyor ve şahsen çok güzel, ama işte yalnızlık Allah'a mahsustur, 🤗🤗 teknik serviste, muhabbette vs bişey olsa güzel ülkemde bir elin sayısı kadar insan olup nerde birini bulup bişey danışasin parçasını bulasın, yoksa hagetten kağıt üstünde iyi cihaz, zannımca 🤔🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: K5onix

Hepsibburada ozmo 950 (4897tl) 27 kasim en geç kargo link:https://www.hepsiburada.com/ecovacs-deebot-ozmo-950-robot-supurge-p-HBV00000SAUJD?magaza=GTS alınır mı?

Buyur! Güzel ülkemin güzel insanlarına yavaş yavaş birileri değer veriyormu, ne🤔🤔, en azından bir kredikartı kadar uzaklığa düştü bu ürün, yok euro yu boz öle yatır hesaba kur ne çıkacak amazon.de prime üyeliği olsunmu olsa ne işe yarayacak, insan şu hali tanıma rahatlığı için bile olsa 4800 5200 bandında bişey alacaksa mutlaka bunu almalı diye düşünüyorum, şahsi nefsim😜😜

( bu satıcı gts kim olaki acep 😜😜🤔🤔))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavishow -- 24 Kasım 2020; 2:59:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Ozmo 950

Merhabalar.

Amazon Amerika ve Amazon Almanya da Roborock s5 max pro ve Ecovacs ozmo 950 yorumlarına ve beğenilerine baktığımda S5 max pro açık ara önde.

örnek vermek gerekirse Ecovacs 950 %55 oranında 5 yıldız almış ama Roborock s5 max %76 oranında 5 yıldız almış.

Sırf bu yüzden dün akşam verdiğim ecovacs 950 siparişimi iptal ettim. Roborock s6 almayı düşünüyorum. Sizce Amazon müşterilerini neden S5 max ı ecovacs 950 den daha fazla beğenmiş olabilir ?

• szkrb S kullanıcısına yanıt
    Taş koymasınlar diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    szkrb S kullanıcısına yanıt
    @szkrb sanirim alip iade etmisti ozmo 950...dedigin sebep gercekten kafa karıştırıcı.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Aslında fırçaların ömrü robottan robota çok değişmiyor, ben en erken bir sene diyorum fırça değişimi için.

Tabii zeminde çok ciddi pürüzler veya duvar kenarlarında yan fırçaya zarar verebilecek sorunlar yok ise.

• enermax600 E kullanıcısına yanıt

İhtimalden öte bir takım gerçeklikler yaşadık geçtiğimiz hafta içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

İhtimalden öte bir takım gerçeklikler yaşadık geçtiğimiz hafta içinde.

Peki üstat nasıl anlaşılır kullanılmış olduğu ve hemen iade etmek lazım o zaman.

• enermax600 E kullanıcısına yanıt

Genelde fırça yuvaları ve filtrenin takıldığı tırnaklardan anlaşılır. Tekerlek içlerinde toz birikmesi olur. Dikkatli bir göz ile inceleyebilirsiniz.

• Merhaba,

WeBack ve türevi uygulamaları kullanan robotlarda, zaman zaman uygulamaya robotu eklerken mobil uygulamanın robotun hotspot wifi bağlantısını (genelde bağlantı adı : ROBOT### oluyor) görememe durumu oluyor, bu halde de haliyle robotu uygulamaya ekleyemiyoruz. Internetten araştırmalarımda gördüğüm kadarıyla neredeyse birçok robot markasında bu durumu yaşayanlar olmuş.

Bunun bir çözümü yöntemi var mıdır ? Dün wi-fi şifremi değiştirmek durumunda kaldım, bu yüzden de robotu uygulamadan silip tekrar eklemek istedim fakat robotun hotspot bağlantısını göremiyor uygulama.

*** Robot hotspot bağlantısı ne için gerekli ? uygulamaya girdiğiniz güncel wifi bağlantı bilgilerini robotun yazılımına iletmek için gerekli anladığım kadarıyla. Robotu uygulamaya eklerken anlık robotun hotspot una bağlanıp bu bilgileri gönderiyor.

Internetten gördüğüm kadarıyla defalarca tekrar tekrar deneyip eklemeyi başarabilenler olmuş, bu kadar vaktim olmadı henüz ama mantıklı bir sebebi, yöntemi var mıdır acaba.

Üreticiden de destek aldım fakat ;

• wifi şifrenizde non-latin karakterler olmasın (zaten yok)
    • uygulamayı tamamen silip tekrar kurmayı deneyin (denedim)
    • uygulamanın tüm erişimlere sahip olduğundan emin olduğun (tam yetki verdim)
    • gps in açık olduğundan emin olun (gps açık)
    • farklı bir cep telefonundan deneyin (hem ios hem android telefonum var ikisinde de denedim)
    • weback in eski apk larını deneyinden öteye geçemedik.

S360 (weback app kullanmıyor fakat kullandığı uygulama weback türevi) forumlarında gördüğüm kadarıyla bir de VPN ve fake-pgs yazılımı ile Çin lokasyonu seçip denemeyi önermişler birbirlerine ve başarılı olmuş birçok kişi bu şekilde. Bu ne alaka çözemedim ama.. Bir lokalizasyon kontrolümü yapıyor acaba.

Robotu ilk aldığımda gayet rahat ve hızlı eklemişti, ben biraz da Weback in güncel versiyonundan veya robota gelen son firmware güncellemesinde de şüpheleniyorum ama uygulama bağımsız WIFI listesinde robot hotspot u göremiyor olmam da şüphelendiriyor.

Daha önce bu durumu yaşayan, fikri, deneyimi olan var mıdır ? Özellikle @Hepsirobot hocam sizlerin yorumunu rica ediyorum.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Merhabalar.

Amazon Amerika ve Amazon Almanya da Roborock s5 max pro ve Ecovacs ozmo 950 yorumlarına ve beğenilerine baktığımda S5 max pro açık ara önde.

örnek vermek gerekirse Ecovacs 950 %55 oranında 5 yıldız almış ama Roborock s5 max %76 oranında 5 yıldız almış.

Sırf bu yüzden dün akşam verdiğim ecovacs 950 siparişimi iptal ettim. Roborock s6 almayı düşünüyorum. Sizce Amazon müşterilerini neden S5 max ı ecovacs 950 den daha fazla beğenmiş olabilir ?

Alıntıları Göster
    Ali abi bubla ilgili birseyler demenizi bekliyorum merak ettim ben de acikcasi.. neden ozmo 950 nin yorumlari s5 max tan kötü?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Kitapçıktaki 6-12 ay (tabi kullanım koşullarına bağlı olarak) çokta tutarsız bir bilgi değilmişRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Ben yinede s9 gibi cihazlara yapmış olduğunuz test verilerine bakarak verecenğiniz cevabı merak etmiştim, Teşekkürler.

Sherman aksesuarları stoklara aldığında robotu iyi-kötü 2 - 3 yıl arası kullanabilecekmiş gibi; 5 ya da 6.adet hepa filtre, 1.adet ana fırça ve 1 belki 2.adet yan fırça(kutu içinden yedeği çıkıyor) alayım diyorum. Sizce bu yaklaşımım mantıklı olur mu?

• Ukkaşe kullanıcısına yanıt

Hocam vermiş olduğunuz marka/modellerden bağımsız olarak, forumda bir çok kez hatta daha dün ya da ondan önceki gün e-ticaret platformlarında ki kullanıcı yorum ve oylamalarının çokta gerçeği yansıtmağını kanıtları ile konuşmuştuk(bu konuda ya da Xiaomi robot süpürgeler konusunda sayfalarda ''Turbo'' diye arama yapınız). Tanıtım videoları da aynı şekilde, taraflı olmak zorundalar...

O tip ortamlarda kimse yoğurdum ekşi demiyor, demezde.

Gerçek kullanıcı yorumları ve işi bilenlerin bilgi paylaşımı yaptığı kütüphane Maşallah DH ve yabancı bir kaç türevidir.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 24 Kasım 2020; 10:3:28 >
  • probandi P kullanıcısına yanıt
    Ecovacs Ozmo 900 ve T serisi robotlar
    Forum sayfasini takip edin ve oraya yazın

• 
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.